agnes089 15.09.13, 23:44 Wiecie gdzie w Kielcach jest możliwość przymierzenia fotelika do samochodu przed zakupem i gdzie są kompetentni sprzedawcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: djanuska Re: Fotelik samochodowy IP: *.kielce.net.pl 16.09.13, 12:52 w Kielcach nie ma kompetentnych sprzedawców ani od fotelików ani od wózków dla dzieci. Pomoc znajdziesz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/f,97434,Foteliki_Samochodowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Fotelik samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 20:23 ja już przećwiczyłem foteliki, zdaj sobie pytanie czy ma to być fotelik do 36 kg - jeśli tak - to takich nie ma :)mam taki co miał być do 36 i niestety nie mieści mi się młody w niego a waży 19:), drugi kupiłem bo ma ISOFIX ale młody mi z niego wylatuje - boi jest źle wyprofilowany :) dodam, że foteliki kosztowały powyżej 800PLN :), tak więc podjedź do sklepu, hurtowni i poproś sprzedawcę o montaż w samochodzie, zostaw kaucję i przejedź się z dzieckiem jakieś 30-50km i sprawdź. Jak sprzedawca nie pozwoli tzn, że foteli jest do dupy :) Odpowiedz Link Zgłoś