maciekevo777 10.01.09, 22:11 Witam, Wszystkich, mam pytanie do Pań czy wybieracie na plaże bikini ze stringami? A może macie tylko takie i jesteście przeciwko normalnym majtkom. Maciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerlove Re: BIKINI 11.01.09, 09:51 Na plażę nie zakładam stringów.I nie podoba mi się jak ktoś lata po plaży z gołym tyłkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: BIKINI IP: *.aster.pl 13.01.09, 00:39 to jest piękne ale trzeba mieć co pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmelcia Re: BIKINI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 14:02 nie lubie tłustych tyłków w stringach a takich jest wiekszość Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: BIKINI 13.01.09, 15:42 ja jestem bardzo zadowolona ze swojego wyglądu, ale mimo tego na plażę nie założyłabym stringów. jest tyle ładnych stroi kąpielowych, żeby się wyróżniać nie trzeba pokazywać dupci. wiesz zawsze tez możesz wybrać plażę nudystów, tam możesz się pokazać w całej okazałości :) tyle, że wyróżniać to się pewnie też nie będziesz, ani tez rzucać w oczy (jeśli o to Ci chodzi) :D Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: BIKINI 13.01.09, 18:57 Wogóle nie lubie stringów. Ten krój majtek uważam wręcz za aseksualny. Odpowiedz Link Zgłoś