dm_ 08.04.02, 19:55 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, malenka:)))))) jutro jestem u ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aussie Re: życzenia dla aussie~! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 20:11 OGROMNE DZIEKI!!!!! I OCZYWISCIE ZAPRASZAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: życzenia dla aussie~! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 21:27 Gość portalu: aussie napisał(a): > OGROMNE DZIEKI!!!!! I OCZYWISCIE ZAPRASZAM:) To ja też Ci życze wszystkiego najlepszego !!! Czy też mogę przyjść ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: życzenia dla aussie~! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 19:21 Gość portalu: Hamster napisał(a): > Gość portalu: aussie napisał(a): > > > OGROMNE DZIEKI!!!!! I OCZYWISCIE ZAPRASZAM:) > > To ja też Ci życze wszystkiego najlepszego !!! > > Czy też mogę przyjść ??? :))) A PEWNIE ZE TAK:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: życzenia dla aussie~! IP: 195.117.18.* 10.04.02, 11:08 Gość portalu: aussie napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > Gość portalu: aussie napisał(a): > > > > > OGROMNE DZIEKI!!!!! I OCZYWISCIE ZAPRASZAM:) > > > > To ja też Ci życze wszystkiego najlepszego !!! > > > > Czy też mogę przyjść ??? :))) > > A PEWNIE ZE TAK:)))))) Juz chyba troche za pózno, nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: życzenia dla aussie~! 10.04.02, 16:12 Gość portalu: Hamster napisał(a): > > Juz chyba troche za pózno, nie ??? kwiatki jej kup, moze sie zalapiesz na impreze:) aussie cos tam chyba planuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: życzenia dla aussie~! IP: 195.117.18.* 11.04.02, 08:27 dm_ napisał(a): > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > > Juz chyba troche za pózno, nie ??? > > kwiatki jej kup, moze sie zalapiesz na impreze:) aussie cos tam chyba planuje? Ale co? gdzie ? kiedy? z kim ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jjarm Re: życzenia dla aussie~! 10.04.02, 11:01 Gość portalu: aussie napisał(a): > OGROMNE DZIEKI!!!!! I OCZYWISCIE ZAPRASZAM:) spoznione ;-( ale rownie serdeczne naj/naj zyczenia;-) z mruczacym akcentem, takze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi 100 lat razy osiem!!! 10.04.02, 11:40 Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam - hej, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam... I jak mówią górale: (staropolskie) Hapi bersdej tu Ju! Odpowiedz Link Zgłoś