Dodaj do ulubionych

Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy

11.08.12, 13:22
Szykuje się gniot roku
Obserwuj wątek
    • tornemorgren Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy 11.08.12, 14:51
      Czekam aż ktoś opublikuje pewną fotkę Konradka, na której to fotce Konradek, licealista wówczas pięknie prezentuje swój Tors odziany w piękna koszulkę ze swastyką. Tak, tak nasz sztukmistrz to w młodości neofaszysta, choć on pewnie będzie twierdził, że to tylko zamówienie pięciu piw...
      • Gość: Olek Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.play-internet.pl 11.08.12, 15:10
        No to trolle ruszyły...I heja na chłopaka.Śmierdzący tchórze ukryci pod pseudonimami.
        Skoro widziałeś takie zdjęcie to je PUBLiKUJ a nie rzygaj na forum swoimi pseudodywagacjami.Zakompleksione palanty atakujące każdego kto coś robi.
        Teraz do znawcy kina.Gniot roku to jest twój żenujący wpis.Przez takie zawistne mendy ten kraj jest taki popaprany...
        • animrumru3 Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy 11.08.12, 15:51
          Odezwał się podpisujący imieniem i nazwiskiem. I naucz się czytać analfabeto, jak ktoś pisze że widział zdjęcie to nie znaczy że je ma i może ze swojej szanownej mózgownicy wydrukować
          • Gość: Olek Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.play-internet.pl 11.08.12, 16:00
            Słusznie-napierw jednak trzeba mieć mózgownicę a ten przypadek -podobnie zresztą jak twój animrumru 3 -napewno do takich nie należy.Idź pooglądaj sobie Taniec z gwiazdami bo to sztuka na twoim poziomie.
            • Gość: wzgórze Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.12, 00:43
              facet stara się promować region, ale oczywiście przeszkadza to tym, którzy chcieliby żeby kieleckie było znane tylko z tego, że tutaj piździ
          • Gość: Krawat Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.13, 06:41
            Czytając wpisy na forum dochodzi sie do wniosku, że są tu sami czyści, nieskalani oywatele, którzy, nie wiedzieć czemu, piszą obrażając innych. To pewnie z tej uczciwości i czystości. A może i z amnezji. K.Ł., jak każdego z nas można pamiętać z różnych zdjęć i działań. Zajął się wreszcie działalnością pożyteczną dla siebie, tym, co go zapewne zawsze interesowało i chwała mu. Oby każdy, zamiast zatruwać się żółcią, atakować nawet współdyskutantów, znalazł sobie coś więcej do robienia w życiu.
      • Gość: Andrzej Ruciński Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.aster.pl 11.08.12, 18:33
        Nie bardzo wiem czego ma się tyczyć ten komentarz. Nie znam Pana Konrada, ale szczerze mówiąc nie interesuje mnie jego przeszłość z czasów liceum. Wydawało mi się, że artykuł jest o osobie dorosłej a nie o nastolatku. Zacznijmy skupiać się na pozytywach a nie rozpamiętywaniu przeszłości nieopierzonego nastolatka. Dla mnie - jeżeli pasją tego człowieka jest film - gratuluję. Niech robi to w czym czuje się dobrze. Polityka niszczy ludzi.
        • Gość: Po Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.12, 13:31
          A już na pewno niszczy tych, którzy wiedzą co mówią i wiedzą co mają do zrobienia bo zdążyli się tego nauczyć, czego przykładem jest kielecka PO pod wodzą prymitywnych graczy z ich lolitkami
      • Gość: Psycholog III Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.183.216.9.dsl.dynamic.t-mobile.pl 12.08.12, 14:46
        No tak, swastyka! To musiał być odruch na poglądy rodziców. Może jeden z rodziców był oficerem LWP?
    • belfastmf Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy 11.08.12, 15:46
      czy w tym zafajdanym województwie, każdy, kto wychodzi poza regionalne opłotki, musi być zbluzgany i zniesławiony....Pan Konrad jest człowiekiem pełnym pasji, a wszystko co robił,miało swój sens i cel. To niezwykle kreatywny człowiek i mimo młodego wieku, sporo mu się udało.

W polityce zostają dzisiaj tylko frustraci i oszuści. Dlatego rozumiem,czemu pożegnał się z tym brudnym zajęciem...każdy inteligentny człek ma swoją granicę....
      • Gość: Kinoman Kinoman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 00:04
        Panie Konradzie! bardzo proszę o podanie adresu do filmów w internecie (Youtube?) Pana autostwa! pozdrawiam!
    • Gość: Magdalena Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.ip.netia.com.pl 11.08.12, 15:56
      wiesz w ogóle czym jest "gniot"?
      Powiedz, co takiego ciekawego robisz w życiu, czym możesz zasłynąć lub po czym można Cię rozpoznać, no poza pseudoodwagą w internecie i brakiem poczucia estetyki w filmowym świecie?
      Konrad pokazuje, że jest człowiekiem pasji, nie przegrał swojego życia i nieustannie się realizuje. Osiągnij to co on osiągnął, wtedy będziesz mieć prawo do swoich złośliwości.
      Trochę na to za późno?
      Ojej. jaka szkoda.
      • Gość: smurfmadrala Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.12, 21:08
        Cywilizację Zachodu zbudowało 98 % ludzi ciężko pracujących,
        reszta - 2 % była politykami, artystami, pracownikami nauki i administracji.

Współczesna, socjalistyczna Europa stacza się ponieważ 98 % chce rządzić, uważa się za artystów, naukowców i urzędników.
      • tornemorgren Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy 12.08.12, 01:13
        Co osiągnął? Bo asystentowanie Miodowiczowi, kandydowanie na urząd prezydenta i inne wymienione fakty, to tylko fakty i nic więcej. Zapomniałem, zdał maturę.
        To po pierwsze. Po drugie: zachęcam do przyjrzenia się z większa uwagą przeszłości Konradka i przeanalizowania jego ewolucji światopoglądowej.
        Po trzecie - co wynika z drugiego - zapomnijcie o rzuconym na tym forum - "facet promuje region". Ten facet promuje wyłącznie siebie.
        Po czwarte - to nie on zerwał z polityką, ale ona z nim.
        I po piąte wreszcie: jeśli miłość do Hitlera w wieku osiemnastu lat jest wybrykiem, to przypominam, że w tym wieku miał i czynne i bierne prawo wyborcze.
        • Gość: Olek Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.play-internet.pl 12.08.12, 01:42
          Cóż debilu pomawiasz człowieka na forum.W wieku 18lat miał rzekomo fascynować się Hitlerem,nosić koszulkę ze swastyką?Co ty zakompleksiony kmiocie za bzdury wypisujesz na tutejszych łamach?Zmień lekarza albo bierz mocniejsze leki bo coś ci się w główce kompletnie pomieszało.I jeszcze ten styl narracji,,widziałem fotografię”-pytanie gdzie,,przeanalizujmy mu przeszłość”-a kim ty jesteś że uzurpujesz sobie prawo do weryfikowania kogokolwiek.Zero do kwadratu to zawsze zero-terno-popaprańcu.I przestań tu pomawiać ludzi.
          • tornemorgren Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy 12.08.12, 23:45
            Jaka weryfikacja?! Facet jako dorosły nosi hitlerowski symbol. W Polsce, która została przez ludzi noszących ten znak została prawie zniszczona, każdy kto przywdzieje takie barwy powinien stracić głowę!
            Błędy młodości, powiadacie. Nie wiem jak Wy, obrońcy naszego "bohatera", ale nauka, jaką otrzymałem w szkole oraz historia mojej rodziny, która byłaby dziś liczniejsza nie pozostawiły żadnych wątpliwości co do istoty nazizmu. Każdy, kto choć przez chwilę zafascynował się tym złem nie zasługuje na najmniejszy nawet szacunek.
            • Gość: Olek Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.play-internet.pl 13.08.12, 08:53
              Ty człowieku poprostu kłamiesz.Konrad Łęcki nigdy nie chodził w koszulce ze swastyką i nie,,wielbił Hitlera”co nieudolnie próbujesz mu przypisać na tym forum.Jesteś zwykłym frustratem a do tego zakłamanym.Współczuję ci traumy przodków ale przypisywanie K.Ł winy za atak hitlerowskich niemiec na Polskę to poważne symptomy paranoi.Lekarz-jedyne rozwiązanie w tym stadium choroby.
    • edytalipiec-rzesiowska31 Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy 12.08.12, 01:13
      Czy to na prawdę takie dziwne, że człowiek z pasją realizuje swoje marzenia?
      Znam Konrada osobiście i wiem, że takie bzdurne artykuły i komentarze niczego nie zmienią!
      Podziwiam Go i szanuję i życzę powodzenia w tym beznadziejnym mieście!
      • Gość: n Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.12, 09:02
        Ludzie, żyjcie i dajcie innym żyć.
        Tak sobie to wszystko czytam i włosy mi stają dęba. O co Wam chodzi? Że facet szuka sobie miejsca i robi to, co lubi? A co powinien robić? Siedzieć we włosiennicy i jojczyć?
        Ja życzę mu powodzenia i czekam na efekt realizacji marzeń.
        • Gość: goral Re: Chciał być prezydentem, teraz kręci filmy IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.12, 11:07
          W tym mieście nie ma prawa istnieć ktoś inny niż kolega Lubawskiego albo on sam,osobiście.
      • Gość: hahaha teraz "kręci" filmy IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.12, 19:34
        A pani nie jest czasem producentem tego gniota?
        • Gość: hohoho Re: teraz "kręci" filmy IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.12, 19:37
          studiuje???

Może najpierw niech twórca tego promocyjnego tekstu przeczyta:
          "Akademia Filmu i Telewizji jest dwuletnią, policealną szkołą artystyczną wpisaną do
          rejestru niepublicznych szkół artystycznych Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego (wpis nr 210/32/1998)."

• Gość: smurfmadrala Re: teraz "kręci" filmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.12, 21:30
            Lepiej niech se filmy kręci niżby miał w polityce kręcić.
            Ja chciałbym lody kręcić, ale talentu nie mam, peeselowców nie lubię,
            tych od Platformy Obiecanek/Obiecanek,Obiecanek i POdwyżek /jeszcze gorzej.
            Za to mogę se na gościnnym forum Gazety tow.red.Ketmana Maleszki pokręcić,
            w towarzystwie adwersarzy i fanów-inaczej.
            Lumpior to mnie chyba kocha, bo mi strasznie ordynarne, homoseksualne propozycje seksualne składał.
            Dla fanek: ja heteryk jestem.
          • Gość: kevin Re: teraz "kręci" filmy IP: *.dynamic.chello.pl 17.08.12, 20:18
            Gośc uczy się w szkole policealnej! Przecież do takich szkól chodzą same głąby! Lepiej niech nie wpisuje tego w swoim CV. Zachodzę w głowę jak przekonał do grania tyle fajnych osób. no, ale nie ma co oceniać " z góry", trzeba poczekać na efekt końcowy. Jeśli będzie udany to najwięksi krytycy Konrada posypią głowy popiołem. a jeśli będzie klapa to ... Jakoś jestem przekonany, że będzie klapa, ale ... dajmy chłopakowi szansę.
      • Gość: blondyka skad pieniadze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.12, 22:22
        Podziwiam Go i szanuję i życzę powodzenia w tym beznadziejnym mieście!
        >
        ---------------------------------------------
        Takie beznadziejne Miasto?
        Domyślam się, ze kręci ten film za srodki prywatne :)
        • Gość: Aga Re: skad pieniadze? IP: *.centertel.pl 13.08.12, 06:04
          Również popieram bardzo gorąco.Niech człowiek się realizuje może kiedyś rozsławi to miasto jak wybitny reżyser?Wolę jego niż Cecułę,który z Kielcami ma wspólną tylko kasę-dużą kasę,a artysta z niego żaden.
        • Gość: Aga Re: skad pieniadze? IP: *.centertel.pl 13.08.12, 06:06
          Również popieram bardzo gorąco.Niech człowiek się realizuje może kiedyś rozsławi to miasto jako wybitny reżyser?Wolę jego niż Cecułę,który z Kielcami ma wspólną tylko kasę-dużą kasę,a artysta z niego żaden.
    • jaganova Kolejna nagroda dla łęckiego 28.07.13, 06:05

"Film kielczanina Konrada Łęckiego „Grudniowe rozmowy” wygrały Festiwal Filmowy Drzwi w Gliwicach zdobywając Złotą Framugę w kategorii Najlepszy Film i Najlepsze Zdjęcia.

Jest to kolejna nagroda dla tego filmu. Konrad Łęcki obecnie słuchacz II roku Akademii Filmu i Telewizji w. „Grudniowe Rozmowy” są piątą etiudą w jego dorobku."

To informacja z Echa dla tych, którzy wylali tu żółć zazdrości, nienawiści i lekceważenia.
    • jaganova Co gorsze-szczenięcy wybryk czy wyciąganie haków? 28.07.13, 06:15
      Wpis "tornemorgrena" jest na miarę Maciarewicza, obywatela Piszczyka i im podobnych. Człowiek zrobi czasem w młodości coś głupiego i takie jego prawo. Jeżeli późniejszym swoim życiem udowadnia, że jest godny szacunku, to wywlekanie mu jakiegoś epizodu z czasów liceum jest chwytem poniżej pasa, po stokroć paskudniejszym niż ten szczenięcy wybryk. I robienie z tego sprawy, przypisywanie mu ideologii i mieszanie do tego jego rodziców jest zwyczajnie podłe. Ale taki jest już ten nasz prymitywny ludek - pamiętliwy, mściwy i zawistny.
    • jaganova Duży sukces kielczanina (o łęckim) 28.07.13, 06:28
      I jeszcze z gazety.pl z 23.07.13 dla tych, których wpisy aż kipią żółcią: "Duży sukces kielczanina. Jego film pokażą na festiwalu w Gdyni"

"Pre Mortem" - film kielczanina Konrada Łęckiego został zakwalifikowany do konkursu Młodego Kina na festiwalu filmowym w Gdyni.

Teraz jednym się zrobi głupio, a innych żółć zaleje po same uszy.

• Gość: sygi Re: Duży sukces kielczanina (o łęckim) IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.13, 19:37
        denaturaX
    • Gość: pytanie Czy Pan Łęcki dostaje kasę na swoje filmy z pienię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 11:43
      Czy Pan Łęcki dostaje kasę na swoje filmy z pieniędzy podatników?

Bo normalny człowiek nie ma kiedy kręcić filmów bo siedzi 8-12 godzin w robocie a jak wróci to nie ma sił na nic...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka