Dodaj do ulubionych

Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trzeba...

09.01.13, 10:46
...Wszystko to działo się tuż przed świętami Bożego Narodzenia...

To świeża wiadomość.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sowiz-JAW A skąd tak duża wiedza, że IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 11:37
      jest tylko jeden ?
      A nawet jeśli to wyjątek, to czemu nie można zdublować imienia?
      Ja tam jestem Piotrek, i też jestem jedyny w swoim rodzaju, i co na to kierownicy USC?
      • Gość: slava! a jakby tak chcial sie nazwac ... Weles? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 12:08
        to urzednik decyduje jak MOGE sie nazywac? i miec na imie?
        a jesli, na ten przyklad, urzednik nie lubi imenia "Zdzicho", to tez moze odmowic?
    • Gość: cd Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.13, 11:40
      watpliowsi jest sporo
      czy Bog jest znana osoba? - komu - urzednik osobiscie poznal Pana Boga
      a drugie o ktorego Boga chodzi
      • Gość: Sowi-Jaw Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 12:01
        Czyżby zabrakło rzeczowych argumentów i jak zwykle wybrano rozwiązanie siłowe - ochrona.
        Urzędnik państwowy nie jest od interpretowania, dla decyzji musi przedłożyć odpowiednią regulację prawną.
        A imię ten gość to słabe sobie chciał nadać, myślę że Władimir byłoby do przełknięcia dla urzędników :)
        • Gość: jan Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.13, 12:36
          jest Kevin, Denis a nie może być Pan Bóg ?? A jakby chciał Buk to by mógł mieć ??
          • Gość: Buk Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.kielce.net.pl 09.01.13, 12:49
            A jakby chciał Buk to by mógł mieć ??

Raczej nie, bo zarezerwował je niejaki Ryfinski Armand na stronie "Pan BuK Potwór Spaghetti"
          • Gość: BÓK OWY Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.starachowice.vectranet.pl 09.01.13, 14:41
            E ty wesołoski-ty dureń jesteś, a do tego bukowy łeb co historii nie zna. Ty za kierownika robisz ?????, a do miotł nieuku
            • Gość: haha Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.kielce.net.pl 09.01.13, 14:47
              a ty pusty jełopie , co tutaj robisz, do nory swojej spier..
              • Gość: slava! czy jest gdzies JASNO okreslone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 15:14
                ze mozna nazywac sie, bez obrazy, np Mariusz Wesołowski ???
                moze tak tez nie mozna? ...
                ciekawe ...
                mozna dac Daniel ... ale czy mozna Azrael?
                Belfegor - mozna?
                Gabriel - mozna, a Barakiel?
                Michał - mozna, Uriel - mozna?

• Gość: ggg Re: czy jest gdzies JASNO okreslone IP: *.starachowice.vectranet.pl 09.01.13, 22:27
                  Do gnoju ku... ostrowiecka poszła wont
        • Gość: haha Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.kielce.net.pl 09.01.13, 12:39

Widać było, że to oczytany, inteligentny człowiek. Chciał wnosić opłatę skarbową, twierdził, że ma prawo wybrać sobie takie imię

Wyglada to na prowokację palikociarni, a jak nie, to paliknoty powinni natentychmiast pomóc temu zacnemu człowiekowi.. który jest tak inteligentny,.. że potrafi doskonale głupa rżnąć i doskonale pasuje do tej kompaniji..
          • Gość: smurfmadrala Janusz albo Armand go namówili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.13, 15:49
            Trzeba było zaproponować Karol Marx, Iljicz Lenin, Adolf Hitler, Pol Pot
            czy Kim Ir sen, tyle jest ładnych imion wybitnych socjalistów
            • Gość: pasterz Re: Janusz albo Armand go namówili IP: *.183.133.113.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.01.13, 16:27
              pewnie jakiś nawiedzony z głodu i zimna bezdomny , który mieszka w stajni z owcami
    • Gość: Panbug Kowalski A Panbug by przeszło? Panbug Nowak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.13, 10:15
      • Gość: jjj Re: A Panbug by przeszło? Panbug Nowak? IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 18:32
        Czy to ten kierownik USC, który złożył mandat radnego SLD i jako przewodniczący komisji konkursowej "wykopał" poprzednią doświadczoną i mądrą kierowniczkę USC bodajże Panią Jakuszewską i przy akceptacji ówczesnego prezydenta miasta też z SLD - sam został kierownikiem USC? A ponadto mimo, że jest mgr inżynierem, a nie prawnikiem powinien znać przepisy, przyjąć wniosek, wydać decyzję odmowną z uzasadnieniem i pouczeniem o trybie odwoławczym - a nie wzywać służby porządkowe. A ponadto "czerwony Ostrowiec" to jedyne miasto w świętokrzyskiem, w którym nie udziela się cywilnych ślubów w święta i soboty, a jedynie w godzinach pracy USC w tygodniu. Taki kram, jaki pan! WSTYD! Po co USC ten dworek PAN BÓG jeden wie, lepiej założyć tam przedszkole, a śluby cywlne udzielać w domu kultury lub magistracie.
        • Gość: ggg Re: A Panbug by przeszło? Panbug Nowak? IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 18:44
          2003-02-14 16:29:00
          Prezydent wybrał sobie kierownika USC

Prezydent Jan Szostak ogłosił konkurs na kierownika USC. Gdy komisja wskazała mu trzech najlepszych kandydatów, wybrał... czwartego. Członka tej komisji, a ponadto szefa klubu radnych SLD.

Do konkursu na kierownika Urzędu Stanu Cywilnego w Ostrowcu zgłosiło się 13 osób, w tym 7 pracowników tego urzędu. Po dwóch etapach komisja wyłoniła 3 najlepszych kandydatów i przedstawiła ich prezydentowi. - Uznałem, że żadna z tych osób nie spełnia moich oczekiwań. Kierownik USC jest osobą reprezentującą mnie jako prezydenta i chciałbym, aby robił to jak najlepiej. Poza tym chciałem mieć na tym stanowisku kogoś, komu mogę zaufać. Dlatego od razu pomyślałem o Mariuszu Wesołowskim - mówi prezydent Szostak.

Wesołowski już drugą kadencję jest radnym, pełni także funkcję przewodniczącego klubu radnych SLD. Nie widzi nic złego w tym, że był w komisji oceniającej kandydatów na stanowisko, które w końcu zaproponowano jemu.

- Prezydent wcale nie musiał organizować konkursu, tylko samodzielnie podjąć w tej sprawie decyzję. Poza tym przecież nie wybrałby mnie na członka komisji, gdyby wcześniej chciał mi zaproponować to stanowisko - tłumaczy.

Od biorących udział w konkursie wymagano wykształcenia prawniczego. Wesołowski takiego nie posiada. - Takie wykształcenie nie jest niezbędne. Poza tym prezydent uznał, że będę się najlepiej nadawał na to stanowisko i to powinno wystarczyć - broni się.

Rada Miejska przyjęła kandydaturę Wesołowskiego przy tylko jednym głosie sprzeciwu. On jednak nie podjął jeszcze ostatecznej decyzji, czy obejmie posadę. - Zrobiło się za dużo szumu wokół tej sprawy. Mam czas do piątku, pewnie wtedy się zdecyduję - mówi. Gdy Wesołowski zostanie kierownikiem USC, będzie musiał zrezygnować z mandatu radnego.

/ eko /
          / Gazeta.pl/
          • smurfmadrala A Pol Pot by przeszło? Pol Pot Nowak? 12.01.13, 21:22
            Dlaczego sympatyczne miasto ma opinię zatoki czerwonych świń?
            • Gość: asd Re: A Pol Pot by przeszło? Pol Pot Nowak? IP: *.static.chello.pl 13.01.13, 00:26
              smurfie jestes podobno czesto widywany w morawicy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka