pawe-l-l 23.11.12, 10:36 demagogia i zapatrzenie w siebie, drugi Stalin ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
13perun No..., wdzięczni. I z tej wdzięczności uciekają. 23.11.12, 11:08 Rządowa prognoza, powstała przecież na podstawie tendencji z ostatnich 10 lat, przewiduje, że do roku 2035 populacja Klerykowa zmniejszy się aż o 25%. I będzie to jeden z trzech największych spadków spośród dużych, kiedyś liczących się miast w Pomrocznej. Tak trzymać, życzę kolejnych kadencji tak wybitnemu Gospodarzowi Domu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: No..., wdzięczni. I z tej wdzięczności ucieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.12, 12:03 Stalin nie miał poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Wojciech Lubawski o kielczanach: Ludzie mnie IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 12:22 Tak-rozpoznaję cię na odległość i jak cię widzę to mi się flaki skręcają na twój widok.I nie mogę się doczekać kiedy skończy się twoja era,ale niestety puki szwagier Ryczan będzie panował w Kielcach będziesz trwał przy korycie-NIESTETY.I znowu beton i pomniki będą się szerzyć jak grzyby po deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala lewicowy bon ton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.12, 14:41 Czyżby lumpior pisał wszystkie obelgi wzorując się na Palikocie i Urbanie? "demagogia i zapatrzenie w siebie, drugi Stalin !" "populacja Klerykowa zmniejszy się aż o 25%" "kiedyś liczących się miast w Pomrocznej" "Stalin nie miał poczucia humoru" "Tak-rozpoznaję cię na odległość i jak cię widzę to mi się flaki skręcają na twój widok.I nie mogę się doczekać kiedy skończy się twoja era,ale niestety puki szwagier Ryczan będzie panował" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: lewicowy bon ton IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 14:50 WL tak się zachowuje jakby był włascicielem Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: lewicowy bon ton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.12, 15:07 dopoki ma wplyw na podzial pieniedzy unijnych jest czyms w rodzaju tyrana przy zachowaniu pozoro demokracji - i to mu sie wlasnie udaje z chwila kiedy nie bedzie mial pieniedzy unijnych bedzie sam - i wtedy go stosownie potraktuja przy obecnej ordynacji wyborczej i niskiej frekwencji klientala tyrana zapewni mu reelekcje zmniejszenie sie ilosci mieszkancow jest dla niego dobre - najbardziej zdeterminowani, przedsieborczy i niezle juz wkurzeni na swoja matke ojczyzna juz wyjechali albo szykuja sie do wyjechania wiec maja gdzies ktory ytyran sprawuje rzady bedzie mu jednak najbradziej brakowalo mediow i dziennikarzy - stad oni rosna w sile krtos musi grac wesola muzyke do tej tragedii jaka mamy wokolo jak sie to skonczy? a no skonczy sie jak w Grecji - calkowita riuna z wyspami dobrobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzyk Re: lewicowy bon ton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.12, 09:37 Jakie sukcesy ,bzdury,niedługo gazeta zrobi z niego świętego i wyniesie go na ołtarze.Niech lepiej gazeta wyjdzie do ludzi i spyta ile utraciło pracę , jakie mają zarobki i le firm splajtowało przez jego głupie decyzje.W dupie mam deptaki ,stadiony ,galerie jak zarobki głodowe i brak pracy.Gdy jałmużna z unii jest na wyczerpaniu facet rzuca się , kopie nogami jak dziecko i twierdzi że jest przy ścianie i jego możliwości się wyczerpały bo brak funduszy. Żądamy debaty publicznej na ten temat nie skrobania w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgn Re: lewicowy bon ton IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.12, 15:12 Tłumoku niedorozwinięty-twój móżdzek nawet nie jest w stanie zauważyć,że komentarze piszą różni kielczanie.Wystarczy popatrzeć na adresy IP.Zero komentarza -fanatyku dobrodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś