Dodaj do ulubionych

Więcej programów w Vectrze

IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 01.07.04, 21:03
Wreszcie coś drgnęło w naszej kochanej kablówce.Chwała Wam za to że nareszcie
będą programy atrakcyjne od wielu lat oczekiwane.Jeśli można jeszcze by
zmienić I program PR z mono na stereo,oraz zmienić część programów niemieckich
na polskie,takie jak: Tok FM,RMF Classic,Radiostacja,Radio 94.To było by
bardzo świetnie.Ale myślę,że operator będzie myślał o poprawieniu również
programów radiowych.

Łączę pozdrowienia:

Wasz klient
Witold
Obserwuj wątek
    • Gość: ffs Re: Więcej programów w Vectrze IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.07.04, 21:16
      42zł.to trochę za drogo jak dla mnie .Do tego ewen.internet za 70
      zeta.Drogo.Poczekam na telewizję cyfrową -naziemna.Oby jak najszybciej to
      weszło.Dlaczego tak szybko rozwija się telefonia komórkowa a telewizja cyfrowa
      tak wolno? Chciałbym aby na małej pokojowej antenie TV odbierać 15 programów po
      polsku.Już tak jest w Niemczech (okolice Duseldorfu).Oby jak najszybciej u
      nas,aby nie być zależnym od coraz droższych kablówek.Czego wszystkim i sobie
      życzę.
      • Gość: miki Re: Więcej programów w Vectrze IP: 195.136.247.* 01.07.04, 23:35
        Taniej niz w UPC , a net taniej niz jakies beznadziejne pakiety internetowe
        wiecznie sie rozlaczajace (neostrada nadal nie wszedzie jest mozliwa).
        Poza tym nie lubie placic tej zlodziejskiej firmie jaka jest tepsa.
    • Gość: Klient Re: Więcej programów w Vectrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:49
      Atrakcyjności niewiele więcej, za to ceny pakietów (zwłaszcza złotego) w
      zastraszającej szybkości rosną w górę! To jest skandaliczne!
      • wojciech.domagala druga w nocy a Ty nie śpisz ??? 02.07.04, 01:51
        druga w nocy a Ty nie śpisz ???
    • Gość: jeszcze ich klient Re: Więcej programów w Vectrze IP: 195.136.247.* 02.07.04, 02:26
      Chciałem zauważyć, że kiedyś wcześniej (może już niektórzy zapomnieli) były
      takie programy jak np. Eurosport w pakiecie. Ale co za radość jak po zabraniu
      ktoś Ci coś odda - nie? No trzeba dopłacić - drobiazg. Za kilka miesięcy znów
      coś wymyślą i znów podwyżka. Polityka Vectry jest nastawiona na złupienie
      starych klientów. Nowym sie daje upusty by ich złapać na umowy a potem ich się
      wyciśnie. Biorą wzór z TPSA. I bardzo nieprzyjemna obsługa - jak będziecie mieć
      problem to się przkonacie. Mnie w czasie prac konserwacyjnych przez przypadek
      (niedopatrzenie) odcięli od sygnału - przez kilka dni się prosiłem żeby mnie z
      powrotem przyłączyli, ale jakiś ograniczony ich kierownik miał to u dupy - w
      końcu to on ważniak rządzi swoimi pracownikami. Nawet mnie nie przeprosili.
      Oczekuję z niecierpliwością na odpowiednią moment by zrezygnować z ich usług.
      • Gość: Wizard Re: Więcej programów w Vectrze IP: *.mitex.com.pl / 80.48.255.* 02.07.04, 10:56
        Obsłuha jest iście z komunistycznego sklepu...pani robi łaskę, że wogóle
        przychodzi z zaplecza.
    • Gość: dorota Re: Więcej programów w Vectrze IP: *.kielce.net.pl 02.07.04, 07:54
      Dodajcie jeszcze Mini Max dla dzieci, był zdecydowanie lepszy, bez brutalnych
      filmów, nie wiem, dlaczego został zdjęty z anteny.
    • Gość: gość Re: Więcej programów w Vectrze IP: *.in-addr.octava.net.pl 02.07.04, 08:28
      A ja proponuję zamienienie tych klonów kanałów Discovery na jeden normalny
      Discovery Channel. Kiedyś tak było i to był świetny kanał, a teraz zostawili
      taki szmelc! Poza Nationalem nie ma co oglądać na tych pozostałych (czasem coś
      ciekawego leci na Discowery Science)!
    • Gość: Telewidz Gdzie lokalna TV IP: 195.116.245.* 02.07.04, 10:46
      Kiedy ruszy lokalna TV? ja płacę za jej brak? oddajcie mi pieniądze !!!
    • Gość: mieskaniec Kielc Re: Więcej programów w Vectrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:49
    • Gość: mieskaniec kielc Re: Więcej programów w Vectrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 13:51
      Kiedy Vectra wejdzie na osiedle Kochanowskiego prosimy niechcemy złodziejz UPS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka