nienietak6 09.01.13, 10:46 ...Wszystko to działo się tuż przed świętami Bożego Narodzenia... To świeża wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sowiz-JAW A skąd tak duża wiedza, że IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 11:37 jest tylko jeden ? A nawet jeśli to wyjątek, to czemu nie można zdublować imienia? Ja tam jestem Piotrek, i też jestem jedyny w swoim rodzaju, i co na to kierownicy USC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slava! a jakby tak chcial sie nazwac ... Weles? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 12:08 to urzednik decyduje jak MOGE sie nazywac? i miec na imie? a jesli, na ten przyklad, urzednik nie lubi imenia "Zdzicho", to tez moze odmowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.13, 11:40 watpliowsi jest sporo czy Bog jest znana osoba? - komu - urzednik osobiscie poznal Pana Boga a drugie o ktorego Boga chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowi-Jaw Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 12:01 Czyżby zabrakło rzeczowych argumentów i jak zwykle wybrano rozwiązanie siłowe - ochrona. Urzędnik państwowy nie jest od interpretowania, dla decyzji musi przedłożyć odpowiednią regulację prawną. A imię ten gość to słabe sobie chciał nadać, myślę że Władimir byłoby do przełknięcia dla urzędników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.13, 12:36 jest Kevin, Denis a nie może być Pan Bóg ?? A jakby chciał Buk to by mógł mieć ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buk Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.kielce.net.pl 09.01.13, 12:49 A jakby chciał Buk to by mógł mieć ?? Raczej nie, bo zarezerwował je niejaki Ryfinski Armand na stronie "Pan BuK Potwór Spaghetti" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BÓK OWY Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.starachowice.vectranet.pl 09.01.13, 14:41 E ty wesołoski-ty dureń jesteś, a do tego bukowy łeb co historii nie zna. Ty za kierownika robisz ?????, a do miotł nieuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.kielce.net.pl 09.01.13, 14:47 a ty pusty jełopie , co tutaj robisz, do nory swojej spier.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slava! czy jest gdzies JASNO okreslone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 15:14 ze mozna nazywac sie, bez obrazy, np Mariusz Wesołowski ??? moze tak tez nie mozna? ... ciekawe ... mozna dac Daniel ... ale czy mozna Azrael? Belfegor - mozna? Gabriel - mozna, a Barakiel? Michał - mozna, Uriel - mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: czy jest gdzies JASNO okreslone IP: *.starachowice.vectranet.pl 09.01.13, 22:27 Do gnoju ku... ostrowiecka poszła wont Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Chciał zmienić sobie imię na... Pan Bóg. Trze IP: *.kielce.net.pl 09.01.13, 12:39 Widać było, że to oczytany, inteligentny człowiek. Chciał wnosić opłatę skarbową, twierdził, że ma prawo wybrać sobie takie imię Wyglada to na prowokację palikociarni, a jak nie, to paliknoty powinni natentychmiast pomóc temu zacnemu człowiekowi.. który jest tak inteligentny,.. że potrafi doskonale głupa rżnąć i doskonale pasuje do tej kompaniji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Janusz albo Armand go namówili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.13, 15:49 Trzeba było zaproponować Karol Marx, Iljicz Lenin, Adolf Hitler, Pol Pot czy Kim Ir sen, tyle jest ładnych imion wybitnych socjalistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasterz Re: Janusz albo Armand go namówili IP: *.183.133.113.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.01.13, 16:27 pewnie jakiś nawiedzony z głodu i zimna bezdomny , który mieszka w stajni z owcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panbug Kowalski A Panbug by przeszło? Panbug Nowak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.13, 10:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: A Panbug by przeszło? Panbug Nowak? IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 18:32 Czy to ten kierownik USC, który złożył mandat radnego SLD i jako przewodniczący komisji konkursowej "wykopał" poprzednią doświadczoną i mądrą kierowniczkę USC bodajże Panią Jakuszewską i przy akceptacji ówczesnego prezydenta miasta też z SLD - sam został kierownikiem USC? A ponadto mimo, że jest mgr inżynierem, a nie prawnikiem powinien znać przepisy, przyjąć wniosek, wydać decyzję odmowną z uzasadnieniem i pouczeniem o trybie odwoławczym - a nie wzywać służby porządkowe. A ponadto "czerwony Ostrowiec" to jedyne miasto w świętokrzyskiem, w którym nie udziela się cywilnych ślubów w święta i soboty, a jedynie w godzinach pracy USC w tygodniu. Taki kram, jaki pan! WSTYD! Po co USC ten dworek PAN BÓG jeden wie, lepiej założyć tam przedszkole, a śluby cywlne udzielać w domu kultury lub magistracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: A Panbug by przeszło? Panbug Nowak? IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 18:44 2003-02-14 16:29:00 Prezydent wybrał sobie kierownika USC Prezydent Jan Szostak ogłosił konkurs na kierownika USC. Gdy komisja wskazała mu trzech najlepszych kandydatów, wybrał... czwartego. Członka tej komisji, a ponadto szefa klubu radnych SLD. Do konkursu na kierownika Urzędu Stanu Cywilnego w Ostrowcu zgłosiło się 13 osób, w tym 7 pracowników tego urzędu. Po dwóch etapach komisja wyłoniła 3 najlepszych kandydatów i przedstawiła ich prezydentowi. - Uznałem, że żadna z tych osób nie spełnia moich oczekiwań. Kierownik USC jest osobą reprezentującą mnie jako prezydenta i chciałbym, aby robił to jak najlepiej. Poza tym chciałem mieć na tym stanowisku kogoś, komu mogę zaufać. Dlatego od razu pomyślałem o Mariuszu Wesołowskim - mówi prezydent Szostak. Wesołowski już drugą kadencję jest radnym, pełni także funkcję przewodniczącego klubu radnych SLD. Nie widzi nic złego w tym, że był w komisji oceniającej kandydatów na stanowisko, które w końcu zaproponowano jemu. - Prezydent wcale nie musiał organizować konkursu, tylko samodzielnie podjąć w tej sprawie decyzję. Poza tym przecież nie wybrałby mnie na członka komisji, gdyby wcześniej chciał mi zaproponować to stanowisko - tłumaczy. Od biorących udział w konkursie wymagano wykształcenia prawniczego. Wesołowski takiego nie posiada. - Takie wykształcenie nie jest niezbędne. Poza tym prezydent uznał, że będę się najlepiej nadawał na to stanowisko i to powinno wystarczyć - broni się. Rada Miejska przyjęła kandydaturę Wesołowskiego przy tylko jednym głosie sprzeciwu. On jednak nie podjął jeszcze ostatecznej decyzji, czy obejmie posadę. - Zrobiło się za dużo szumu wokół tej sprawy. Mam czas do piątku, pewnie wtedy się zdecyduję - mówi. Gdy Wesołowski zostanie kierownikiem USC, będzie musiał zrezygnować z mandatu radnego. / eko / / Gazeta.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala A Pol Pot by przeszło? Pol Pot Nowak? 12.01.13, 21:22 Dlaczego sympatyczne miasto ma opinię zatoki czerwonych świń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: A Pol Pot by przeszło? Pol Pot Nowak? IP: *.static.chello.pl 13.01.13, 00:26 smurfie jestes podobno czesto widywany w morawicy.. Odpowiedz Link Zgłoś