Dodaj do ulubionych

Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć do ...

IP: *.fly.pl 13.05.04, 21:46
Wdowczyk dla mnie juz teraz możesz odejść... napewno cie nei będe żałował. A
zawodnicy, którzy przechodzą obok meczu powinni wylecieć na zbity pysk!
Obserwuj wątek
    • Gość: BLEKITNI KIELC KORUPTOR DO IV LIGII IP: *.pecuser.com 13.05.04, 22:13
    • Gość: pi Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.05.04, 23:28
      Piłka nożna to najgłupszy obecnie sport w kategorii gier zespołowych - co
      prawda nigdy nie był mądry, lecz to wina działaczy, lewej kasy,mafii itd
    • Gość: kielcok Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.kielce.net.pl 14.05.04, 08:29
      A nie mówiełem! Jakieś 3 i pół miesiąca temu mówiłem, że Wodoczyk i spółka
      (czytaj: kopacze piłki) wydymają Klickiego na kasę i zabiorą dupy w troki do
      innego frajera, któremu się zamarzy spektakularny sukces czyli awanse do
      wyższej ligi. Kolejnego frajera stukną na kasę i tak dalej dokąd się da.
      Ostrzegałem przed Bilskim, Małochą, Cichoniem ( chyba teraz już dokończy budowę
      domu ) i resztą sprzedawczyków. Ci trzej pokazali jak się niszczy KSZO a teraz
      niszczą Koronę..... . Tu akurat mnie to cieszy :]]]]
    • Gość: kibol Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: 212.160.138.* 14.05.04, 08:50
      O czym ten Wdowczyk plecie? Chłopino, przecież ty nie masz pojęcia o
      trenowaniu. Ilość błedów taktycznych czy w ustawieniu zespołu, które popełnia
      podczas każdego meczu przerasta najśmielsze wyobrażenie. Ten facet nie umie
      ustawić zespołu, zmobilizować zawodników za to bardzo dobrze ich demobilizuje
      zarzucając im bezpodstawnie brak zaangażowania i woli walki. Oni po prostu nie
      wiedzą co i jak mają grać. Do pięt nie dorósł Włodkowi Gąsiorowi jeżeli chodzi
      o warsztat trenerski i poświęcenie dla klubu a drużyny przez niego zbudowanej
      (budowanej?) nie ma nawet co porównywać do tej za czasów Nidy Gips - byłoby to
      bluźnierstwem. Jak taki cienias, który nie radzi sobie w słabej III lidze może
      byc ekspertem stacji sportowych i jak on może czy śmie oceniać grę takiego
      Juventusu czy Barcy?
    • Gość: pawel_26 Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: 81.6.129.* 14.05.04, 10:57
      Darek jak ty to zrobiłeś, że mając taki budżet do dyspozycji i tak słabą ligę
      (brak nawet jednego poważnego konkurenta jak np.CRACOVIA) przez tak długi czas
      wprowadziłeś nerwówkę kibicom związaną z awansem KORONY, a nawet teraz jak już
      była taka przewaga znowu zaczyna się pieprzyć.Chyba naprawdę musisz być bardzo
      dobrym trenerem i te pieniądze, które zarobiłeś naprawde ci sie należą( sam
      wiesz ile).Mam nadzieję że w Kielcach przynajmniej udało ci się zdać maturę (no
      chyba że w tym roku masz poprawkę).Pozdrawiam, PEACE.
    • Gość: jmj Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 11:30
      Najgorsze jest to, że ta drużyna nie ma charakteru. Nie ma tej walki, która
      zawsze cechowała Koronę. A mecz z Siarką najnormalniej sprzedali. Polscy
      piłkarze to najlepsi matematycy, potrafią bardzo dobrze liczyć i punkty i kasę.
      Korona ma przewagę 1 pkt + 3 z Resovią. Bo tego meczu napewno nie opchną. I
      awansują a przy okazji jeszcze zarabiają na lewo. A Wdowczyk albo nie potrafi
      ustawić drużyny (pierwszy mecz z Polonią Przemyśl - Bilski na prawej
      pomocy????) albo zawodnicy grają przeciw niemu.
      • Gość: Kibic z Płocka Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:25
        Zapamietajcie jedno pieniadze nie graja !!!!!! A samymi nazwiskami meczow sie
        nie wygrywa wiem co mowie bo u nas w płocku do tej pory popełniali ten sam
        bład - kupywali nazwiska ( nie doszłę gwoady ) i zwsze koncvzyło sie to
        fiaskiem - doiero zmaian polityki transferowej( dzieki panu dmoszynskiemu i
        Jabłonskiemu ) Sytuacja sie zmieniła a efekty juz widac !!!!!! Dopuki u was nie
        zatrudnia ludzi głodnych sukcesu tylko beda zatrudniac ludzi głodnych kasy to
        goweno nie druzyne bedziecie mieli - bedzie jej brakowało charkteru !!!!!!!!
    • Gość: barnaba Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:22
      jak dla mnie to ma sens. takie grajki powinny wszystko wygrywać jak chcą i
      kiedy chcą, sęk w tym, że nie zawsze chcą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka