Dodaj do ulubionych

TVP Kielce Oleś odchodzi

29.04.12, 09:38
Oleś ostatni raz czyta dzisiaj informacje. To kolejna ofiara nowej władzy. Jak pożegna się z widzami? Bądzmy z nią o 18:30 i 21.45
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: TVP Kielce Oleś odchodzi IP: 87.204.11.* 29.04.12, 11:38
      Zwolniła się czy ją zwolnili? Wiadomo gdzie odchodzi? Może ma lepszą ofertę? Szkoda....
      • Gość: smurfmadrala Re: TVP Kielce Oleś odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 20:09
        Od ponad roku nie mam telewizora :-))))
        WARTO !
        Opłaca się dla kieszeni, zdrowia, gustu, rozumu,
        nawet nerwy odpoczywają od reklam i POlitruczej propagandy
        • Gość: pankracy Re: TVP Kielce Oleś odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 22:34
          Zmiany są potrzebne,czy ta akurat?-nie wiem,ja wolałbym,aby nastąpiły w Radiu Kielce.Tych dwóch błaznujących wesołków między 6 a 9 rano,naprawdę jest już nie do wytrzymania.Na szczęście nadaje już w Kiecach RMF Classic-polecam,naprawdę warto odpocząć od tego jazgotu w innych stacjach. Częstotliwość 99,0 .
          • Gość: widz Re: TVP Kielce Oleś odchodzi IP: *.centertel.pl 30.04.12, 07:01
            Każdy redaktor TVP 3 z rana ma się modlić( do portretu jego )lub samego Ryczana.

• Gość: gosc_widz Re: TVP Kielce Oleś odchodzi IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.12, 19:18
      I tak jak przewidziałem - władza szaleje. Czystka trwa nadal. A to niestety pewnie dopiero początek. Wiadomo - łatwiej jest pracować z bandą BMW. p. Beata Oleś była twarzą tego Oddziału, teraz tą twarzą będzie KOT albo towarzystwo spod znaku Miasta Słowa, które zrobi wszystko, żeby wejść w odpowiednie miejsce panu MM. Polecam dzisiejszy Głos Dnia i kontakt z p. Dyrektorem w kwestii "ale o co chodzi i jakich leków zapomniał Pan dziś wziąć". Dziwi mnie podejście Muzeum Wsi i firmowanie własną marką takiego "snu wariata". I pytanie kto za to zapłaci - pewnie każdy z widzów takich jak ja, płacący abonament. Muszę się zastanowić nad opłatą w tym miesiącu. Chyba nie warto... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka