Dodaj do ulubionych

pozdrowienia dla b-echo-motów

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 00:10
namnożyło się tu ostatnio b-echo-motów ...to jakiś zastęp zuchów? klub
niewidzialnej ręki?
postanowiłem napisać do nich przemówienie ...będąc pod wrażeniem ich
intelektu ...i w ogóle, ten, tego
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=13258617&a=13278865
i pozdrowić serdecznie po trzykroć
Obserwuj wątek
    • b_echo_mot Re: pozdrowienia dla b-echo-motów 25.06.04, 00:16
      Spadaj przymulony pajacu, do de geniusza, gdzie twój dom.
      • Gość: behemot Re: pozdrowienia dla b-echo-motów IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 00:43
        > przymulony pajacu

Cały zastęp zuchów buchnął nicka przymułowi i wyłazi ze skóry, żeby się do
        niego upodobnić - tego nie przewidziałem. Pomyslałem sobie, że wyślę czasem
        jakiś tekst i pośmieję się razem z forumowiczami ...ale nie chciałem skrzywić
        zuchom psychiki.
        Może zabiorę Was do Parku na festyn i fundnę watę? Chcecie? No, chciałbym po
        prostu zrobic coś dla społeczeństwa, które sponiewierałem psychicznie do tego
        stopnia, że mnie desperacko naśladuje.

pozdrwawiam po raz czwarty ...i pewnie nie ostatni

behemot

P.S. Może zmienię nick (na "pajac"), a swój ("behemot") podaruję zastępowemu?
        Bierzesz, druchu b-echo-mocie?
        • bbb_echa_mlot Re: pozdrowienia dla b-echo-motów 25.06.04, 00:47
          idż spać, bo ci kopara opada i moze ci mózg ze śliną wypłynać na kołnierz
          • Gość: P Re: pozdrowienia dla b-echo-motów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 07:21
            Masz teksty jak 7-latek w piaskownicy.
            Idz moze jednak odwiedz psychiatrę
    • Gość: behemot Re: pozdrowienia dla b-echo-motów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 10:27
      już po dziesiątej, a b-echo-motków nie ma ...poszli pewnie na zakończenie roku
      szkolnego

> idż spać, bo ci kopara opada

Ok, ok, zamiast waty na patyku mogą być samochodziki na resorach ...albo
      pampersy. Nie jestem taki zły. Sam mam dzieci, więc wiem jak to jest.
      • Gość: miki Re: pozdrowienia dla b-echo-motów IP: 195.136.247.* 25.06.04, 11:15
        Ale Ci dobrze behemocie. Stałeś się wzorem do naśladowania niczym kiedyś Janek
        Krasicki J Twoi zuchowie niedługo na pewno zaczną ewoluować ze swoją nazwą
        zmieniając się stopniowo na przykład w Błochomłoty - wszak błyszcząca
        inteligencją wybitna znana posłanka o indiańskim imieniu „Błądząca Po
        Nieskończonych Korytarzach Agory” niewątpliwie jest szczególnym wzorem dla
        twoich zuchów . Jak ty fundniesz im już tę watę w parku to może wrażliwe serce
        posłanki ufunduje naszym zuchom czerwone skarpetki dla całego zastępu
        oszołomków .
    • Gość: behemot dzieciom nie wolno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 11:25
      Hej, Zuchy! Nie mogę pochwalić Waszego słownictwa. Jak chcecie tą watę na
      patyku i samochodziki na resorach, to proszę się zachowywać!
      Powiedziałem, co prawda, "cholera", ale tak we wszystkim to mnie prosze nie
      naśladować. Dorosłym czasem coś się wypsnie ale nie znaczy to, że dzieciom
      wolno.
      • Gość: anty_b_echo_mott Druch zastępowy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.06.04, 13:54
        Skoro zuchy tak uwielbiają bawić się resorowcami, to honorowym zastępowym
        zastępu musi być Mariuszek Cołoszyński.
    • Gość: behemot Re: pozdrowienia dla b-echo-motów IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.04, 22:54
      strasznie żywotne te b-echo-motki
      nie zapominają o mnie
      czym ja tak temu gówniarstwu imponuję?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka