pindrals 22.09.11, 11:05 Co to jest "wypasiony". Po poważnych gazetach spodziewam się więcej, niż po blogach naszoklasistów... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tubiś Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.fortes.com.pl 22.09.11, 11:16 Zdecydowanie najlepszy jest spot z Genowefą Pigwą Jerzego Suchańskiego. www.youtube.com/watch?v=fxcMF0Len-4&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO i PZPR Re: Kup sobie Lucjana M IP: *.unknown.vectranet.pl 23.09.11, 21:10 Szkoda, że Pan Suchański przeoczył w swojej reklamówce wyborczej fakt, iż był I sekretarzem PZPR w Kielcach. Szkoda bo to chlubna funkcja była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwa Czy Lucjan był w PZPR? IP: *.dualrack.com 28.09.11, 08:29 Czy Lucjan był w PZPR? /ewentualnie ORMO?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Czy Lucjan był w PZPR? IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 17:08 Nie był i z tego co wiem jest członkiem solidarności, brał udział w strajkach studenckich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: Czy Lucjan był w PZPR? IP: 63.223.127.* 02.10.11, 16:10 a jaki ma stosunek do żony? Odpowiedz Link Zgłoś
marusia37 Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas k... 22.09.11, 20:47 Swoją drogą to niektóre produkcje musiały naprawdę słono kosztować. Wiadomo - i tak pójdzie z naszych pieniędzy, albo z unijnych... Tym bardziej podziwiam Pietrzczyka. Tak trzymać, pomysłowość to rzadka cecha u kandydatów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: 213.77.117.* 23.09.11, 20:04 Spot Piotra Żołądka super !!! Gratuluje pomysłu i świetnego przekazu. Jak niewiele trzeba, żeby pokazać to co najważniejsze!!! A inni niech dalej opowiadają nam bajki.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 01:40 Marek Gos w kasku - no poezja !!! Zresztą on to i bez kasku cacuszko , a jak jeszcze coś powie... A tak poważnie wysoka pozycja PSL ( Posady Swoim Ludziom ) w naszym województwie to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Obłuda i hipokryzja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 21:11 „Blisko Ludzi” Lucjan Pietrzczyk: „Mandat posła traktuję jako służbę dla ludzi ...” Ja mam takie pytanie w sprawie Lucjana Pietrzczyka. Czy ten Pan jest analfabetą, który nie umie pisać, bo od roku nie odpisał rzeczowo na żaden mój list? Więc gdzie ta służba dla ludzi i blisko ludzi ? Obłuda i hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: Obłuda i hipokryzja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 21:50 Znalazłam na stronie www, kontakt do człowieka www.pietrzczyk.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=8 Może więc zadzwoń, zanim zaczniesz opluwać !!!??? Chyba że opluwanie innych to Twoje hobby, to zaraz mnie też się dostaje - a chcę pomóc bo widzę że hmmmm, z obsługą wyszukiwarki - średnio. Pozdrawiam - do usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor filozofii Re: Obłuda i hipokryzja. IP: *.static.hostnoc.net 25.09.11, 21:56 Gość portalu: zorientowana napisał(a): Chyba że opluwanie innych to > Twoje hobby, to zaraz mnie też się dostaje - a chcę pomóc bo widzę że hmmmm, z > obsługą wyszukiwarki - średnio. > > Pozdrawiam - do usług Popatrz jaka ty mądra... pewnie profesor informatyki... długo nad tym pracowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Obłuda i hipokryzja. IP: 173.208.197.* 25.09.11, 22:04 Gość portalu: zorientowana napisał(a): > Twoje hobby, A jakie jest twoje hobby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszne Re: Obłuda i hipokryzja. IP: *.vectro.com 26.09.11, 19:57 Pan Pietrzczyk praktycznie żadnych informacji na stronie internetowej nie ma - kolorowe zdjęcia to wszystko. Taka strona dla dzieci... niewiadomo jakie to osiągnięcia miał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzdęk Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 22:37 Ciacho, no normalnie ciacho!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adorn Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 08:54 CZy p.Pietrzczyk będzie takim samym malowanym posłem jak jego koledzy obecni posłowie z PiS-u /mieszkańcy Bilczy/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałek Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.11, 22:55 Pan Pietrzczyk już wiele zrobił dla Bilczy, Gminy Morawica i całego regionu, więc z pewnością malowanym posłem nie będzie. A z tego co wiem, posłowie Pisu mieszkający w Bilczy to nie są jego koledzy... P.s. proponuje nowy spot do konkursu...:) NaukaFińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x. Taki cwaniak... IP: *.vectro.com 27.09.11, 23:10 Taki cwaniak, który nie ma nic oprócz kolorowego zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x factor Re: Taki cwaniak... IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 16:12 Cwaniak to jesteś Ty Tomku...:) Skądinąd wiemy wszyscy, że nie lubisz Lucjana, więc nie musisz zmieniać nazwy autora pisząc te wszystkie negatywne posty:):):) IP i tak zostaje to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Re: Taki cwaniak... IP: 109.169.60.* 28.09.11, 16:18 Gość portalu: x factor napisał(a): > Cwaniak to jesteś Ty Tomku...:) Skądinąd wiemy wszyscy, że nie lubisz Lucjana, > więc nie musisz zmieniać nazwy autora pisząc te wszystkie negatywne posty:):):) > IP i tak zostaje to samo:) Napisał prawidłowo, że na stronie Pietrzczyka nie ma nic z wyjątkiem kolorowych zdjęć. Facet na zdjęciu wygląda na jakiegoś... jakby w komedii Machulskiego występował. I z jakiego powodu mieliby ludzie na niego głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
spowiednik123456 Re: Taki cwaniak... 28.09.11, 17:03 A chociażby z tego powodu, że wielu obecnych posłów z Kielc "przesiedziało na stołku" te 4 lata niewiele robiąc dla miasta. Natomiast działalność społeczna i samorządowa Pietrzczyka pokazuje, że jest on niezwykle aktywnym człowiekiem, który potrafi skutecznie działać w wielu dziedzinach co niejednokrotni udowodnił. A to, że wygląda jak z komedii... to wielki plus dla niego, że nie jest nadętym, przesadnie poważnym bucem, jak niektóre nasze władze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secret service Re: Taki cwaniak... IP: *.dualrack.com 28.09.11, 20:08 a jakaż to tajemnicza działalność społeczna o której nigdzie nie da się dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: społecznik Re: Taki cwaniak... IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 22:23 Niestety moderator nie pozwala wpisać wszystkich linków do stron internetowych jakie chce podać... A szkoa, bo dużo jest tego. Wujek google pomoże, wystarczy wpisać Lucjan Pietrzczyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber-geniusz Re: Taki cwaniak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 22:26 www.google.com/search?q=posel+plarfotmy+skazany Da się linkować? nie masz racji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: Taki cwaniak... IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 22:22 a spróbuj wrzucić 20 linków na raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Taki cwaniak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 16:19 www.google.com/search?q=pose%C5%82+platformy+skazany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: 194.181.133.* 29.09.11, 11:58 A niech mi ktoś odpowie co ten Żołądek takiego wielkiego zrobił dla gminy Morawica w której to mieszka? Z tego co ja wiem to on wszystko robi przeciwko wójtowi i tej Radzie Gminy. Ostatnio otwierali jakiś zakład w Bilczy gdzie się pozapraszali wszyscy pożal się Boże działacze PSL - a gospodaża terenu (Mariana Burasa) nie. Czy tak kultura nakazuje? Pewnie swoje trzy grosze wtrącił tam też radny gminy (braciszek) Robert Żołądek, który pewnie będzie chciał startować w następnych wyborach na wójta - jednak nie dorasta on nawet do pięt Panu Burasowi i szans żadnych nie będzie miał (nawet jeżeli będzie go wspierał braciszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzdęk Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 15:52 Jak to: co zrobił? A kto ugotował żołądki i je rozdawał? Przecież to jasne, że w Sejmie liczy się gotowanie i nalewanie. Nie wiesz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guziczek Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.vectro.com 30.09.11, 21:01 Wybucham śmiechem jak Lucjan reklamuje się w telewizji mówiąc, że "pomaga bezinteresownie". Czy zwróciliście się z jakąś sprawą do Lucjana i zostaliście potraktowani negatywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.cdma.centertel.pl 01.10.11, 07:06 Kim jest owen Pietrzczyk?Reklamuje się chłopisko jako człowiek orkiestra.Bosman,Strażak,Żołnierz ,Harcerz ,Działacz Gminny i inny więc kim jest owy Lucjan?Na Huśtawkach się też widać ,że się zna chodząc w koło hustawek chyba sprawdza ,która uderzyła go w głowę?Panie Lucjanie nie lepiej do lekarza się udać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodak JPII Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.11, 09:36 To dobrze że jest "zamieszanie"wokól LUcjana !Znzcy iż został zauwazony ! tak dalej działaj Lucjan ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h23 Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: 63.223.127.* 02.10.11, 16:06 co ten człowiek wogóle zrobił bo na stronie internetowej nie ma żadnych informacji???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyzwoity Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.dualrack.com 01.10.11, 20:26 "Gość portalu: Gienia napisał(a): > uderzyła go w głowę?Panie Lucjanie nie lepiej do lekarza się udać?" Zgadzam się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Panie Lucjanie? IP: *.cdma.centertel.pl 02.10.11, 17:22 Panie Lucjanie,Panie Lucjanie , a czy gra pan również na fortepianie? Bo zapomniałam zadać Panu to pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terek Re: Panie Lucjanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 19:24 Ludzie, wybierajcie kosmitów. Jak nic nie robi, nie potrafi- źle, jak angażuje się w życie społeczne - źle. Jak ma program - kłamie. Jak nie pisze "obietnic z gruszki" - też źle bo chcielibyście być mamieni przez strony internetowe. Jak ze wsi (PSL) nie bardzo, na PIS-owca nie wypada (bynajmniej się przyznać), PO - gdzieżby przecież mieli szansę i nic (tak jak by poprzedni wcześniej nie mieli), Palikot - oszołom...i tak dalej i tak dalej. WYBORCY DRODZY, a czy nie Wy czasem powinniście się nad sobą zastanowić ?! Coś mnie podkusiło i zerknęłam na te wpisy. Macie racje nie warto o Was zabiegać. Na szczęście wypisujący tutaj bzdury (tak jak i ja) to tylko promil. I jak byście się nie nadymali, i co za chwilę nie pisali - "to tylko promil" społeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipcio Re: Panie Lucjanie? IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.11, 23:57 Lucjana kochają nawet za granicą, bo Lucjan jest najlepszy: www.youtube.com/watch?v=BQBULVfPzOk www.youtube.com/watch?v=VegtNOqRZWw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: 173.236.27.* 04.10.11, 07:28 Gość portalu: Gienia napisał(a): > Kim jest owen Pietrzczyk?Reklamuje się chłopisko jako człowiek orkiestra.Bosman > ,Strażak,Żołnierz ,Harcerz ,Działacz Gminny i inny więc kim jest owy Lucjan?Na > Huśtawkach się też widać ,że się zna chodząc w koło hustawek chyba sprawdza ,kt > óra uderzyła go w głowę?Panie Lucjanie nie lepiej do lekarza się udać? Co z tym lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
spowiednik123456 Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas 04.10.11, 09:38 Patrzcie, znowu Batman... www.youtube.com/watch?v=VvyLKTxQYhA&feature=related Lucjan jesteś debeściak! Młodzi są z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.dualrack.com 04.10.11, 09:39 jacy młodzi? spamerzy i lamerzy? trole erc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektoracik Nie chce powrotu PiS-u, IP: *.opole.hypnet.pl 04.10.11, 10:05 Nie jestem już żaden smarkacz, Głowę mam pokrytą siwizną. Nie zagłosuję na PiS Bo zbyt Cię kocham Ojczyzno! Skąd wiem, że wybór niedobry? Nie wierzę w zmianę oblicza Nie chcę powrotu Ziobry, I teczek Macierewicza. Na PiS nie oddam głosu! Pamiętam, Jarka premierem, I kpiny z demokracji, I koalicję z Lepperem. Nie chcę mieć znów premiera, Co straszy Ruskim i Żydem, Co ciągle dzieli Polaków I może zaszczuć jak Blidę. Za kłamstwa i pomówienia, Prawdę, mgłą sztuczną okrytą Za skłócanie rodaków, Za IV Rzeczpospolitą. Za "Tusk ma krew na rękach", A memu Bratu Chwała! Za wrzaski nad trumnami, I nogę generała! Za propagandę, która nie łączy, ale dzieli. Za żądania pomników z kieszeni obywateli! Za marsze z pochodniami, Jazdę 'po trupach do celu", Za negowanie wyborów I PROFANACJĘ WAWELU!!!! Dziś w duszy mej zakamarkach odkrywam decyzji sedno: Nie chce powrotu PiS-u, Bo nie jest mi wszystko jedno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nachalna Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: 173.208.197.* 04.10.11, 19:29 pindrals napisał: > Co to jest "wypasiony". Po poważnych gazetach spodziewam się więcej, niż po blo > gach naszoklasistów... :-) Jaka jest ta działalnośc społeczna Lucjana bo nigdzie o tym nie mogę znaleźc informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiejący szukać Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 21:45 Naprawdę chcesz wiedzieć ? Zapytaj człowieka, tel. 600 781 023 - znalezione na pietrzczyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kup sobie Lucjana Marka, czyli czym kuszą nas IP: *.dualrack.com 05.10.11, 16:21 nie odbiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany wybor nie zagłosuję na Lucjana Pietrzczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 11:12 Zrobiłem błąd w poprzednich wyborach głosując na Lucjana Pietrzczyka, który głosi oderwane od rzeczywistości hasła: "bezinteresowna pomoc" czy "blisko ludzi". Realizacja powyższych haseł wygląda tak, że w ciągu ostatniego roku nie był w stanie odpowiedzieć na żaden mój list treściwie, ani się spotkać... Ja znalazłem trzy kwadranse, aby się ubrać jesienią, wyjść z domu do lokalu wyborczego i zagłosować na trzy osoby w tym Lucka, a Lucek nie znalazł dla mnie ani kwadransa w okresie całego ubiegłego roku... W niedzielnych wyborach "2011" nie powtórzę zeszłorocznego błędu i nie zagłosuję na Lucjana Pietrzczyka. Odpowiedz Link Zgłoś