Dodaj do ulubionych

Kibice Korony zapowiada bojkot meczów. Czują si...

29.02.12, 21:12
Popieram! Popieram! Popieram!
Żadnych meczów! Zdecywanie utrzymać ten bojkot do końca roku, a najlepiej do końca 2020. Z możliwością automatycznego przedłużenia.
Obserwuj wątek
    • atomm Kibice Korony zapowiada bojkot meczów. Czują si... 29.02.12, 21:15
      Nie bylo dawno tak dobrej wiadomosci ;)
      To jak na zlosc mamie odmroze sobie uszy... :)

Mam nadzieje ze Lubawski teraz pojdzie po rozum do glowy i przestanie marnowac nasze pieniadze na kopaczy...
      • Gość: Kim Blady strach IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 21:39
        Ja myslalem, ze kibole to glupki, a tu prosze jaka przebieglosc! Na powaznie zagrozili, ze przestana przychodzic na mecze. Az skora cierpnie jak pomysle, ze oni nie zartuja i spelnia swoja straszliwa grozbe!
        • popier-dulka Re: Blady strach 01.03.12, 20:19
          Gość portalu: Kim napisał(a):

> Ja myslalem, ze kibole to glupki, a tu prosze jaka przebieglosc! Na powaznie za
          > grozili, ze przestana przychodzic na mecze. Az skora cierpnie jak pomysle, ze o
          > ni nie zartuja i spelnia swoja straszliwa grozbe!

Podoba mi się to,
          na osiedlach i ulicach w Kkielcach presidięnta ludzie wyłączają co drugą latarnię uliczną w nocy łoszczędzają prąd ,żeby co sobotę móc się dołożyć do łobświetlenia Stadionu-EXTRAKURDE KLASY !!!!no cóż liga światowa rzekłbym!!!

KIbice z zakazem stadionowym zrealizujcie groźby i inni kibice się do nich przyłączcie ,
          jak i kierowcy w proteście o ceny paliwa!!!

Nie chodźcie na te spotkania sobotnie bo znowu w kielcach będzie Łeksra kłasa,jakbym przypominał sobie te doniesienia z ratusza ,że kielc nie stać jest dalej na utzrymywanie klubu Błękitni kielce i klub przestanie istnieć?!
          ale przecież taki specjalista od pozyskiwania inwestorów strategicznych jak LUBASKI&COMPANY może schandluje klub z koroną + w pakiecie "protestujący "kibice
          np do prezesa kołportera?,
          no Ojcze Lubawski działaj,
          a może koreańczycy by toto kupili,byle nie sprzedali grekom!!!!
    • elninio5 Popieram policję 29.02.12, 21:21
      Kiboli trzeba tępić w zarodku, co uważają się za kibiców a robiąc burdy, stając się przez to zwykłymi chuliganami. Prawo powinno być w tej kwestii bezwzględnie egzekwowane.Nareszcie policja robi to co już dawno powinna zrobić.Zero tolerancji dla młodych bandziorków
      • Gość: Boban Re: Popieram policję IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 23:11
        A kiedy duraku na stadionie i wokół niego w Kielcach były burdy?
        • Gość: nik't Re: Popieram policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 23:53
          mało jeden trup po meczu?
          Co prawda morderca był z Krakowa ale jakby miał zakaz to by do Kielc nie przyjechał.

tzw "oprawy" z chamskimi przyśpiewkami i odpalanymi przez jakichś debili racami (nb. samo ich wnoszenie jest złamaniem prawa) też raczej chwały nie przynoszą.

Chwalenie sie małą ilością burd w Kielcach to tak jak skini chwalili sie że uratowali staruszkę - przestali kopać jak jeszcze żyła.

Wszędzie w Polsce powinno byc takie tępienie chamstwa i głupoty wtedy więcej normalnych ludzi przyjdzie na stadiony.

W Angli rozwiązali problem i taż kibole straszyli bojkotem. ale twardo było : wieczorem siadłeś dwa krzesła za daleko rano twój portfel był lżejszy o kilkaset funtów, wieczorem pysknąłeś stewardowi - rano 1000 mniej. itd.
          Kara powinna być 1 dotkliwa, 2 rychła a nie zakaz za bójki po roku przekładanych rozpraw
          • Gość: xtrmntr Co do zabójstwa: daleko od stadionu i w prywatnym IP: *.clt.clearwire-wmx.net 01.03.12, 03:22
            ...samochodzie. Nawet z zakazem by przyjechał. Kibole z pokrakowa są najbardziej brutalni w polandii. Nie mają zasad. A w artykule jest mowa o kibicach z CK.
            • lecho65 Re: Co do zabójstwa: daleko od stadionu i w prywa 01.03.12, 12:40
              Szanowny uczestniku tego forum ukrywającym się pod pseudonimem ,,xtrmntr,, czy mógłbyś mi objaśnić znaczenie słowa polandia , w moim mniemaniu każdy szanujący się polak używa słowa Polska , no chyba że nie poczuwa się do bycia obywatelem tego państwa.
              • Gość: xtrmntr Trafiłeś w samo sedno IP: *.clt.clearwire-wmx.net 26.04.12, 01:49
                Nie poczuwam się do bycia obywatelem tegoż kraju.
          • tyfusplamisty Re: Popieram policję 01.03.12, 12:40
            A ty na mecze nie chodzisz dlatego, bo się tych strasznych bandytów boisz, czy też dlatego, że cię to w ogóle nie interesuje i tak czy siak byś nie chodził? Stawiam w ciemno na to drugie i w zawiązku z tym nie rozumiem dlaczego cię tak bardzo obchodzi atmosfera w miejscu, do którego się nie wybierasz. Jesteś taki mądry jak ci antyklerykałowie, którzy o apostazji wciąż perorują, ale jednocześnie bardzo ich martwi, że wredne klechy na tacę od moherowych babć kasę ciągną.
            Gdy piszesz o tym zakazie dla mordercy z Krakowa to o co ci niby chodzi? Rzeźnik nie przyjechał na mecz, bo ten był z Legią. Fajnie tak pisać w cały świat.
            Głupawe porównanie z tymi skinami, bezsensowne i niewarte komentarza. Burdy były tylko raz na sześć lat funkcjonowania stadionu. Na każdej imprezie masowej może się coś wydarzyć. Kilka lat temu zasztyletowano człowieka podczas koncertu na Kadzielni, ale jakoś nikt nie wpadł na pomysł, by amfiteatr zamykać.
            W ogóle nie masz bladego pojęcia o temacie, twoja paplanina to taki groch z kapustą. Raz piszesz o zakazie stadionowym, zaraz dalej przypasowujesz do tego ni w pięć ni w dziewięć morderstwo, którego dokonano kilka kilometrów od stadionu, by na końcu znów bajdurzyć o Anglii, gdzie wg ciebie "rozwiązali problem", tylko nie wiadomo co wg ciebie nim było, bo w UK raczej wygonili problem ze stadionów, a nie rozwiązali go, przemoc po prostu uciekła na ulice.
    • elninio5 Chojnowski wtydź się 29.02.12, 21:38
      Kompromitujesz się chłopie broniąc kiboli i się tym samym moralnie do nich upodabniasz. Schodzisz na psy.
      • Gość: scyzor Re: Chojnowski wtydź się IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 22:02
        widać że sam jesteś jednym z tych psów przepracowanych po 15 latach kablowania na innych i czekajacych za to emeryture
        pozdrawiam normalnych kibiców nie konfidentów
        • Gość: Le Prezidę Re: Chojnowski wtydź się IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 22:20
          "normalny kibic" - bardzo ładny oksymoron.
      • Gość: czesio Re: Chojnowski wtydź się IP: *.kielce.vectranet.pl 29.02.12, 23:40
        Zdefiniuj określenie "kibol" . Czekam.
        • swamp-thing Proszę bardzo: 01.03.12, 01:16
          kibol - kibic piłki kopanej, zazwyczaj agresywny i plemiennie nastroszony, silny w grupie.
          • Gość: czesio Re: Proszę bardzo: IP: *.kielce.vectranet.pl 01.03.12, 13:17
            A to nie szalikowiec ? Od kiedy zmieniono nazewnictwo. Odkąd pan Tusk tak ich nazwał ?
            • swamp-thing A kto by się w tym orientował 02.03.12, 13:24
              Kto by się w tym orientował? W plebejskiej rozrywce dla prostych ludzi nie ma co szukać niuansów. Gdzie są jakieś różnice między szalikowcem, kibolem a kibicem?

Jeśli komuś sprawia przyjemność chodzenie na imprezy, gdzie się wulgarnie wrzeszczy na sędziego, drużynę przeciwną, PZPN i policję, to znaczy że należy do tego samego środowiska. Nawet jeśli akurat danego dnia on sam nie jest wulgarny.
      • Gość: ////// Re: Chojnowski wtydź się IP: 213.77.117.* 07.03.12, 10:32

Schodzi na ,,psy,, chyba raczej przeciwko nim
    • Gość: wyborca a nie chodźcie na mecze! IP: *.adsl.inetia.pl 29.02.12, 21:54
      nie będę musiał zbierać butelek z chodnika i posesji i będe mógł zaparkować pod domem
      • Gość: q Re: a nie chodźcie na mecze! IP: *.kielce.vectranet.pl 29.02.12, 23:35
        Prawa należy przestrzegać i tyle.
    • slyxx A bez chu.. i ku.. to się nie da kibicować?? 29.02.12, 23:47
      Ja chodzę na mecze z dzieckiem 6 letnim i nie życzę sobie zeby on się uczył rynsztokowego slangu.. Pamiętam jakiś mecz ze 3 lata temu, chyba z Wisłą, na młynie same przekleństwa w kierunku drużyny przeciwnej no bo wiadomo jak się nie lubicie, a kibicie Wisły odpowiadali bez przekleństw, gasili Was za każdym razem... Bez przekleństw tez się da, tylko trzeba ruszyc głową, pod warunkiem że nie jest pusta lub zapita...
      • Gość: LB Re: A bez chu.. i ku.. to się nie da kibicować?? IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 01:00
        No właśnie - nie da się bez przekleństw? Da się. Chodzimy z całą rodziną na Farta i tam jest wspaniały doping bez przekleństw. Na Koronę nie pójdziemy właśnie zw względu na chamstwo słowne na trybunach. Jak się towarzystwo uspokoi (to znaczy przestanie przeklinać) to obaczycie jak wzrośnie liczba kibiców na meczach. BRAWO POLICJA
      • Gość: xtrmntr wisła bez przekleństw? IP: *.clt.clearwire-wmx.net 01.03.12, 03:42
        Jesteś pewien że byłeś na meczu z wisłą pokraków? A nie przypadkiem z Wisłą Sandomierz?
      • tyfusplamisty Re: A bez chu.. i ku.. to się nie da kibicować?? 01.03.12, 12:54
        To już się nawet nie chce powtarzać takim jak ty, że twoje dziecko więcej urew słyszy z tej trybuny, na której siedzisz z innymi piknikami. Wiem, bo sam tam siaduję, a najwięcej przekleństw tak w ogóle, to się słuchało jeszcze na Błękitnych, gdzie nie było żadnych szalikowców, ale za to pełno dziadków parasolników. Tłumaczyć takiemu prostym tekstem, wymyślać trafne do bólu i oklepane już powiedzenia, że stadion to nie teatr, a ten w kółko swoje łolaboga, bo mój synecek urwe usłyszał! Co ty takiego głupa rżniesz w zaparte? Nie wiesz czego się twoje dziecko w szkole nauczy? I wstydziłbyś się z tym chwaleniem wiślaków, musiałeś być chyba głuchy, jeśli nie słyszałeś ich bydlęcego "rachu ciachu...", przy którym przekleństwa są niewinnymi żartami, a te możesz właśnie usłyszeć jeśli klikniesz sobie na oficjalnej stronie Korony na wideo poświęcone ostatniemu wyjazdowi do Krakowa.
      • Gość: Yhy Re: A bez chu.. i ku.. to się nie da kibicować?? IP: *.1-1.cable.virginmedia.com 05.03.12, 01:36
        To nie wysyłaj dziecka do szkoły. Najlepiej trzymaj w zamknięciu. Czy wy tępaki nie rozumiecie że kara jest nie adekwatna do czynu!? Jak można dać komuś 2000zł kary za przekleństwo!!?? czemu na ulicy to samo wykroczenie kosztuje 50zł a na stadionie gdzie są emocje 2000!!!!!????? Przecież to jest paranoja. a jak sobie pan kulturalny nie życzy to niech siedzi w domu. nazbierało się krawaciarzy i po ponad 100 latach istnienia piłki nożnej nagle będą ustanawiać zasady zachowania na stadionie. Stadion to nie teatr. Tu się przeżywa i wyraża emocje. Zawsze tak było i daj Boże niech tak zawsze będzie!
        I jeszcze jedno czemu na meczach Iskry Kielce można jechać całe 60 min - Petrochemia jest zboczona, stara k....a pier..ona a w na Koronie za jedno - sędzia ch... - ląduje się na komisariacie?
        • Gość: aap Re: A bez chu.. i ku.. to się nie da kibicować?? IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 15:31
          Yhy - czy spodoba ci sie, jak np. w pracy czy w szkole (nie wiem gdzie), przyjdę z kumplami i poryczymy np. "yhy to k.. h."? Czy spodoba sie to twojej dziewczynie, twoim znajomym, wspolpracownikom?
          Wyzwiska i to chóralne - tłumaczysz "emocjami"??? Łał!

A czy wiesz, że żeby karać sędziów za korupcję - uczyniono ich funkcjonariuszami "publicznymi"? Ale ma to takze drugi koniec kija - atakowanie fizyczne, czy tez słowne - jest karalne?

A może powiesz - ze to taki folklor? Pewnie z domu.
        • Gość: trutututu Re: A bez chu.. i ku.. to się nie da kibicować?? IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 19:42
          Nie no, człowiek chciałby sobie kulturalnie pokląć, a tu mu nie dają, no co za chamstwo! Chciałby skopać kibica drużyny przeciwnej, nie wolno, chamstwo! Nawet samochodu nie można podpalić, ani zglanować policjanta, chamstwo! W ogóle ta Polska to jest kraj chamów, niekulturalnych i niewyrozumiałych buraków. No wszędzie chamstwo!
    • zielu85 Kibice Korony zapowiada bojkot meczów. Czują si... 01.03.12, 02:46
      byłem na ostatnim meczu Korona - Jagielonia i było... dziwnie, zero dopingu, cicho, jak na pojedynku szachowym. Nie lubię chamstwa stadionowego ale prawdę powiedziawszy piłka nożna jest z nim związana, to sport proletariatu i tak to funkcjonuje w całej Europie.
      Policja natężyła swoje działania na przestrzeni kilku ostatnich miesięcy, to pewne że to nadgorliwość, mam nadzieję że ktoś wreszcie pójdzie po rozum do głowy i nasz stadion nie zacznie prezentować się jak ten choćby w Bełchatowie czy w czasie meczów Warty w Poznaniu.

PS

Jeśli nie interesuje Cię piłka nożna pomyśl o pieniądzach miejskich - Korona musi grać w ekstraklasie, kibicie muszą przychodzić, jeśli nie to co zrobić z tym stadionem? posadzić ziemniaki na murawie?!
      • Gość: Beno Re: Kibice Korony zapowiada bojkot meczów. Czują IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 07:21
        @ zielu85 > Jeśli nie interesuje Cię piłka nożna pomyśl o pieniądzach miejskich - Korona mu
        > si grać w ekstraklasie, kibicie muszą przychodzić, jeśli nie to co zrobić z tym
        > stadionem? posadzić ziemniaki na murawie?!

No wlasnie mysle o pieniadzach miejskich, ktore sa idiotycznie marnowane na klub pilkarski, astronomiczne pensje pilkarzy i jeszcze bardziej astronomiczne pensje roznego rodzaju "dzialaczy", jakby nie bylo lepszych celow.
        Korona nic nie musi. Szczegolnie za nasze pieniadze.
      • tyfusplamisty Re: Kibice Korony zapowiada bojkot meczów. Czują 01.03.12, 13:02
        Ha! No właśnie taka refleksja mi przyszła po lekturze Twojego wpisu, choć w innym poście już o tym wspominałem, że na tym właśnie stadionie (no może innym, ale w tym miejscu) już tak było przez długie lata. Za Błękitnych, bez dopingu, bez szalikowców, choć urew leciało pod dostatkiem oczywiście. Czy na pewno chcecie tego z powrotem? Siedźcie może już sobie na tym Farcie i nie wtrącajcie się do wydarzeń, w których naprawdę nie chcecie uczestniczyć, tak jak kibole nie mówią wam czy na siatkówce albo małyszu macie brzęczeć na trąbkach, czy nie.
    • janus-z333 Kibice Korony zapowiada bojkot meczów. Czują si... 01.03.12, 08:21
      Burdy i bandyctwo stadionowe zaczyna się od małych incydentów i przekleństw.Policja ma rację,a osoby niepotrfiące się powstrzymać od przekleństw i przepychanek,lepiej by pozostały w domu,zamiast przynosić wstyd miastu i rodzinie.Jeśli policja w Kielcach będzie kontynuować tę akcję ,a w ślad za nimi zrobi to policja całej Polski,nareszcie piękne i duże stadiony zapełnią się kibicami,a element kryminogenny pójdzie w zapomnienie.Dość krzyży na ulicach polskich miast,po kibolach.
      • Gość: kielczanin Re: Kibice Korony zapowiada bojkot meczów. Czują IP: 213.77.117.* 01.03.12, 09:09
        do puki nie nadepneli na odcisk Donaldiniemu to był spokój mogli pić , kląć , przeklinać
      • tyfusplamisty Re: Kibice Korony zapowiada bojkot meczów. Czują 01.03.12, 13:17
        Co za bajdurzenie. Przecież stadion Korony bywał zapełniany cyklicznie. Kiedy? Parę lat temu, kiedy nowością było, że mamy drużynę w ekstraklasie, która gra na nowym stadionie i jeszcze Klicki cuda zapowiadał. Kibole się zachowywali wtedy tak samo jak dziś. Powodem odpływu widzów jest najzwyczajniej znudzenie typowe dla kibiców sezonowych (i pewnie ceny biletów przy spadających dochodach realnych). Ot i cała prawda, a nie bzdety o zapełnianiu stadionu nie wiadomo kim, po przepędzeniu z niego kiboli. Co za samochwała, stadion będzie zapełniał. Chyba jak się kiełbasy ożre i na dwóch fotelikach dupsko rozpłaszczy.
    • negr_worker Kibice Korony zapowiadają bojkot. Czują się prz... 01.03.12, 09:08
      Wystarczy, że nie pójdziemy na kilka meczy z rzędu. Jak zagrają przy pustych trybunach to klub szybciutko załatwi sprawę i uzdrowi sytuację. To nasze pieniądze i nasze prawo do normalnego kibicowania. Piłka to emocje, a przekleństwo na stadionie nie jest żadnym przestępstwem - niech ścigają prawdziwych huliganów a nie wiernych swojemu klubowi kibiców i miłośników sportu. Wiadomo, dlaczego to robią - tak można łatwo i bezpiecznie się wykazac i poprawic sobie statystyki, ale czy to o to chodzi ?
    • Gość: Robi Re: Kibice Korony zapowiada bojkot meczów. Czują IP: *.kielce.hypnet.pl 01.03.12, 09:43
      Ja mecze traktuję jako odskocznię od codziennego życia, sposób, gdzie mogę się odstresować. Zamiast walnąć kogoś po buzi, rzucę sobie paroma k....mi i mam spokój na następnych kilka tygodni.
    • lecho65 Kibice Korony zapowiadają bojkot. Czują się prz... 01.03.12, 11:39
      Życzę Wam abyście w swoim postanowieniu wytrwali jak najdłużej z pożytkiem dla miasta i klubu.Swoją drogą wasze zachowanie jak żywo kojarzy mi się z zachowaniem piłkarza Wisły Kraków niejakiego Patryka Małeckiego , ten sam poziom i intelekt.
      • Gość: lolita Re: Kibice Korony zapowiadają bojkot. Czują się p IP: *.devs.futuro.pl 01.03.12, 11:53
        Tak się kończy wydawanie przez Lubawskiego ogromnych pieniędzy na Koronę. Bazowanie na prymitywach żeby głosowali na niego w wyborach było od początku złym pomysłem. Teraz mu odpłacą pięknym za nadobne. Niezadługo klub spadnie,kibice odejdą a zmarnowane dziesiątki milionów zł wejdzie do rachunku strat miasta.Cwaniactwo i liczenie na hołotę nie popłaca.
        • tyfusplamisty Re: Kibice Korony zapowiadają bojkot. Czują się p 01.03.12, 13:28
          Teoretycznie coś tam jest racji na rzeczy, ale jak to w naszym kraju bywa w życiu nie dostrzeżemy prawdziwych problemów, tylko się będziemy zasłonami dymnymi podniecać (vide Tusk i jego sposób sprawowania urzędu). Mówisz mianowicie o przekupowaniu elektoratu i masz świętą rację. Tylko patrzysz niekoniecznie w tę stronę, gdzie skala problemu jest największa. Zainteresuj się tym, co może nieco w cieniu, ale dużo, dużo większe, mianowicie pomocą społeczną tak hojną w naszym przebogatym mieście, zamożniejszym zdawałoby się po wydatkach od takiego Krakowa. Zacznij od sprawdzenia ile rodzin (a każda liczy przeciętnie 4 osoby) korzysta z tych świadczeń, potem dowiedz się jaka jest stawka żywieniowa i porównaj to z innymi miastami, przypomnij sobie, jak nasz miłościwie panujący złościł się przy tych sławetnych podwyżkach podatku od nieruchomości, że mu właśnie na socjal nie wystarczy. W porównaniu z tym, te dwa tysiące szalikowców, spośród których znaczna część nie ma jeszcze prawa głosować, to jest jakaś bździna. I te parę milionów rocznie na klub tak samo.
    • audacity Puste trybuny 01.03.12, 11:47
      Mam prawie 40 na karku,wyższe wykształcenie i stanowisko o którym większość z tej milcyjno-tuskowo-piknikowej hołoty może wyłącznie pomarzyć. Chodziłem na mecze zawsze e II,potem w III znowu II i III itd, ale moja noga więcej tam nie postanie dopóki nie będzie normalnie.Stadion to nie teatr.Ja i mnie podobni tez potrzebują wyjścia i wykrzyczenia się,żeby w pracy znów być sztywniakiem i przytulać wasze pieniążki z uśmiechem. Stadiony dla kiboli a rodziny z dziećmi niech chodzą na Farta.Z synem (lat 16) chodziłem na mecze od zawsze(nawet na wyjazdy sie zabieraliśmy zanim wszedł limit wieku i usłyszane na stadionie przekleństwa jakoś Go nie spaczyły(najlepszy uczeń,olimpijczyk).Bo to nie stadion wychowuje lub demoralizuje.Wychowanie zależy od rodziców.
      • Gość: / Re: Puste trybuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.12, 11:51
        ale to nie jest zaden dowod - to tylko statystyka
        problem jest tylkoi wylacznie w B E Z P I E C Z E N ST W I E
        a wie to kazdykto np byl na meczu w Anglii- tam po tragediach wyciagbieto wnioski
        i bez wahania sa realizowane
        zadne bojkoty, demonstracje, naciski - koniec
      • lecho65 Re: Puste trybuny 01.03.12, 11:56
        Dobre , ale większość uczestników tego forum i tak tego nie zrozumie .
      • Gość: kibicunio Re:Bojkot kogo-czego?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 11:57
        tu chyba chodzi o bojkot druzyny a nie klubu,zgodnie z powiedzeniem"na złośc mamusi zrobię i czapeczki nie założę na główkę.
        • Gość: bojko Re:Bojkot kogo-czego?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 12:05
          najlepsze jest to:

"Policja odpiera zarzuty. - Działamy zgodnie z prawem. Nie ma w tym żadnej nadgorliwości - zapewnia Grzegorz Dudek, jej rzecznik prasowy. Tłumaczy, że decyzje o zakazie stadionowym podejmuje sąd. - Jeśli uzna, że nie ma podstaw, by karać kogoś w ten sposób, to nasz wniosek zostaje odrzucony - mówi"

a potem

"Za co karano? 10 osób za wnoszenie na stadion niebezpiecznych przedmiotów, 79 za niestosowanie się do poleceń ochrony, w tym za przekleństwa."

mam pytanie, dlaczego Panie Dudek nie karacie ludzi na ulicach za przekleństwa ?? Dlaczego nie karacie na bazarach, na giełdzie, w galeriach, w sklepach ?? Dlaczego tylko na stadionie gdzie człowiek czasem się unosi ??

P.S

Czemu większość z Was wypowiada się w temacie a nie było nigdy na meczu Korony ?? Czy któryś z Was zauważył pozytywne działania SKK, ich składki, wizyty w szpitalach, zbiórki dla szkół, itd. ?? Łatwo kogoś atakować ale żeby atakować trzeba znać problem a Wy napieprzacie na Koronę bo Lubawski jest aktualnie właścicielem jako miasto. Zapewniam Was że duża część kibiców jest mu wdzięczna ale czeka z utęsknieniem na nowego właściciela który wprowadzi pracowników z doświadczeniem w piłce nożnej a nie blogera czy nauczyciela w-f.
          • lecho65 Re:Bojkot kogo-czego?????? 01.03.12, 12:25

,,mam pytanie, dlaczego Panie Dudek nie karacie ludzi na ulicach za przekleństwa ?? Dlaczego nie karacie na bazarach, na giełdzie, w galeriach, w sklepach ?? Dlaczego tylko na stadionie gdzie człowiek czasem się unosi ?? ,,
            Panie Bojkot samo przytoczenie tej wypowiedzi rzecznika PP świadczy że nie jesteś Pan godzien do zaliczenia się do grona ludzi którzy aspirują do czytających ze zrozumieniem.
            • Gość: NIE bojkotujcie Kielce - wyniescie sie stad IP: *.kielce.vectranet.pl 01.03.12, 12:39
              Proponuję rozszerzyć bojkot. Nie tylko mecze, ale całe miasto. Nie pokazujcie się na ulicach, będzie spokojniej i bezpieczniej. Bojkotujcie miasto i przenieście się gdzieś indziej, nawet zabierając ze sobą stadion. :-)

Bo od lat widzę po meczach pijane bandy rozłażące się po osiedlach, drące mordy, z hasłami typu "Jeb... policję", czy "Legia k...". Wyzywające przechodniów, bijące się na osiedlach, niszcząca autobusy, malujące ściany faszystowskimi hasłami o skinach i "Białej Koronce". To są te kieleckie "elity", o które dba nasz Urząd Miejski, ale nie tak dobrze, jakby chcieli, bo sobie teraz nie mogą pobluzgać na stadionie i biednych policja karze mandatami.

Kpina.
            • Gość: bojkot Re:Bojkot kogo-czego?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 12:44
              > Panie Bojkot samo przytoczenie tej wypowiedzi rzecznika PP świadczy że nie jest
              > eś Pan godzien do zaliczenia się do grona ludzi którzy aspirują do czytających
              > ze zrozumieniem.

idź się lecz.
              • Gość: jo Re:Bojkot kogo-czego?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.12, 13:28
                kopana to piłka lómpenproletariatu i wsiowyh, co za gierka zamieszkali w kielcowie.
                jak my nie lóbim gierka za jego slamsołosiedla dla wsiowych!
      • tyfusplamisty Re: Puste trybuny 01.03.12, 13:30
        Święte słowa kolego.
      • Gość: Leoś Re: Puste trybuny IP: *.kielce.net.pl 01.03.12, 14:48
        A kogo to obchodzi czy ty sie wyzywasz na stadionie, czy w kiblu? Rob co chcesz, tylko odpieprz sie od pieniedzy ludzi, ktorzy znaja lepsze cele niz finansowanie bandy jakichs niedorobionych patalachow, polanalfabetow w dodatku. Utrzymuj sobie ten swoj klub z wlasnej kasy, nie korkuj miasta, nie drzyj ryja normalnym ludziom pod oknami, to nikt ci jednego slowa nie szepnie.
      • amelie2 Re: Puste trybuny 01.03.12, 14:58
        Biedna ta Polska jeśli ktoś z wyższym wykształceniem (pewnie zaocznym) i na stanowisku reprezentuje taki poziom umysłowy i kulturalny jak autor ps. "audacity" - czyli w tłumaczeniu z angielskiego: bezczelność, tupet. Pasuje do autora jak ulał.
        Brawo policja. Może zwykli ludzie będą mogli bez obaw chodzić na mecze.
        • Gość: hi hi ten bedzie tez bojkotowal? IP: *.kielce.vectranet.pl 01.03.12, 15:34
          Kibic Korony:

kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,11266698,Za_co_policja_zatrzymala_kibica_Korony_.html
        • Gość: czesio Re: Puste trybuny IP: *.kielce.vectranet.pl 01.03.12, 16:19
          Złóż donos na niego. Może go zamkną.
      • Gość: aap Re: Puste trybuny IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 20:39
        ok, chodź sobie - ale nie za moją kasę. Prawdopodobnie jestem twoim szefem i chętnie cię wysłucham w pracy...
      • Gość: cichy Głupawe opinie wydorosłałych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 12:48
        Stadion i jego trybuny sa dla kibiców, a nie rozwydrzonej gawiedzi,rzucającej wulgaryzmami ! Koniec! zadnych argumentów.
        Jeśli facet w wieku 40.lat z fakultetem uczelni, chce się wykrzyczeć, bo w domu nie pozwalają, to może jechac do lasu i tam sobie przez godzine dac ulgi. Niech wrześzczy, może się trafią podobne wrzeszczące osobniki....
    • Gość: szuwarek a bojkotujcie sobie! IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.12, 19:29
      Dzięki temu nie będę musiał jechać do domu dookoła, bo jakiś matoł wpadł na pomysł, żeby ulice pozamykać, normalnie zaparkuję pod domem i nie będę musiał sprzątać butelek i śmieci z chodnika.
    • kotkameleon1 Kibice Korony zapowiadają bojkot. Czują się prz... 03.04.12, 12:00
      Współczuje kibicom (kibolom - bo nie którzy nie rozumieją słowa kibic) z Kielc.
      Już sama lektura forum ukazuje z jakimi dyletantami ma się do czynienia w stolicy świętokrzyskiego.
      Wytłumaczenie czegoś tej zgrai jest walką z wiatrakami i przypomina próbę objaśnienia buszmenowi czym jest samolot.
      Na rzetelne argumenty nie reagują, tylko "dosalają" trzy po trzy farmazony rodem z kosmosu. Przypominają sejmowych polityków , którzy są omnibusami w każdej dziedzinie życia i pozjadali rozumy nawet tych, którzy jeszcze się nie narodzili.
      Niewykluczone, że część tych komentarzy została upichcona przez samych stróżów prawa.
      Obawiam się, że masa Kielczan nie pojmuje piłki nożnej i nie ma tutaj tradycji piłkarskiej. Słyszałem ciut o tym bojkocie, ale nie spodziewałem się, że sprawa dotyczy głównie przeklinania i siedzenia na schodach. Widać kielecka Policja podjęła się misji. Proponuję wyjechać do Ameryki Płd. i tam zwalczać stadionowe chamstwo. Większe pole do popisu.

P.S. Swego czasu profesor Miodek dał wykład na temat słowa "Ku.wa". Gdzie wtedy byli stróże prawa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka