borowyy 03.04.12, 17:55 "A było w czym wybierać, bo pracodawcy szukali od opiekunów dla osób starszych czy handlowców, po specjalistów zarządzających unijnymi projektami." No faktycznie wybór niesamowity! Kpiny sobie z ludzi robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłem widziałem niech ktoś zadzwoni do brukowca i zapyta. IP: 74.63.212.* 03.04.12, 19:20 Zakładam, że to prawda, że było 2600 ofert pracy i chciałbym zobaczyc listę na której jest 2600 punktów. Pomożecie mi w zdobyciu tej listy? niech ktoś zadzwoni do brukowca i zapyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Targi Pracy w Kielcach. Od opiekunki po specj IP: *.internetdsl.tpnet.pl.200.13.83.in-addr.arpa 03.04.12, 19:24 Pan dziennikarz tam był, czy dostał wytyczne co pisać? Ja pojechałem i powiem jedno: wielka kpina. Nie róbcie z tych targów nie wiadomo czego. Więcej ofert jest na stronach internetowych niż na targach. Oczywiście były oferty z Kanady, Niemiec. Były firmy, których pobyt ograniczał się do rozmowy proszę wysłać CV przez stronę www. "Najwięcej" to chyba było stanowisk z urzędów pracy, urzędów skarbowych, urzędu statystycznego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Targi Pracy w Kielcach. Od opiekunki po specj IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.12, 19:52 Handlowców chyba dziennikarz piszący ten artykuł nie miał na myśli firmy, która szukała handlowców do sprzedaży karmy dla psów i kotów :D. Byłem po godzinie 15 i połowa stanowisk była już pusta. Targi to wielka porażka jak napisał ktoś wcześniej kupując gazetę można znaleźć więcej ofert pracy w naszym regionie. Nie wiem skąd wieźli tę liczbę 2600 ofert pracy. Chyba ze stoiska portalu pracuj.pl (wybierając woj. świętokrzyskie wyszukiwarka pokazuje 775 ofert hmm a gdzie to 1825?) Odpowiedz Link Zgłoś
osse Można było przebierać w ofertach pracy 03.04.12, 23:08 "W październiku ubiegłego roku zostałem zwolniony z Uniwersytetu Jana Kochanowskiego, bo nie zrobiłem habilitacji. Jestem doktorem nauk przyrodniczych, jako wykładowca przepracowałem 27 lat. Boję się, że w moim wieku ciężko będzie znaleźć pracę" - wiek jak wiek, ale z takim wykształceniem na pewno nie. Chyba że w markecie za 1000 zł netto... Kto ci durniu kazał doktoraty robić? :)))))))))))) Ale skoroś po doktoracie nie napisał habilitacji, to widocznie taki z ciebie naukowiec jak z koziej dupy trąbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Można było przebierać w ofertach pracy IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.12, 23:18 Poczekaj, zobaczysz. Może zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala A co tu trzeba rozumieć? IP: *.kielce.vectranet.pl 04.04.12, 07:55 Na habilitację jest sporo czasu. Wymiar godzin dla doktora nie jest wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedlaidiotow osse IP: *.kielce.vectranet.pl 03.04.12, 23:39 osse - prymitywie - może się pochwal swoimi "osiągnięciami"? Odpowiedz Link Zgłoś