Gość: SYBIL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:46 TAKICH KRETYŃSKICH ROZWIAZAŃ KOMUNIKACYJNYCH JAK W MIEŚCIE WOJEWÓDZKIM KIELCE TO NIE MA W CAŁEJ POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hey Re: KIELCE TO DNO IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 28.06.04, 14:05 a byłeś w całej Polsce? W każdym miescie i miasteczku? Jak nie, to nie pierdol bo rodzine powiększysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYBIL Re: KIELCE TO DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:36 BYŁEM. I NAWET W NAJMNIEJSZYM MIEŚCIE POTRAFIĄ ZAPROJEKTOWAĆ LOGICZNE ROZWIĄZANIA KOMUNIKACYJNE. TYLKO WASZE ZADUPIE TO WIOCHA. KIELCE TO NAJWIEKSZA WIEŚ W POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: KIELCE TO DNO IP: 195.116.3.* 28.06.04, 15:58 kompleksy masz jakieś koleś? co maja na celu twoje wypowiedzi? idź do piaskownicy, wykrzycz się, pobaw się małym, może pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
msz1 Re: KIELCE TO DNO 29.06.04, 09:09 Gość portalu: SYBIL napisał(a): > BYŁEM. > I NAWET W NAJMNIEJSZYM MIEŚCIE POTRAFIĄ ZAPROJEKTOWAĆ > LOGICZNE ROZWIĄZANIA KOMUNIKACYJNE. > TYLKO WASZE ZADUPIE TO WIOCHA. > KIELCE TO NAJWIEKSZA WIEŚ W POLSCE. Wiesz co to znaczy Moron. Jak nie to sobi sprawdź w słowniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: KIELCE TO DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:29 Ale na pewno sa tam, gdzie mieszkasz:). Skoro sie zorientowales:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: KIELCE TO DNO IP: *.echo.com.pl 30.06.04, 12:32 mój znajomy z Wrocławia, który kończył na tamtejszej politechnice wydział dróg i mostów powiedział mi kiedyś, że występujący w Kielcach układ komunikacji typu "obwodowego" jest jednym z najlepszych rozwiazań drogowych a Kielce były podawane na jego wykładach jako przykład "czystego" przemyślanego rozwiązania tego typu; natomiast jeden z najgorszych układów drogowych występuje w Krakowie ale jest to wynikiem zabytkowej urbanistyki; zabieranie głosu powinno być efektem wcześniejszych przemyśleń i analizy problemu, w przeciwnym wypadku świadczy to o niskim poziomie wiedzy i bezmyślności rozmówcy; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: KIELCE TO DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:14 estakady, wiadukty, skrzyżowania bezkolizynje, kładki, przejścia podziemne, oświtlenie skrzyzowań - no gdzie to masz w KIELCACH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: KIELCE TO DNO IP: *.echo.com.pl 30.06.04, 14:24 układ komunikacyjny w Kielcach jest tak zorganizowany, że część głównych ulic tworzy dwa "pierścienie" / mniejszy i większy/ otaczające centrum miasta; z tymi pierścieniami prostopadle łaczą się inne główne arterie komunikacyjne biegnące w kierunku północ /2szt./, południe /2szt./, wschód /2szt./, zachód /2szt./; zarówno z "pętli" jak i z odchodzących od niej arterii łatwo zjechać do centrum i poszczególnych osiedli; w innych miastach jak np. Warszawa układ ulic jest zorganizowany na zasadzie gwiazdy - wszystkie główne ulice przecinają centrum co powoduje szybkie powstawanie "korków" w godzinach "szczytu komunikacyjnego"; natomiast w odpowiedzi na pytanie ja osobiście widziałem na wielu skrzyzowanich w Kielcach oświetlenie regulujące ruch ???; brak w Kielcach wielu estakad, wiaduktów, kładek wynika albo z braku potrzeby ich zastosowania albo, tak jak w wielu miastach Polski, z braku finansów ale nie ma to aż tak strategicznego wpływu na system komunikacyjny miast; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli do jarka Re: KIELCE TO DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:51 te super rozwiązanie dotyczy również ulicy przy urzedzie wojewódzkim? oswietlenie-miałem na myśli oswietlenie latarniami (patrz przejście politechnika pawilony ul. pacieszka)ciemno. patrz inne miasta. takie skrzyżowanie to 4 słupy z 6-8 lampami. w kielcach nie ma nigdzie. to jest to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mare Re: KIELCE TO DNO IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.04, 00:01 Hej Sybil ty chyba nigdy nie byles w miescie,czy pochodzisz z Wachocka???.Pisze to "DUZA" litera abys sie nie obrazil.Abyles moze w Skarzysku? HA,HA,HA,Matolem Byles, nieulega . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor SYBIL - DdEeBbIiLlUu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 00:41 Przyjedz do W-wy. Tu zobaczysz dopiero rozwiazania komunikacyjne godne idiotow... Zauwazylem, ze aby organizowac ruch w W-wie trzeba sie wykazac niezlym imbecylizmem. Ci lepsi po politechnice wyjezdzaja do innych miast. W Wa-wie zostaja d_e_b_i_l_e, a ich dzialalnosc widac na kazdym kilometrze drogi. Kielce to naprawde jest super zorganizowane miasto. Odpowiedz Link Zgłoś