Gość: reemigrant IP: *.t-s.pl 06.07.04, 13:39 Ludzie!!!Szukam do kupienia działki budowlanej lub rekreacyjnej ( może być rolna) w okolicy kielc (leszczyny, beczkow, krajno,ciekoty do sw. katarzyny) POMOZCIER!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pablo Re: działka IP: 213.241.75.* 06.07.04, 13:58 poczytaj Anonse w Bilczy jest duzo Piaseczna Górka i okolice. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reemigrant Re: działka IP: *.t-s.pl 06.07.04, 14:03 eee, bilcza to nie w tym kierunku,mnie interesuje tzw. zeromszczyzna, chyba miales pałe z gegry i z polaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: działka IP: 213.241.75.* 06.07.04, 14:44 to jak piszesz to pisz dokładnie. A w nawiasie podajesz przykład po czym wczesniej okolice Kielc. Powodzenia kup se posiadłosc w Oblęgorku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nieuprzejmego p Re: działka IP: *.t-s.pl 06.07.04, 15:00 do nieuprzejmego pablo; podaj gdzie mieszkasz abym kupil jak najdalej od ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: działka IP: 213.241.75.* 06.07.04, 15:19 Sorry jesli Cie uraziłem. Spokojnie mozesz kupowac działke po tamtej stronie tam nie mieszkam. Jedz do Św Kaski i zapytaj chłopa. Znajomy tak zrobił i ma piekna działke z kawałkiem lasu no cudo. Tylko tyle ze to teren rolniczy. Nawiasem wcale nie jestem nie uprzejmy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reemigrant Re: działka IP: *.t-s.pl 09.07.04, 14:36 czy poza gosciem o nicku pablo, ktory zawsze sie wpieprzy wszedzie gdzie go nie potrzeba i nie proszą JEST KTOŚ KTO POMOŻE MI ZNALEŹĆ DZIAŁKĘ??? Odpowiedz Link Zgłoś