Dodaj do ulubionych

Biją w Katharsis

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 10:09
W tej niby super knajpie moja dziewczyna została pobita przez ochraniarzy. Może
była trochę wstawiona, ale od "ochroniarzy" trzeba wymagać trochę kultury.
Panowie gentelmeni więcej taktu. Kiedy broniłem dziewczyny dostałem trzy
strzały po gębię. Uwaga na ten lokal!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Borys Re: Biją w Katharsis IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:24
      To zgłoś to na policję i koniecznie zrób obdukcje lekarską, potem zbierz
      rachunki za ewentualne leczenie, opatrunki itp. Znam sprawę w której
      restauracja musiła zapłacić wysokie odszkodowanie i zadośćuczynienie za
      nadgorliwość ochrony (chyba że samemu się najpierw atakuje ochroniarzy).
      Powodzenia, niech też w Kielcach nauczą się dobrych manier wobec klientów -
      chociaż nie będzie to na pewno łatwe zważywszy na poziom klubów w tym mieście.
    • maam Biją też w CKM 19.03.02, 11:50
      Zdarzyło się w grudniu. Byłem na spotkaniu ze znajomymi w tym świetlanym
      klubie. Po moim wyjściu moim znajomym zachciało się porzucać śnieżkami (między
      sobą) przed wejściem (w podwórzu). Za to zostali pobici przez ochronę. No
      comments.
      • jarssonn Re: Biją też w CKM 19.03.02, 12:55
        maam napisał(a):

> Zdarzyło się w grudniu. Byłem na spotkaniu ze znajomymi w tym świetlanym
        > klubie. Po moim wyjściu moim znajomym zachciało się porzucać śnieżkami (między
        > sobą) przed wejściem (w podwórzu). Za to zostali pobici przez ochronę. No
        > comments.

A to psy. Szczac na nich cieplym moczem - chamy jedne. Te chujki nie maja prawa
        cie tknac. Tego im nie wolno tak samo jak frajerom w sklepie nie wolno przy
        pomocy perswazji slownej zmusic cie do wyjecia czegos z kieszeni, a co dopiero do
        rewizji osobistej. To juz narusza twoja sfere prywatnosci. Chamow z CKM-u trzeba
        bylo uprzedzic interwencja polcjantow z jajami.
    • Gość: student Re: Biją w Katharsis IP: 212.244.138.* 19.03.02, 13:06
      pozytajcie o przewodniczacym - Facet cos robi a gazeta go niszczy i jak w tych
      kielcach ma cos działać
      • jarssonn Pan przewodniczacy. 19.03.02, 13:14
        Pan przewodniczacy z tego co napisala GW zrobil w ciula brac studencka.
        Uczelnie same werbowaly sponsorow badz firmy udzielajace rabatow, ale nie
        dostaly zlamanego gorsza za to. No to kucze Stefan what's going on??
        Pan przewodniczacy niezle sie wzbogacil rowniez od samego wydawcy karty.
        Niedobrze.
        • Gość: Student Re: Pan przewodniczacy. IP: 212.244.138.* 19.03.02, 15:57
          jarssonn napisał(a):

> Pan przewodniczacy z tego co napisala GW zrobil w ciula brac studencka.
          > Uczelnie same werbowaly sponsorow badz firmy udzielajace rabatow, ale nie
          > dostaly zlamanego gorsza za to. No to kucze Stefan what's going on??
          > Pan przewodniczacy niezle sie wzbogacil rowniez od samego wydawcy karty.
          > Niedobrze.

I tak GW kreuje wizerunek mlodych ludzi - g.... wiedza ale pisac musza bo to
          niewiele kosztuje.

Apropo ciekawe ile za artykuł dostał Miłosz Skiba. Ciekawe co zrobiła dla
          studentów jak był studentem?

• Gość: Hamster Re: Pan przewodniczacy. IP: 195.117.18.* 19.03.02, 16:05
            Gość portalu: Student napisał(a):

> jarssonn napisał(a):
            >
            > > Pan przewodniczacy z tego co napisala GW zrobil w ciula brac studencka.
            > > Uczelnie same werbowaly sponsorow badz firmy udzielajace rabatow, ale nie
            > > dostaly zlamanego gorsza za to. No to kucze Stefan what's going on??
            > > Pan przewodniczacy niezle sie wzbogacil rowniez od samego wydawcy karty.
            > > Niedobrze.
            >
            > I tak GW kreuje wizerunek mlodych ludzi - g.... wiedza ale pisac musza bo to
            > niewiele kosztuje.
            >
            > Apropo ciekawe ile za artykuł dostał Miłosz Skiba. Ciekawe co zrobiła dla
            > studentów jak był studentem?
            >
            >

Cos wam sie chyba wontki pop... co? No chyba ze to Skiba albo Student bije w
            knajpach ???
    • Gość: Patryk Re: Biją w Katharsis IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 16:56
      Boże ludzie nie czytacie?! Napisałem o pobiciu w klubie Katharsis przy Havanie,
      a wy piszecie o wszystkim tylko nie o tamtych pączkach. Czytajcie czytajcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka