Dodaj do ulubionych

KIELCE TO DNO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:46
TAKICH KRETYŃSKICH ROZWIAZAŃ KOMUNIKACYJNYCH JAK
W MIEŚCIE WOJEWÓDZKIM KIELCE TO NIE MA W CAŁEJ POLSCE.
Obserwuj wątek
    • Gość: hey Re: KIELCE TO DNO IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 28.06.04, 14:05
      a byłeś w całej Polsce? W każdym miescie i miasteczku? Jak nie, to nie pierdol
      bo rodzine powiększysz...
      • Gość: SYBIL Re: KIELCE TO DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:36
        BYŁEM.
        I NAWET W NAJMNIEJSZYM MIEŚCIE POTRAFIĄ ZAPROJEKTOWAĆ
        LOGICZNE ROZWIĄZANIA KOMUNIKACYJNE.
        TYLKO WASZE ZADUPIE TO WIOCHA.
        KIELCE TO NAJWIEKSZA WIEŚ W POLSCE.
        • Gość: jasiek Re: KIELCE TO DNO IP: 195.116.3.* 28.06.04, 15:58
          kompleksy masz jakieś koleś? co maja na celu twoje wypowiedzi? idź do
          piaskownicy, wykrzycz się, pobaw się małym, może pomoże.
        • msz1 Re: KIELCE TO DNO 29.06.04, 09:09
          Gość portalu: SYBIL napisał(a):

> BYŁEM.
          > I NAWET W NAJMNIEJSZYM MIEŚCIE POTRAFIĄ ZAPROJEKTOWAĆ
          > LOGICZNE ROZWIĄZANIA KOMUNIKACYJNE.
          > TYLKO WASZE ZADUPIE TO WIOCHA.
          > KIELCE TO NAJWIEKSZA WIEŚ W POLSCE.

Wiesz co to znaczy Moron. Jak nie to sobi sprawdź w słowniku.
    • Gość: Ania Re: KIELCE TO DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:29
      Ale na pewno sa tam, gdzie mieszkasz:). Skoro sie zorientowales:)
      • Gość: Jarek Re: KIELCE TO DNO IP: *.echo.com.pl 30.06.04, 12:32
        mój znajomy z Wrocławia, który kończył na tamtejszej politechnice wydział dróg
        i mostów powiedział mi kiedyś, że występujący w Kielcach układ komunikacji
        typu "obwodowego" jest jednym z najlepszych rozwiazań drogowych a Kielce były
        podawane na jego wykładach jako przykład "czystego" przemyślanego rozwiązania
        tego typu; natomiast jeden z najgorszych układów drogowych występuje w Krakowie
        ale jest to wynikiem zabytkowej urbanistyki; zabieranie głosu powinno być
        efektem wcześniejszych przemyśleń i analizy problemu, w przeciwnym wypadku
        świadczy to o niskim poziomie wiedzy i bezmyślności rozmówcy;
        • Gość: oli Re: KIELCE TO DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:14
          estakady, wiadukty, skrzyżowania bezkolizynje, kładki, przejścia podziemne,
          oświtlenie skrzyzowań - no gdzie to masz w KIELCACH?
          • Gość: Jarek Re: KIELCE TO DNO IP: *.echo.com.pl 30.06.04, 14:24
            układ komunikacyjny w Kielcach jest tak zorganizowany, że część głównych ulic
            tworzy dwa "pierścienie" / mniejszy i większy/ otaczające centrum miasta; z
            tymi pierścieniami prostopadle łaczą się inne główne arterie komunikacyjne
            biegnące w kierunku północ /2szt./, południe /2szt./, wschód /2szt./,
            zachód /2szt./; zarówno z "pętli" jak i z odchodzących od niej arterii łatwo
            zjechać do centrum i poszczególnych osiedli; w innych miastach jak np. Warszawa
            układ ulic jest zorganizowany na zasadzie gwiazdy - wszystkie główne ulice
            przecinają centrum co powoduje szybkie powstawanie "korków" w
            godzinach "szczytu komunikacyjnego";
            natomiast w odpowiedzi na pytanie ja osobiście widziałem na wielu skrzyzowanich
            w Kielcach oświetlenie regulujące ruch ???;
            brak w Kielcach wielu estakad, wiaduktów, kładek wynika albo z braku potrzeby
            ich zastosowania albo, tak jak w wielu miastach Polski, z braku finansów ale
            nie ma to aż tak strategicznego wpływu na system komunikacyjny miast;
            • Gość: oli do jarka Re: KIELCE TO DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:51
              te super rozwiązanie dotyczy również ulicy przy urzedzie wojewódzkim?
              oswietlenie-miałem na myśli oswietlenie latarniami (patrz przejście politechnika
              pawilony ul. pacieszka)ciemno. patrz inne miasta. takie skrzyżowanie to 4 słupy
              z 6-8 lampami. w kielcach nie ma nigdzie. to jest to dno.
    • Gość: mare Re: KIELCE TO DNO IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.04, 00:01
      Hej Sybil ty chyba nigdy nie byles w miescie,czy pochodzisz z Wachocka???.Pisze
      to "DUZA" litera abys sie nie obrazil.Abyles moze w Skarzysku? HA,HA,HA,Matolem
      Byles, nieulega .
    • Gość: scyzor SYBIL - DdEeBbIiLlUu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 00:41
      Przyjedz do W-wy.
      Tu zobaczysz dopiero rozwiazania
      komunikacyjne godne idiotow...
      Zauwazylem, ze aby organizowac ruch
      w W-wie trzeba sie wykazac niezlym imbecylizmem.
      Ci lepsi po politechnice wyjezdzaja do innych miast.
      W Wa-wie zostaja d_e_b_i_l_e, a ich dzialalnosc widac
      na kazdym kilometrze drogi.
      Kielce to naprawde jest super
      zorganizowane miasto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka