Dodaj do ulubionych

Drugoligowe derby dla Kielc. Kolporter Korona -...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 19:53
świetokrzyscy rozpustnicy przegrali i bardzo dobrze !!!!!!!!!!!!!! mieli
szczescie ze wiecej goli nie stracili ...
Obserwuj wątek
    • Gość: jac KOMPLEKSY PODLECZONE????? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 25.08.04, 19:54
      No i jak ????
      Podleczyliśmy kompleksy???
      Nareszcie KSZO pokonane? Co?
      A to będzie dziś zabawa!!!!! Radocha nieopisana.

Jesień Wasza!
      Wiosna nasza!!!

KSZO KSZO KSZO KSZO OSTROWIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: jar Re: KOMPLEKSY PODLECZONE????? IP: 82.160.68.* 25.08.04, 20:36
        taaak .... a Lato Muminkow

I tak Korona lepsza jest a wiosna pokaze ze na wyjezdzie daje sobie tez rade
      • Gość: MKS Re: KOMPLEKSY PODLECZONE????? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.08.04, 20:44
        jac - przygotowałeś sobie ten tekst przed meczem:)?

macie tendencje i dobrze byście się zapowiadali jako wróżki co do typowania
        meczów...
      • Gość: robik Re: KOMPLEKSY PODLECZONE????? IP: *.kielce.msk.pl 25.08.04, 21:28
        Twoje kszo stacza się po równi pochyłej - KORONA idzie na I ligę misiaczku.
      • Gość: pawel.MKS jac - wierny internetowy fan który bał się IP: 82.160.68.* 26.08.04, 13:45
        przyjechać do Kielc za swoim zespołem hahaha
        Weź człowieku nie wypisuj więcej bredni bo założe się że masz parenaście lat napinaczu netowy
    • Gość: KORONA_MISTRZ KORONA MISTRZ !!!! kszo kszo Qrwisko !!! IP: *.fly.pl 25.08.04, 20:49
      KORONA !!!
    • Gość: robik NA KOLANA PRZED KORONĄ ! IP: *.kielce.msk.pl 25.08.04, 21:24
      Buraki stasiaki piepszone wiesniaki !!!
      • Gość: MegaTK Mogło byc 5:1 ale ta skutecznosc:( IP: 195.136.247.* 25.08.04, 21:36
        No coz trzeba sie cieszyc z jednobramkowej zasłuzonej wygranej...
    • Gość: robik coś mało was łostrowiaki na forum ! IP: *.kielce.msk.pl 25.08.04, 22:19
      NA KOLANA PRZED KORONĄ I SPAĆ JUTRO KROWY TRZA WYDOIĆ!!
    • Gość: Amigo koledzy w "czerni" Wdowczyka IP: *.czajen.pl / 195.205.230.* 25.08.04, 22:48
      Dziwne ze same wazne mecze (czyli poczatek ligi) sedziuja sami "koledzy"
      trenerka D.W.
      przypomnijmy
      1. kolejka - krakow = malopolski
      2. katowice = malopolski
      3. opole =slaski
      4. jakze wazna - lublin = lubelski
      5. derby - rowniez kolega ktoremu trzeba pomoc w awansie na miedzynarodowej
      arenie ; radom - zaprzyjazniony mazowiecki :)
      6. najblizsza bardzo wazna !!! pewnie znowu jakis koles z tego okregu

gdzie sa sedziowie z wielkopolski, pomorza, lodzi???
      wniosek:
      to nie sa rejony trenera W. D. !!!!!!!!!

widocznie teraz dobrze jedza pilkarze i sie nie dziela "obiadem" z "czarnymi
      krukami" skoro sie nie przewracaja w polu karnym i nie prosza tym samym Wieśka
      aby im podwyzszal pansje bo za duzo tracili na "czarnych" zjadaczy

I liga dla korony??
      owszem ale najpierw bedzie bankrut smiesznej firmy "koruppterr"
      buhahahahahahahah
      • Gość: Mietek wy...aj wieśniaku z tego forum IP: *.globit / 217.98.57.* 25.08.04, 23:01
        cwelu wyru.chany
        • Gość: jac A JEDNAK KOMPLEKSY!!!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 25.08.04, 23:52
          Wasze wrzaski na tym forum pokazują dobitnie jak jesteście zakompleksieni.
          No i doczekaliście się szczęścia wielkiego. Wygraliście z KSZO .
          Z tym niepokonanym KSZO. Niesamowity sukces. Coś nieprawdopodobnego.
          Słuchałem relacji w Radiu Kielce. Po ostatnim gwizdku sprawozdawcy
          wrzeszczeli z radości tak jakby Korona zdobyła Puchar Świata. He he he.

A dla mnie i tak najlepszym klubem w świętokrzyskim jest KSZO
          OSTROWIEC!!!!!

• Gość: Garfild Re: wy...aj wieśniaku z tego forum IP: 195.114.160.* 26.08.04, 13:32
          wielki kielecki wiesniak:))wiekszy burak i tyle:))hehehe...gnojem smierdzi. A
          swoja droga ciekawe jakie bylo widowisko?
          Pozdrawiam
      • Gość: mks1973 Re: koledzy w "czerni" Wdowczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 00:36
        Gość portalu: Amigo napisał(a):

> Dziwne ze same wazne mecze (czyli poczatek ligi) sedziuja sami "koledzy"
        > trenerka D.W.
        > przypomnijmy
        > 1. kolejka - krakow = malopolski
        > 2. katowice = malopolski
        > 3. opole =slaski
        > 4. jakze wazna - lublin = lubelski
        > 5. derby - rowniez kolega ktoremu trzeba pomoc w awansie na miedzynarodowej
        > arenie ; radom - zaprzyjazniony mazowiecki :)
        > 6. najblizsza bardzo wazna !!! pewnie znowu jakis koles z tego okregu
        >
        > gdzie sa sedziowie z wielkopolski, pomorza, lodzi???
        > wniosek:
        > to nie sa rejony trenera W. D. !!!!!!!!!
        >
        > widocznie teraz dobrze jedza pilkarze i sie nie dziela "obiadem" z "czarnymi
        > krukami" skoro sie nie przewracaja w polu karnym i nie prosza tym samym
        Wieśka
        > aby im podwyzszal pansje bo za duzo tracili na "czarnych" zjadaczy
        >
        > I liga dla korony??
        > owszem ale najpierw bedzie bankrut smiesznej firmy "koruppterr"
        > buhahahahahahahah

Smiech przez łzy..co?:)))) Sedziowie są załatwieni prze Dareczka - Ci z Łodzi
        nie przyjeżdzają bo by było na Andrzeja Wożniaka, z wielkopolski też nie bo
        Piechna tam jeździ na święta...a z pomorza to też nie bo tam jest fajny
        dyrektor firmy Saloniki Prasowe..:)))))) A ogólnie to swistak sobie owija w
        sreberka..czy to moze Stasiak owija..a kto tam wie..... jak wegla nie ma to
        sreberka pozostaja....

p.s. a co to jest Ostrowiec? Bo ani kibicow ani piłkarzy z tego rejonu nie
        dostrzegłem dziś na meczu.... przykre..:))))

• Gość: Kibic1976 Re: koledzy w "czerni" Wdowczyka IP: *.kolporter.com.pl 26.08.04, 14:44
        Gość portalu: Amigo napisał(a):
        > gdzie sa sedziowie z wielkopolski, pomorza, lodzi???

Na meczach w tych rejonach Polski.

PZPN przydziela sędziów optymalnie-geograficznie, żeby się ludzie nie
        najeździli po dziurawych drogach :)
    • Gość: kibol Re: Drugoligowe derby dla Kielc. Kolporter Korona IP: *.ozarow.net / *.ozarow.net 26.08.04, 00:01
      I tak najlepszym zespołem w Świętokrzyskim jest Alit Ożarów.
      Alit to jest potęga,
      Alit najlepszy jest
      Alit jest mistrzem Świętokrzyskiego
      Alit MZKS. :)
    • Gość: plush Re: Drugoligowe derby dla Kielc. Kolporter Korona IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 26.08.04, 02:14
      Jeszcze nie jestescie lepsi Koroniarze. O tym decyduje dwumecz. Zobaczymy co
      pokazecie w Ostrowcu.
    • Gość: TOM Re: Drugoligowe derby dla Kielc. Kolporter Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:15
      KORONA rozjechala KSZO , Ostrowiec poprostu nie istnial spokojnie moglo byc 4 -
      0 a gdzie ci kibice napinacze z lotrowca stali i wywalali galy jak sie KORONKA
      bawi LECH ROBI KUPE OSTROWIEC LIZE IM DUPE!!!!!!!
      • Gość: rks Re: Drugoligowe derby dla Kielc. Kolporter Korona IP: 213.195.148.* 26.08.04, 12:21
        Co sie tak podniecacie zobaczymy czy z tym odwiecznym rywalem Radomiakiem Radom
        wygracie. Oni zremisowali ze wsmocnionym Widzewem Łódź a to co pokazali kibice
        to po prostu pierwsza!!!!! liga. A korona i tak do pierwszej ligi nie
        wejdzie.Od kiedy to na wsi jest 1 liga. To największe miasto w Polsc które nie
        miało pierwszej ligi. I tak już zostanie złodziejska kasa z kolportera wam nie
        pomoże.
        • Gość: pho ho ho Re: Drugoligowe derby dla Kielc. Kolporter Korona IP: 213.241.75.* 26.08.04, 12:56
          oj warchole warchole. Jak narazie to wasze miasto to wies , sypialnia wawy. Nic
          ciekawego tam nie ma. Martw sie Radomiakiem. Widzew czym sie chwalisz Korona
          strzekliła 6 bramek Widzewowi. Od kiedy na wsi jest 1 liga ?? Od kiedy w
          Radomiu psy dupam szczekaja i dzdzownice kury pod ziemie wciagaja. Od kiedy
          Radom to miasto ?? Zascianek Warszawy najgorszy i najbrzydszy zascianek Wawy.
          Co do miast , czym sie chwalisz tym ze Radomiak był sezon w lidze I ?? Nie ma
          czym sie chweali bo nigdy tam nie wróci.
    • Gość: ppp Re: Drugoligowe derby dla Kielc. Kolporter Korona IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 26.08.04, 13:31
      Ja uważam, że to pilkarze Korony nie potrafią strzelać goli, bo w niektórych
      sytuacjach to nie dobra dyspozycja Sarnata decydowała, że gol nie padł, a
      fatalne strzały graczy z Kielc, którzy strzelali prosto w bramkarza KSZO.
      Stadion za to macie do bani. Krzesełka mają taki kolor, że nie wiadomo czy
      można na nich usiąść. Kiedy powstanie ten stadion bez dachu??
    • Gość: Redaktor Ile zaplacil Korupter za ten mecz? IP: 195.114.160.* 26.08.04, 13:34
      Redaktor z gazety sie pyta.
      • Gość: Kibic1976 Re: Ile zaplacil Korupter za ten mecz? IP: *.kolporter.com.pl 26.08.04, 14:36
        Nie warto mówić takiemu człowiekowi nic,
        poza:
        s3projekt.one.pl/~korona/galeria2004_05/kszo2004_05_d/html/11.html
        Tak się bawią Kielce!!!
        • Gość: Redaktor Re: Ile zaplacil Korupter za ten mecz? IP: 195.114.160.* 26.08.04, 14:40
          Ponawiam pytanie...ile?
          widzialem lepsze zjawiska...
          • Gość: ho ho ho Re: Ile zaplacil Korupter za ten mecz? IP: 213.241.75.* 26.08.04, 15:25
            Hm ile ?? panie Redaktorze wez sie pan odpierdol od Korony. Pomóc w czyms
            Panu ?? Chyba w spuszczeniu sobie wpierdolu
            • polock2 Re: Ile zaplacil Korupter za ten mecz? 26.08.04, 15:31
              ja tez jestem ciekawy ile dal. Korupter z tego slynie, wiejski klub ale ma
              bogatego soltysa...ho ho ho.
    • Gość: arek Do Kielczan i Ostrowiaków IP: 62.29.137.* 26.08.04, 15:31
      Wiem, że zarówno artykuł jak i forum czytają nie tylko łyse barany z obu miast,
      ale i ludzie "na poziomie". I ci tak samo głupio się emocjonują "derbami". Dla
      jednych i drugich trochę realiów:
      1. Kielce - najmniej znaczące miast wojewódzkie. Symbol krętactwa i afer w
      życiu politycznym RP. Miasto bez stadionu piłkarskiego, bo to co jest na
      Pakoszu to wstyd! Dziura, która wygląda jak skład budowlany, śmierdzące planty,
      najgorsza w kraju akademia pedagogiczna i to wszystko...\
      2. Ostrowiec - miasto bez honoru. Takie, które kradnie klub piłkarski innemu
      miastu, posługując się przekupieniem (kupowaniem węgla) małostkowego cwaniaczka
      Stasiaka. Miasto, gdzie "kochają piłkę nożną" i jednocześnie głosują na faceta,
      który tę piłke rozpierniczył.
      Moi panowie. I jedni i drudzy jesteśmy prowincją tego kraju w najczystszej
      postaci. Bród smród nędza i ubóstwo. Nie ośmieszajcie się pisząc, że Koroneczka
      będzie mistrzem czegokolwiek... nie ośmieszajcie się pisząc że w ogóle istnieje
      jakieś KSZO. tyle...
      • polock2 Re: Do Kielczan i Ostrowiaków 26.08.04, 15:33
        Co do prezydenta to sie zgodze. A czy nie tak samo ratowala sie koronka
        przejmujac blekitnych? Nie ma koronki...jest kolporter.
        • Gość: arek Re: Do Kielczan i Ostrowiaków IP: 62.29.137.* 26.08.04, 15:38
          Niestety to całkiem co innego. Gdyby kszo przeżyło, nie wiem, wciągnęło MKS
          ostrovia i przyjęło nazwę celsa byłoby ok. Tymczasem to co jest to naprawdę
          obrzydliwie śmierdząca sprawa... i nie ma nic wspólnego z ostrowcem. Jeszcze
          miesiąc przed przenosinami pluliście na stasiaka opoczno, a teraz? miłość
          odwieczna?
          Mnie to przypomina wyowiedź jednego debila z poznania, który mówił, że piłkarz
          w widzewie to żyd. A jak się przeniesie do lecha? To już nie żyd :/
      • Gość: V.rine Re: Do Kielczan i Ostrowiaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 22:12
        Oj arus , arus tys sie chyba niezlych filmow naogladal. Jestem tylko jednego
        ciekawy .Co mianowicie kryje sie pod stwierdzeniem "najmniejzaczacym" miastem
        wojewodzkim? Chyba sam nie wiesz co piszesz chlopcze!!! Chyba nie uwazales
        zbytnio (albo jeszcze po prostu cie nie ma) w szkole na lekcjach geografii gdy
        byla omawiana gospodarka polska. Wez sobie lepiej do reki encyklopedie ,otworz
        na literce K i szukaj Kielc . Tam napewno czegos dowiesz sie wiecej na temat
        naszego miasta i nie walniesz juz takiego "byka" jak teraz. A co do stadionu to
        jak dla ciebie liczy sie sam wyglad to jestes niezla "blachara" . Zapewne
        jestes kibicem Realu i szczycisz sie ze twoj stadion jest naj ,naj ,naj ale
        szczerze mowiac mam to gdzies.
    • Gość: fan kszo kszo$lech$arka$stal sanok i reszta zgod IP: *.ostrowiec.com.pl 26.08.04, 18:34
      gratuluje koronie za sportowa wygrana!!!na tym moje gratulacje sie koncza,
      szkoda ,ze kszo przegralo, niue bylem na meczu, wiec mi trudno cokolwiek
      oceniac, czekam na rewanz i pozdraiwam kibicow-tych normalnych, ale nie pustych
      napinaczy, bez wyksztalcenia! tych wyslalbym do szkoly
    • Gość: Piotrek Na wiosnę rewanż:) IP: 195.114.160.* 26.08.04, 18:51
      Nie wiem jaki był mecz, nie byłem..gratuluje Koloporterowi wygranej. Mam
      nadzieje ze mecz byl dobrym widowiskiem i ze kibice stworzyli niezle widowisko:)
      Teraz spotkanie na wiosne w Ostrowcu, oby bylo lepsze:)
      Pozdrawiam tych normalnych, a bluzgajacych(czyt. dzieci) zapraszam na
      dobranocke, ktora zaraz sie zacznie. A potem lulu...wczesniej jednak cyca
      possac mamusi, by sie dobrze spalo z misiem.
      Pozdrawiam
      • Gość: pawel.MKS Re: Na wiosnę rewanż:) IP: 82.160.68.* 26.08.04, 23:11
        A ja byłem na meczu i KORONKA wygrała zasłużenie a wasz Stasiak Celsa pokazał żenujący futbol, jeden strzał w 80 minucie hahaha

p.s. w rewanżu zobaczycie jak sie dopinguje drużyne na wyjeździe bo to co wczoraj zaprezentowały ŚWIĘTOKRZYSKIE ROZPUSTNICE to żenada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka