Dodaj do ulubionych

Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, nauc...

24.07.13, 11:57
dobry pomysl z tym graffiti. juz niedlugo cale miasto bedzie upstrzone bohomazami.
Obserwuj wątek
    • Gość: anky Re: Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, na IP: *.kielce.net.pl 24.07.13, 12:33
      Ale co ma piernik do wiatraka? :) Będą malować na jakiejś ściance w galerii, co to ma wspólnego z malowaniem murów w mieście?
    • yam-out Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, nauc... 24.07.13, 13:20
      Jak dla mnie świetny pomysł. Maluchom na pewno się spodoba!
    • kolekcjonerka30 Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, nauc... 24.07.13, 13:49
      Podoba mi się to, ze w galerii nie tylko zrobię zakupy,ale także co tydzień mogę uczestniczyć w nowej akcji :) Byłam na morskich żeglugach z córką i robotach, wiec i na hip hop z chęcią się wybiorę :) Tak trzymać!!!
      • Gość: robby Re: Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, na IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.13, 16:16
        super sprawa, ten cykl akademia malucha to strzał w dziesiątkę, za każdym razem jest coś innego i nie ma sztampy!
    • narodzona Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, nauc... 24.07.13, 13:53
      Nie rozumiem narzekania? Ja uważam to za doskonały pomysł :) zawsze to jakaś ciekawa odskocznia od rzeczywistości :)
      • Gość: ankylozaur Re: Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, na IP: *.kielce.net.pl 24.07.13, 13:55
        Dokładnie. Zwłaszcza, że co tu dużo mówić - poza Teatrzykiem Kubusia i Muzeum Zabawek oraz warsztatami dla dzieci na Wzgórzu Zamkowym - oferta miasta dla dzieci jest po prostu kiepska.....

• pasjonatka26 Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, nauc... 24.07.13, 13:55
      Będę!!!! fajny pomysł:)
      • Gość: annka Re: Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, na IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.13, 00:03
        ciekawa jestem, co wyrosnie z dzieci wychowywanych w galeriach handlowych, ale wydaje mi sie, ze poziomem beda ponizej dzisiejszej patologii
        • Gość: Filip Re: Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, na IP: 65.95.94.* 25.07.13, 04:01

...przeciez chodzi o to by ich wychowac na poslusznych konsumentow....a hip/hop breaki i znajomosc grafiti zupelnie do zycia wystarczy....masy nie maja swiadomosci ...a ta reszte jaka byc moze posiadaja nalezy im zastapic ...kultura tylka i skaczacej nozki.

Kultura jest kanalizowana celowo....na wzor i podobienstwo okradanych oszukiwanych mas zyjacych na swiecie w slamsach, lepiankach...masy sa nikomu nie potrzebne...a jesli juz to tylko jako meso armatnie....
          By zachowac na swiecie wzgledny spokoj nalezy dac masom zatrudnienie...utrzymac je przy jakiejsc pracy bo inaczej wyleza na ulice i beda bogatym szyby wystawowe wybijac....i po co nam to.
          • Gość: smurfmadrala wychowanie konsumenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.13, 06:12
            Akustyka dworca, oświetlenie przemysłowe, nastrój komercji, wszechobecna "muza" plastikowego brzmienia - to najważniejsze cechy domu kultury tesko.
            Cel wiadomy- sztuka, sztuka komercji.
            • Gość: ankylozaur Re: wychowanie konsumenta IP: *.kielce.net.pl 25.07.13, 08:18

Specjalisto od sztuki. Pochwal się może swoimi ostatnimi wojażami po europejskich galeriach sztuki. Jestem bardzo ciekaw czym się zajmujesz na co dzień że głosisz zawsze na forum takie sądy.
          • Gość: ankylozaur Re: Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, na IP: *.kielce.net.pl 25.07.13, 08:20

Piękna teoria :) Zmierzch bogów normalnie. Masy to masy tamto a Ty jeden świadomy na szańcu wolności. Kielecki Neo :)

• Gość: ankylozaur Re: Maluchy w Galerii Echo. Namalują graffiti, na IP: *.kielce.net.pl 25.07.13, 08:17

Tak, zdecydowanie lepiej jest nie dać im w ogóle żadnych możliwości, niech dorastają na osiedlowych placykach zabaw same. nie robisz zakupów tam to się mądrzysz. Mnie jest na rękę takie zorganizowanie czasu z dzieckiem podczas gdy żona robi zakupy a na dworze o tej porze będzie 33 st.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka