Gość: AGA IP: 80.48.119.* 08.06.04, 21:25 Ranny w wypadku rwerowym to chłppiec a nie mężczyzna. O ile wiem jest to uczeń Gimnazjum Nr 5, a uczeń Gimnazjum nie ma więcej niż 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KILLA Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: 82.160.68.* 08.06.04, 22:06 Mial z 16 lat ... A ten sukinsyn z Kangoo pozaluje . =XXX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna:( IDIOCI!!! IP: *.one.pl 08.06.04, 22:14 Co za idiota!! Co za idiota siada za kierownice po piwku..co za debil siada za kierownice z 3 promilami alkoholu we krwi!!!!!!!co za idiota debil!!nie ma slow,po ptostu nie ma..:( nie znam chlopaka..mimo ze jest z mojego osiedla..moi kumple go znaja...i cierpia...cierpi zapewne cala rodzina..przez takiego suk***ktory wsiadl do samochodu pijany...wsiadl przez swoja glupote...zabierajac zycie biednemu niewinnemu chlopakowi.Stan Pawla z tego co wiem jest krytyczny na ten moment.Moze nie przezyc...:(to jest straszne..:(DLA TEGO DEBILA KTORY WSIADL ZA KIEROWNICE POWINNA BYC WYMIERZONA KARA POZBAWIENIA WOLNOSIC DO KONCA JEGO ZASRANEGO ZYCIA!!pawel trzymamy za ciebie kciuki...boze..pomoz mu przezyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: 213.199.233.* 08.06.04, 23:03 Oni chyba nie mieli po 23 i 20 lat Jakieś błędne informacje macie w tej gazecie ale cóz ja na to poradze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.globit / 217.98.57.* 08.06.04, 23:14 Byłem kiedyś na tym osiedlu i widziałem debilnych tatusiów, którzy ze swymi pociechami na kolanach jeździli po osiedlu samochodami. Ale nie widzialem wtedy strażników miejskich i policjantów. W Kielcach jest tak: co pewien czas robi się akcję: pieszy, rowerzysta, kierowca itp. Wtedy z kieleckich gazetach ludzie mają o czym pisać, a potem jest cisza, czyli po staremu, czyli burdek na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Chcę zwrócić uwagę 08.06.04, 23:22 na inny aspekt sprawy, która wydaje się oczywista. Chcę zwrócić uwagę na aspekt kosztów. Kosztuje leczenie poszkodowanych. Wyrażając nadzieję, że ofiary odzyskają „zdrowie” z pewnością będzie o wiele więcej kosztowało dalsze ich życie. Z ogromnym prawdopodobieństwem należy przyjąć, że i za leczenie i za dalsze droższe życie zapłacimy my wszyscy. Pewnie nie zapłaci to pijane bydle, ani zakład ubezpieczeń. A nawet, jeżeli zapłaci, np. w wyniku wyroku sądowego, to będą to z pewnością śmieszne świadczenia. A nam, za nasze pieniądze, rząd chce ponoć ustawowo zagwarantować miejsce w kolejce do specjalisty. Poszkodowanym i ich rodzinom życzę nadziei i pomyślności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmm Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 10:54 aj aj aj koszerna gazeto? Jakie to podajecie sprzeczne informacje, czy to byli dwaj 12-to letni chłopcy, czy 23 letni męzczyźni .... niewielka różnica. Sprawdzcie najpierw informacje u źródeł a dopiero podajcie je do publicznej informacji. Biedny pismak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sanik Re: chcialbym zwrocic uwage IP: 80.48.119.* 09.06.04, 12:16 Kobbylyb ty debilu! czy to ma oznaczac ze lepiej by bylo gdyby nasz kumpel umarl? jak mozna tak mowic! stuknij sie i najpierw pomysl co chcesz na pisac i dopiero pozniej napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek sanik -czytac umiesz -ale czy rozumiesz co czytasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 16:36 nie wyzywaj nikogo od debili skoro sam nim jestes! postaraj sie przeczytac tekst kobylybbb jeszcze raz.. i jeszcze raz... i jeszcze raz i czytaj do momentu kiedy pojmiesz o co chodzi :/ i zanim nastepnym razem cos napiszesz to pomysl :P Odpowiedz Link Zgłoś
kobylybbb Re: sanik -czytac umiesz -ale czy rozumiesz co cz 10.06.04, 22:06 Gość portalu: janek napisał(a): > nie wyzywaj nikogo od debili skoro sam nim jestes! postaraj sie przeczytac > tekst kobylybbb jeszcze raz.. i jeszcze raz... i jeszcze raz i czytaj do > momentu kiedy pojmiesz o co chodzi :/ i zanim nastepnym razem cos napiszesz to > pomysl :P Dziękuję! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jambog Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach 09.06.04, 15:16 No jasne, prokurator się zastanawia... Czeka na datek? A może sprawdza, czy sprawca nie jest przypadkiem kolegą Grzegorza M. (sprawca śmiertelnego wypadku, obecnie bodaj student prawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.dworek.eu.org 09.06.04, 20:12 Pawełek! 3maj sie! jestesmy z toba!!! jestes silny i na pewno dasz sobie rade. koffamy cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 20:55 widziałem zdjęcie w gazecie z tego wypadku. Na zdjęciu pijane bydle siedzi sobie wygodnie i dzwoni przez komórkę a co robią panowie policjanci - niccccccccc pozwalają bydłu dzwonić pewnie po kumpla żeby uzgodnić przestępczą wersję a może po znajomego policjanta z ruchu drogowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata W. To moj bliski kolega od 9 lat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:25 Chodzilam z Pawelkiem przez 6 lat do podstawowki przez 6 lat, a teraz (? :(( ) do jednego gimnazjum, tylko do rownoleglych klas...:( Wiecie, ze to pierwszy chlopak, jakiego kiedykolwiek mialam..?:) Juz nawet mi sie cieplej na serduszku zrobilo na wspomnienie tamtych 3 latl (3, 4, 5 kl), a tu nagle brutalne otzrezwienie i powrot do rzeczywistosci...:( skur***owi z Kangoo wyrwalabym jaja!Przepraszam, ale uczuc w kwestii pajaca, ktory doprowadzil Pawelka do takiego stanu, nie jestem w stanie wyrazic w inny sposob...:( stad te wulgaryzmy. Jego przyjaciele wciaz sa przy Nim myslami i sercem... Wierzcie mi, to naprawde cudowny czlowiek...Jak sobie pomysle..Boze...:( Prosze, modcie sie za Niego. Badzmy dobrej mysli. Serce mi peka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata W. W roli sprostowania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:28 Nie ma lat ponad dwadziescia, poniewaz w listopadzie skonczy 16! Nie lezy juz na Czarnowie, tylko zostal helikopterem przetransportowany do szpitala w Sosonowu, ze wzgledu na to, ze tam jest specjalista. Nie odzyskal jeszcze przytomnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Ślichowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:57 Też jestem kierowcą Kangura - gość był pijany ,ale napewno i ślepy przy takiej widoczności z wewnątrz Znając prawo dostanie zawiasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcellus Re: Ślichowice IP: *.westside.kielce.pl 09.06.04, 22:32 Takich pijanych skurwys... powinno sie odrazu za kratki na dozywocie wsadzać,choć to nie jest współmierna kara.Po naszych dziurawych ulicach jeżdzi pełno debili prawie że zawadzają rowerzystów jadąc jak na F1,nawet ani troche nie zwalniając,gdy któregoś mijają.Szczególne testy mocy i przyspieszenia swoich samochodow tacy idioci własnie dokonują na aleii Szajnowicza sobie upodobali (na tej ulicy miał miejsce ten wypadek)Ja osobiscie mieszkam na tym osiedlu i byłem świadkiem tego wypadku,poprostu koszmar!!!!!Więcej kontroli na drogach !!ostrzejsze kary!!Zanim wsiądziesz za kierownice pod wpływem pomyś!!A TY SKUR...NIE Z KANGOO ŻEBYŚ JAK NAJSZYBCIEJ ZDECHŁ W PIERDLU!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;(((((((((( Re: Ślichowice IP: *.kielce.msk.pl 10.06.04, 21:59 Paweł! Wracaj do zdrowia, wracaj do nas. Takich zarąbistych ludzi nie ma już na tym świecie. Musisz wyzdrowieć! Kochamy Cię!!! Paweł jesteśmy z Tobą, dasz radę! Trzymaj się kochany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: To moj bliski kolega od 9 lat... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:22 jechałąm wtedy autobusem... nie znam tego chłopaka osobiście, tylko z widzenia, mimo to bardzo zależy mi na tym aby wszytstko był dobrze, żeby wyzdrowiał... jak o nim myślę to aż łzy stają mi w oczach... chciałabym dowiedzieć się co z nim jest więc bardzo proszę jeżeli ktokolwiek będzie miał informacje na tamat Pawła mogłby zamieścić je na tej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:03 Walcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcellus Re: Po tragicznym wypadku na Ślichowicach IP: *.westside.kielce.pl 15.06.04, 01:05 co z tymi gosciami ,jak ktos wie cos na temat stanu ich zdrowia to niech da znac ,bo sie martwie:( Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś