Dodaj do ulubionych

co zmienić w Kielcach?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:16
całą tzw. władzę. natychmiast.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cytrynka Re: co zmienić w Kielcach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:19
      Pana Prezydenta Kielc
    • Gość: ***** Re: co zmienić w Kielcach? IP: 80.51.101.* 07.04.05, 10:51
      wedlug mnie w kielcech jest spoko ale.... za malo tu miejsc rozrywki... mozna
      isc do galerii echo... mozna isc do parku... i gdzie jeszcze?? rzadko kiedy sa
      jakies koncerty chyba ze jakas muzyka powazna... to nie jest dla mlodziezy...
      ani dla ludzi ktorzy chca sie rozerwac... mysle ze mozna rozbudowac skate park.
      jesli poki co mozna to tak nazwac. jest tam jeszcze duzo miejsca i mysle ze ze
      bez obaw mozna go powiekszyc. bylby to dobry pomysl i napewno wiele mlodziezy i
      nie tylko chetnie spedzalo by czas wlasnie tam a nie w klatkach niszczac je z
      nudow... powinna tesh znajdowac sie tam jaks wypozyczalnia desek rolek itp. bo
      wkoncu nie wszystkich stac na kupienie takiego sprzetu. tylko zeby rolki na
      godzine nie kosztowaly10zl bo to byloby tesh bez sensu.... pozdro
      • kuj-pom Re: co zmienić w Kielcach? 16.04.05, 11:26
        Kilka dni temu miałem okazję być w Waszym mieście.Czytam opinie Kielczan na
        forum Wyborczej i przyznam ,że nie rozumiem skąd w Was tyle kompleksów.Kielce
        są wspaniałym miastem , fantastyczne widoki , budynki w Centrum odnowione ,
        ogólnie miasto czyste i zadbane.Nie wiem co trzeba w Kielcach zmienić, ale ja
        będąc tam kilka dni nie zauważyłem niczego co by raziło.Pozdrawiam z Torunia.
        • Gość: Hagi Re: co zmienić w Kielcach? IP: *.devs.futuro.pl 24.05.05, 14:59
          Dać pracę młodym ludziom po studiach, żeby zostawali w naszym pięknym mieście,
          a nie musieli błąkać się "za chlebem" po Polsce...
          • Gość: E_TA Re: co zmienić w Kielcach? IP: *.fortes.pl 25.05.05, 10:45
            Wogule dopuki sytuacja się nie zmieni przyjąć zasadęże:
            Kto na emeryturze - to na emeryturze.
            Kto na ręcie - to na ręcie.
            A młodzi i zdrowi do pracy i nie po "studjach" bo i te "studja" dziś różne i dyplomy nie zawsze za wiedzę.
            Jeżeli kończyli studja to należy się domyślać że mają nie tylko dyplomy ale i kwalifikacje (tyle że to dzisiaj coraz rzadsze) więc dazą sobie radę.
            Ale przyjmowanie ludzi do pracy tylko dlatego że mają kolorowy świstek - jest zwykłą dyskryminacją.Taki człowiek nigdy nie będzie pracował - bo niby dlaczego.
            On woli "pilnować" etatu.
            Inną sprawą jest spowodowanie by ludzie (zwłaszcza młodzi) nie musieli szukać pracy poza miastem.
            Pomysłem na rozwiązanie tego problemu jest budowa lotniska.
            Ja wiem że to sprawa skomplikowana ale konieczna bo rozwiązująca problemy gospodarcze regionu na pokolenia.
            Pozdrawiam.
            • supply Re: co zmienić w Kielcach? 27.05.05, 11:22
              nie bardzo rozumiem w jaki sposób samo lotnisko rozwiąże nasze problemy
              gopodarcze?
              Proszę o zwinięcie wątku bo może być interesujący.
              • Gość: E_TA Lotnisko IP: *.fortes.pl 28.05.05, 13:44
                Pomiędzy W-wą a Krakowem jest miejsce na jedno (nie koniecznie małe) lotnisko.
                A lotnisko to ruch, to inwestycje, to miejsca pracy.
                Odciążyło by ono dotychczas funkcjonujące lotniska, przejmując ruch z całego regjonu. Dowiozło by ew. inwestorów, turystów, towary, wywiozło by ludzi szukających pracy za granicą i wyprodukowane towary.Drogi jakie są każdy widzi.
                Jeżeli jednak takie lotnisko powstanie gdzie indziej, (Radom,Ostrowiec, Sandomierz), to stracimy być może jedyną szansę na rozwój gospodarczy i cywilizacyjny.
                Pozdrawiam.
                • domel_radom Re: Lotnisko 17.01.06, 14:46
                  jeszcze czego??? wszystko komuchy zabierajcie a czemu nie??? po 76' jeszcze sie
                  nie najedliscie??? wszystko nam chcecie hieny zabrac!!! won z lapami!!!
                  lotnisko, droga szybkiego ruchu... co dalej?!?!?! spadac!!!!!
                  • Gość: xtrmntr 20 lat po a ty dalej na poziomie przedszkola... IP: *.cable.mindspring.com 07.03.06, 00:38
                    Zreszta - ty nawet nie masz pojecia o zadnym '76. Dwadziescia lat CK nie ma
                    wplywu na decyzje w Radomiu - wez odpowiedzialnosc za to co sami nakreciliscie!
              • Gość: geslaw Re: co zmienić w Kielcach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 06:08
                Doradzam autorowi wziac sie jednak za nauke i zdobyc kolorowy swistek.ylko czy
                da radę z tym co ma albo nie ma w głowie? Inaczej pozostanie niedouczonym jak
                widać po ortografii, sfrustrowanym młodym, a dalej starszym panem bez
                kwalifikacji, pracy i chleba.
        • supply Re: co zmienić w Kielcach? 27.05.05, 11:18
          'swego nie znacie cudze chwalicie' nie darmo to polskie przysłowie bardzo
          często cytowane. Toruń jest też cudowny.
          Masz rację to kompleksy i w dodatku pogłębiające się. Myślę, że to przede
          wszystkim sytuacja ekonomiczna jest za to odpowiedzialna. Mnóstwo szkół
          produkujących bezrobotnych. Rzadnych inwesstycji. To co było do sprzedania
          prawie sprzedane pod płaszczykiem inwestycji obcego kapitału. Ludzie to
          wszystko widzą, tym żyją i tej obłudy właśnie mają dość
          Pozdrawiam Cię i zapraszam ponownie. Mnie się tu też podoba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka