konus1 20.10.11, 13:21 No i po zawodach, ale byc może w ten sposób uda się szerokiej lewicy pokonac niebawem PIS i PSL w województwie Świętokrzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anta Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 13:26 "niebawem"? Świętokrzyskie lada moment wsławią się numerami jedne, które transferują lub odmawiają przyjęcia mandatów. A czy na zdrowie nam to wyjdzie? wątpię :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.171.97.58.static.crowley.pl 20.10.11, 13:33 wielki antyklerykał co w kościele na mszy w pierwszych rzędach z rodziną siedzi.... A całe to gadanie to jedna wielka ściema... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.kielce.vectranet.pl 20.10.11, 13:37 Czy te oczy mogą kłamać ? ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
mac.wiesiek Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch 20.10.11, 13:49 Kopyciński dał d.. na całego. Młody dostał parę klapsów, a teraz zwija majdan i robi chodu. Ale dej mu Boże zdrowie, ale i do tego kij ! A prawda, moim zdaniem jest taka, że kopał młodzian pod Suchańskim, Szejną później dokopytkował Siejce, a ostatnio i Długoszowi, aż wlazł w taki dołek, że nic mu już nie pomoże. Młody wilczek udławił się mięsem, które ostatnimi czasy w nadmiarze pchał w gębe. A Ci w/w powinni odrzucić na bok swoje urazy i wrócić !!!! Czego im życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 13:59 a jo sie pytam, co ta lewica robi dla ludu. da im prace? da im na chleb? Chleba i Pracy! - to je hasło lewicy a nie dawać klechom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalezna.pl SLD to dzuma a RPP to cholera IP: 81.219.189.* 20.10.11, 14:11 a "pomysłowy Sławomir" to narazie "gorączka wyborczej nocy". Do Kosicoła chodzi co niedziela a homoseksualistow popiera (powiniem udac sie na konsultacje do Gierady to mu wytłumaczy anatomie człowieka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.kielce.vectranet.pl 20.10.11, 14:22 Bardzo dobrze że odszedł bo co to za lewica z SLD? Olejniczak chwali sie że był ministrantem, Kalisz udaje celebrytę, Milcarz lata z kadzidłem za księdzem a inni nie są lepsi. Tam nikt nie ma kochones. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch 20.10.11, 14:11 konus1 napisał: > No i po zawodach, ale byc może w ten sposób uda się szerokiej lewicy pokonac ni > ebawem > PIS i PSL w województwie Świętokrzyskim. Mogę się z Toba założyć, że Palikot to partia na maksymalnie 2 kadencje. Kopyciński?Cóż nie od dziś mam o nim jak najgorsze zdanie, ale w życiu nie przypuszczałam, że można być aż takim szczurem. Bleeeh! Cóż tak czy inaczej Kopyciński to trup polityczny, czego mu zresztą szczerze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 15:13 Teraz już wiem za co Was tak gnoił Heniek Ku. D. Was w przyszłych wyborach też już nie będzie. Znów macie notowania w granicach progu wyborczego i gdyby nie postępowanie Śiętokrzyskich władz Waszej kanapowej partii przed wyborami nie weszli byście do parlamentu. Ja teraz rozumie o co walczył Marszałek Jarubas, walczył o przetrwanie pseudo chłopów na Wiejskiej. Dzięki Bogu to jest poczatek końca Was i SLD w Świętokrzyskim. Wolę już PO i PiS, niż Waszą obłudę. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch 20.10.11, 15:24 > Teraz już wiem za co Was tak gnoił Heniek Ku. D. Was w przyszłych wyborach też > już nie > będzie. Znów macie notowania w granicach progu wyborczego i gdyby nie postępowa > nie > Śiętokrzyskich władz Waszej kanapowej partii przed wyborami nie weszli byście d > o parlamentu. Tak pobozne zyczenie które sie nie ziści..:) Ja teraz rozumie o co walczył Marszałek Jarubas, walczył o przetr > wanie pseudo > chłopów na Wiejskiej. Rozumie?Polski język trudna mowa,co? Dzięki Bogu to jest poczatek końca Was i SLD w Świętokrzy > skim. > Wolę już PO i PiS, niż Waszą obłudę. Koniec SLD i owszem, ale PSL? No zawsze możesz pomarzyć, byle do następnych wyborów, phi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborcawas Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.vf.kielce.pl 20.10.11, 16:06 Koniec SLD i owszem, ale PSL? No zawsze możesz pomarzyć, byle do następnych > wyborów, phi! napisał komuszek22 psl to takie G.Ó.W.N.O. CO TO SIĘ PRZYLEPIA DO STATKU I MÓWI - PŁYNIEMY- kopyciński to insza inszość - on z tych co to jak G ó w n o Zasadzka - nigdy nie zdarza się w domu, ale zazwyczaj na imprezie albo w czasie gry w golfa. Jest rezultatem próby pierdnięcia delikatnie i cicho, ale ostatecznie kończy się zabrudzeniem gaci i do końca dnia chodzisz ze skrzyżowanymi nogami ot taki KLEKSIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Wielki dzień dla Guz-ka i Komuszka 22 1+1 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.11, 16:14 Cieszy się już Guz_ek,cieszy się Komuszek 22 bo z ogrodu nie będzie mu wyjadał Kopyciński gruszek.Powiedz mi Guz-ek -powiedz mi Komuszek ile Kopyciński ci zaj... ał gruszek? Chłop żywemu nie popuści jak się żywe napatoczy nie pożyje se ,a juści.Guzek się wyżywa bo mu Jarubasa szkoda gdyby był ministrem w SLD byłaby trwoga.Guzka też by zabrał do tej Warszawy bo to wierny sługa- ale furmanką droga jest za długa. To dla Guzka dziń jest wielki toteż szczeka na wypadek wszelki.Już ci Guzek prawnik Kopycińskiego nie będzie dokuczał ,że jak się budzisz zamiast twarzy widzisz ry.......a. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 gieniu zmien leki i operatora 21.10.11, 08:47 netu. Leki bo te co bierzesz nie skutkują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 16:27 To powiedz mi "komuszek22" od kiedy były już (dzieki Bogu) poseł Pałys jest chory na "przypadłość filipińską" ? Bo z tego co pamiętam to jak był samorządowcem jakieś 10 lat tem też "pomylił" środek transportu. Ja nie mam nic do pana Jarubasa ale pozostałych pseudo chłopów członkowie powinni pogonić póki nie jest za późno.W SLD też byli 10 lat temu mocni i gdzie dziś są Stępień, Wójcik, Długosz ? Na marginesie polityki. Teraz kolej na Was. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch 21.10.11, 14:38 To powiedz mi "komuszek22" od kiedy były już (dzieki Bogu) poseł Pałys jest cho > ry na "przypadłość filipińską" ? Bo z tego co pamiętam to jak był samorządowcem > jakieś 10 lat A co ma Pałys do Kopycińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 16:34 > Ja teraz rozumie o co walczył Marszałek Jarubas, walczył o przetr > > wanie pseudo > > chłopów na Wiejskiej. > [b] > Rozumie?Polski język trudna mowa,co? Jakiś Ty facet "pusty" jak "prawnik0". Jak nie ma się czego przyczepić to czepiasz się gramatyki. A może jest to błąd edycyjny komputera ? Nie pomyślałeś naukowcu ? Ja Ci teraz obiecuję, że będę analizował każdą Twoją wypowiedź na forum pod kątem ortografi. I kończąc nie bądź "trolem" tylko forumowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch 21.10.11, 14:40 A może jest to błąd edycyjny komputera ? Nie pomyślałeś naukowcu ? Ja Ci teraz obiecuję, że będę analizował każdą Twoją wypowiedź na forum pod kątem ortografi. I kończąc nie bądź "trolem" tylko forumowiczem. Błąd edycyjny, dobre sobie. Piszesz bardzo niechlujnie a próbuje innych pouczać.W tym ostatnim wpisie zrobiłeś błąd ortograficzny to też wina "błąd edycyjny"?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik1 Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 17:48 Komuszek22 napisał:PALIKOT to partia na 2kadencje. A ja mogę się z Tobą założyć,że Palikot pociągnie więcej kadencji.To SLD JEST POLITYCZNYM TRUPEM i żadne czary Millera tu nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo ch 21.10.11, 14:41 omuszek22 napisał:PALIKOT to partia na 2kadencje. A ja mogę się z Tobą założyć > ,że Palikot pociągnie więcej kadencji. No nic pożyjemy zobaczymy. Koniec SLD niektórzy przewidzieli 2 kadencje temu. Odpowiedz Link Zgłoś
ochujek Więcej takich przykładów 20.10.11, 16:11 Brawo Kopyciński! W tej partii na pewno ci pomogą tępić oszustów w sutannach. W SLD rozwinęło się królestwo klęczonów. Ciepłe korytko jest dla nich ważniejsze od wyborców, którym naskładali pustych obietnic. Wyborcy Kopycińskiego mają powody do radości, będzie robił nadal to co robił. Tak trzymać, nie popuszczać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 17:30 Skończy się razem Palikotem. Pozostanie ze zgrai marginalny klub fiksatów seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujek Re: Więcej takich przykładów IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 17:57 Ale jaja Milcarz chodzil z baldacimem jezdzil po wszystkich odpustach ze swoja spolka rozwali partie w powiecie i ma koniec-dzieki Bogu no jeszcze musi go pogonic Prezydent i to szybko, drugi antyklerykal pszedl do Palikota i Urbana . Czas na taki koniec dla PSL Odpowiedz Link Zgłoś
osse Kopyciński u Palikota! Bo w SLD dżuma albo cholera 20.10.11, 18:03 Ciekawe, że dla p. Kopycińskiego Cholera (albo dżuma) to Kalisz, przyjaciel Palikota (!?) Iście lewacka (?) logika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-a Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfer! IP: *.torservers.net 20.10.11, 23:42 Co to za lewica, która pije z klerem przy jednym stoliku podtrzymując dobre układy z tymi, z których w mediach tak niby krytykują. Pan Jan z Czarnowa dał pokaz jak niewłaściwie oceniamy polityków po ich przynależności do danej opcji politycznej. Kto by przypuszczał, że mamy tak rozmodlonych i prokościelnych "polityków" po lewej stronie? Pokazał Pan obłudę tych ludzi i nieformalne sympatie pozapolityczne. Uderz w stół, a nożyce się odezwą! Jako jeden z niewielu posiada Pan STALOWE COJONES by mówić wprost o sprawach, które rozsierdzają młodych, a które są skutecznie ugładzane i rozmydlane przez przedstawicieli ugrupowań różnej maści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adorn Olać te wszystkie partie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 08:09 olać te wszystkie partie co lubią nasza kasę i ogłupiają ludzi ! OD prawej do lewej strony !! Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe 21.10.11, 08:46 Pokazał Pan obłudę tych ludzi i nieformalne sympatie pozapolityczne. > Uderz w stół, a nożyce się odezwą! > > Jako jeden z niewielu posiada Pan STALOWE COJONES by mówić wprost o sprawach, k > tóre rozsierdzają młodych, a które są skutecznie ugładzane i rozmydlane przez p > rzedstawicieli ugrupowań różnej maści. Przykładem najgorszej obłudy jest sam Kopyciński.Przed wyborami to on mógł iść i do Palikota i do PIS, ale PRZED WYBORAMI. Doskonale wiedziała, że stamtąd nie miał szans to przetrwał wybory i uciekł. Zero honoru. Ktos kto broni Kopycińskiego jest chyba niespełna rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 10:52 A Ty "komuszek22" dalej swoje. Tu nie chodzi tylko o Kopycińskiego ale o całą formację lewicy w Świętokrzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe 21.10.11, 14:44 A Ty "komuszek22" dalej swoje. Tu nie chodzi tylko o Kopycińskiego ale o całą f > ormację lewicy > w Świętokrzyskim. A co cię tak razi, że bronisz swojego idola? Mnie świętokrzyska lewica nie obchodzi, mnie śmieszy elekt Kopyciński który zgrywał wielkiego prawego człowieka. I żeby było śmieszniej- po rezygnacji Jarubasa odmówił komentarza w tej sprawie. Już miałam nadzieje, że zaczął myśleć, ale widać szykował sobie grunt pod swoją szczurzą ucieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe IP: *.cdma.centertel.pl 21.10.11, 15:33 Cieszy się już Guz_ek,cieszy się Komuszek 22 -bo z ogrodu nie będzie mu już wyjadał Kopyciński gruszek.Powiedz mi Guz-ek -powiedz mi Komuszek- ile Kopyciński ci zaj... ał gruszek? Chłop żywemu nie popuści jak się żywe napatoczy nie pożyje se ,a juści.Guzek(Komuszek22) się wyżywa bo mu Jarubasa szkoda gdyby był ministrem w SLD byłaby trwoga.Guzka(Komuszka 22) też by zabrał do tej Warszawy bo to wierny sługa- ale furmanką droga jest za długa. To dla Guzka dzień jest wielki toteż szczeka na wypadek wszelki.Już ci Guzek prawnik Kopycińskiego nie będzie dokuczał ,"że jak się budzisz zamiast twarzy widzisz świńskiego ry.......a". Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe 21.10.11, 18:16 Możesz mnie cmoknąć w ...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 16:01 "komuszek22" nie wmawiaj mi, kto jest lub nie jest moim idolem. Ty bronisz "starych wyleniałych lisów" i "zgniłych koniczynek" i dopóki nie zrozumiesz, co się wokół Ciebie dzieje będziesz "ślepcem politycznym". Nie broń ich za te ochłapy, którymi Ci płacą.Ty dostajesz resztki ze stołu i wykonujesz najgorszą pracę i narażony jesteś na delikatnie mówiąc krytykę na tym forum. Pytam, więc warto się tak poniżać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re:czy odda pieniądze za kampanię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 17:51 Plakaty, transparenty, reklama w mediach... Kto wyłożył pieniądze a kto wykorzystał skwapliwie i uciekł ? Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe 21.10.11, 18:19 komuszek22" nie wmawiaj mi, kto jest lub nie jest moim idolem. > Ty bronisz "starych wyleniałych lisów" i "zgniłych koniczynek" i dopóki nie zro > zumiesz, co > się wokół Ciebie dzieje będziesz "ślepcem politycznym". A ty jesteś, byłeś i będziesz slpecem chyba nie tylko politycznym. Nie broń ich za te ochł > apy, którymi > Ci płacą.Ty dostajesz resztki ze stołu i wykonujesz najgorszą pracę i narażony > jesteś na > delikatnie mówiąc krytykę na tym forum. Pytam, więc warto się tak poniżać ? Poniżać? No tak jak śmiem się nie zgadzać z gienią czy ktosiem...:P Odpowiedz Link Zgłoś
komuszek22 Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe 21.10.11, 18:19 ślepcem winno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 20:27 Jak widzę to dalej jesteś taka wredna jak 10 lat temu będąc klakierem w Urzędzie Marszałkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: status Re: Brawo panie Sławku - młodzi popierają transfe IP: 64.37.61.* 21.10.11, 19:27 Wznosisz się ponad najwyższe szczyty hipokryzji guz-ek'u, komuszku22 czy też wsiowa babo z forum echa dna i to w tempie godnym pozazdroszczenia przez najznamienitszych himalaistów. Równasz do kolejnego forumowego "wszechwiedzącego" smurfa mądrali. Rozliczne twe oblicza a poziom zakłamania niezmiennie ten sam. Rozumiem, że jesteś odpowiedzialny za PR twej partii "na odcinku" forów internetowych świętokrzyskich periodyków. Mimo poprawnej polszczyzny, aż kłuje w oczy hołdowanie moralności Kalego, które w Twej wersji przybiera wymiar tyleż polityczny co groteskowy. Co masz do dodania o prostolinijności i honorze Twych mocodawców? forum.gazeta.pl/forum/w,60,129981050,129981050,Marszalkowie_z_PSL_rezygnuja_z_poslowania_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Czarodzieje z PSL IP: *.cdma.centertel.pl 21.10.11, 19:39 Marszałek Jarubas konsultował się przed podjęciem decyzji z kolegami i naukowcami ale uwaga niejaki Hetman Marszałek z Lublina (PSL) konsultował się z ks.Kanclerzem na temat rezygnacji.Pytanie kto jest ważniejszy Hetman czy Kanclerz? -ale wynika z tego - Kanclerz byle był ubrany w czarną sukienkę? To jest państwo Pawlakowe ,który traktuje urnę wyborczą jak czarodziejską skrzyneczkę , a obywateli ma za baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czarodzieje z PSL IP: 213.77.117.* 22.10.11, 08:58 TVN przypomniał jak Sławomir Kopyciński, który przyłączył się do Janusza Palikota, jeszcze niedawno twierdził, że jego nowy mentor jest wysłannikiem Donalda Tuska. W sposób nieuprawniony chce zagarnąć elektorat SLD. - Nagle się uaktywnił, i próbuje oszukać elektorat, zwracając na siebie uwagę. Nie sztuką jest wieszać się na krzyżu, nie sztuką jest krzyczeć, sztuką jest coś robić. A Palikot nie zrobił nic - stwierdził Kopyciński. I dodał: - Wielokrotnie widzieliśmy jego występy z wibratorem, arbuzem, świńskim ryjem i tak dalej. Rozumiem, że to się może komuś podobać, ale praca w Sejmie polega na czym innym. Tam jest potrzebna merytoryka, konkretne projekty ustaw. A potem pytał: - Gdzie był Palikot, kiedy próbowałem – co się ostatecznie udało - zlikwidować Komisję Majątkową, gdzie był Palikot, kiedy składałem projekt ustawy o likwidacji Funduszu Kościelnego, gdy on schował się pod dywanem, a teraz na tych hasłach próbuje zwieść elektorat mówił Kopyciński. Rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muuu Re: Czarodzieje z PSL IP: *.kielce.hypnet.pl 22.10.11, 13:57 Jak widać tylko krowa nie zmienia poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Kopyciński u Palikota! w SLD dżuma albo ch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 20:47 Dżuma, cholera i socjalizm to straszliwe choróbska! Trzeba zawiadomić Sanepid, koniecznie muszą wkroczyć firmy deratyzacji, dezynfekcji i dezynsekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
konus1 Polityczni przestepcy. 23.10.11, 12:24 Te przypadki obu marszałków z PSL (Lublin i Kielce) to z góry zakładana taktyka na przetrwanie w Sejmie przywódców z PSL, a jak widac w Lublinie uzgodniona także z klerem. Wstrętne to i podłe, chocby wobec naiwnego elektoratu wiejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska W Kielcach byłam ostatnio wtedy... 23.10.11, 17:45 ...kiedy naczelnym redaktorem "Słowa Ludu" był Mieczysła Róg Swiostek. Cos sie u was zmieniło, gdy spadla ze soadochronu ...jak jej tam...Ta ,co chciała ręczyć za kibola...Pani wiceminister sprawiedliwosci za rządow Kaczynskiego. Brrr. "Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: W Kielcach byłam ostatnio wtedy... IP: *.kielce.hypnet.pl 23.10.11, 18:07 Miotła i spadochron to odpowiedni dla Kielc środek lokomocji , ale podaż wciąż nieadekwatna do potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś