Gość: Kamil_26 IP: *.fly.pl 13.05.04, 21:46 Wdowczyk dla mnie juz teraz możesz odejść... napewno cie nei będe żałował. A zawodnicy, którzy przechodzą obok meczu powinni wylecieć na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pi Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.05.04, 23:28 Piłka nożna to najgłupszy obecnie sport w kategorii gier zespołowych - co prawda nigdy nie był mądry, lecz to wina działaczy, lewej kasy,mafii itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielcok Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.kielce.net.pl 14.05.04, 08:29 A nie mówiełem! Jakieś 3 i pół miesiąca temu mówiłem, że Wodoczyk i spółka (czytaj: kopacze piłki) wydymają Klickiego na kasę i zabiorą dupy w troki do innego frajera, któremu się zamarzy spektakularny sukces czyli awanse do wyższej ligi. Kolejnego frajera stukną na kasę i tak dalej dokąd się da. Ostrzegałem przed Bilskim, Małochą, Cichoniem ( chyba teraz już dokończy budowę domu ) i resztą sprzedawczyków. Ci trzej pokazali jak się niszczy KSZO a teraz niszczą Koronę..... . Tu akurat mnie to cieszy :]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: 212.160.138.* 14.05.04, 08:50 O czym ten Wdowczyk plecie? Chłopino, przecież ty nie masz pojęcia o trenowaniu. Ilość błedów taktycznych czy w ustawieniu zespołu, które popełnia podczas każdego meczu przerasta najśmielsze wyobrażenie. Ten facet nie umie ustawić zespołu, zmobilizować zawodników za to bardzo dobrze ich demobilizuje zarzucając im bezpodstawnie brak zaangażowania i woli walki. Oni po prostu nie wiedzą co i jak mają grać. Do pięt nie dorósł Włodkowi Gąsiorowi jeżeli chodzi o warsztat trenerski i poświęcenie dla klubu a drużyny przez niego zbudowanej (budowanej?) nie ma nawet co porównywać do tej za czasów Nidy Gips - byłoby to bluźnierstwem. Jak taki cienias, który nie radzi sobie w słabej III lidze może byc ekspertem stacji sportowych i jak on może czy śmie oceniać grę takiego Juventusu czy Barcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel_26 Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: 81.6.129.* 14.05.04, 10:57 Darek jak ty to zrobiłeś, że mając taki budżet do dyspozycji i tak słabą ligę (brak nawet jednego poważnego konkurenta jak np.CRACOVIA) przez tak długi czas wprowadziłeś nerwówkę kibicom związaną z awansem KORONY, a nawet teraz jak już była taka przewaga znowu zaczyna się pieprzyć.Chyba naprawdę musisz być bardzo dobrym trenerem i te pieniądze, które zarobiłeś naprawde ci sie należą( sam wiesz ile).Mam nadzieję że w Kielcach przynajmniej udało ci się zdać maturę (no chyba że w tym roku masz poprawkę).Pozdrawiam, PEACE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmj Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 11:30 Najgorsze jest to, że ta drużyna nie ma charakteru. Nie ma tej walki, która zawsze cechowała Koronę. A mecz z Siarką najnormalniej sprzedali. Polscy piłkarze to najlepsi matematycy, potrafią bardzo dobrze liczyć i punkty i kasę. Korona ma przewagę 1 pkt + 3 z Resovią. Bo tego meczu napewno nie opchną. I awansują a przy okazji jeszcze zarabiają na lewo. A Wdowczyk albo nie potrafi ustawić drużyny (pierwszy mecz z Polonią Przemyśl - Bilski na prawej pomocy????) albo zawodnicy grają przeciw niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Płocka Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:25 Zapamietajcie jedno pieniadze nie graja !!!!!! A samymi nazwiskami meczow sie nie wygrywa wiem co mowie bo u nas w płocku do tej pory popełniali ten sam bład - kupywali nazwiska ( nie doszłę gwoady ) i zwsze koncvzyło sie to fiaskiem - doiero zmaian polityki transferowej( dzieki panu dmoszynskiemu i Jabłonskiemu ) Sytuacja sie zmieniła a efekty juz widac !!!!!! Dopuki u was nie zatrudnia ludzi głodnych sukcesu tylko beda zatrudniac ludzi głodnych kasy to goweno nie druzyne bedziecie mieli - bedzie jej brakowało charkteru !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Dariusz Wdowczyk: w czerwcu mogę powiedzieć d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:22 jak dla mnie to ma sens. takie grajki powinny wszystko wygrywać jak chcą i kiedy chcą, sęk w tym, że nie zawsze chcą... Odpowiedz Link Zgłoś