Gość: pytanie IP: 82.160.68.* 25.06.04, 22:01 droga gazeto gdzie robiłas to zdejecie co jest przy temacie? Bo chyba nie w kielcach a z tego co wiem to jest dział Kielce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiel Re: Przewodnik rowerowy IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 26.06.04, 20:16 ścieżki rowerowe w Kielcach to kpina ! jakiś idiota to wybrukował, że się można zabić a jest gładka - np koło nowego lidla na Śląskiej - poza tym pomiędzy Solną a sienkiewką nie wiedzieć po co ścieżka wspolna z pieszymi a przy rondzie znów coś budują i zagrodzili... nie wspominając, że łażą nimi tłumy ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Przewodnik rowerowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 00:24 zdjecie jest fajne.... szkoda tylko ze nie z naszego miasta :( na sciezce "SPACEROWEJ" (bo trudno ja nazwac rowerowa) to sie mozna co najwyzej zabic - a tego kretyna co kazal wybrukowac kawalek sciezki nierownymi plytami z piaskowca(?) przy jednym z 'dodatkowych' mostow na silinicy przy levisie na sienkiewicza to bym osobiscie udusil :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Przewodnik rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 10:00 ten wybrukowany kawalek jest miedzy skateparkiem a sienkiweka! ja tylko chcialbym zobaczyc tego debila ktory to zaprojektowal! gosc musi byc ladnie niedojebany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Przewodnik rowerowy IP: *.globit / 217.98.57.* 28.06.04, 23:14 Ten przewodnik jest taki sam, jak mapa Gór Świętokrzyskich, którą kiedyś zamieściła gazeta, mało dokładny i nijaki. Obok stadionu Budowlanych, ma początek ścieżka rowerowa, którą wymyślił i wykonał jakiś tępy urzędas. Brak oznaczeń na początku trasy, kilometrażu, gdzie biegnie itd. Potem jest jeszcze gorzej, za hotelem Leśny Dwór ścieżka rozchodzi się na lewo i prawo i też nie wiadomo gdzie. I tak kilka razy. Czyli odfajkowano sprawę, ale jest ona do kitu. Szkoda, że człowiek z gazety co pisał ten przewodnik nie przejechał się i nie opisał tej "ścieżki rowerowej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeBe Re: Przewodnik rowerowy IP: 83.29.77.* 28.06.04, 23:27 Ty wogole myslisz ze ten dziennkiarz ktory to pisal siedzial kiedykolwiek na rowerze?? :P Odpowiedz Link Zgłoś