sygitoyo 21.02.15, 14:56 Dlaczego obraz świata kreują nam w telewizji publicznej i telewizjach prywatnych osoby takie jak Kamil Durczok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Kamil Durczok IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.15, 16:05 Pan Durczok jak na razie nie został skazany prawomocnym wyrokiem przez Sąd. W sprawie nie występuje również jako podejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Kamil Durczok IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.15, 16:27 Linię programową - politykę ustala dla danej stacji wlaściciel lub inne siły sprawcze, a prezenter jest tylko aktorem lepszym lub gorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Kamil Durczok IP: *.dsl.bell.ca 21.02.15, 17:13 Linię programową - politykę ustala dla danej stacji wlaściciel lub inne siły sprawcze, a prezenter jest tylko aktorem lepszym lub gorszym. ...ano , nie owijajmy rzeczy w bawelne tylko dociekajmy kto jest wascicielem stacji....albo jest to jedno osobowa odpowiedzialnosc albo jeden oligarcha albo ich zgraja. Durczok ma jedynie dobry ryj pasujacy do post komuny, jak Monika Olejnik czy tych kilka zblazowanych zyciem pan prowadzacych rozne programy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Filip z Konopi IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.15, 21:38 Szanowny Filipie ( z kanady ) ryj to ma świnia. Czytam co piszesz na forum i jestem zaskoczony jak ty wielki katolik obrażasz innych ludzi. Tak jak już radzili ci inni forumowicze najwyższa pora skorzystać w trybie pilnym z usług dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
jjanosikk Re: Filip z gorącą głową? 22.02.15, 08:31 >Filipie,Filipie kiedyś komuś napisałem/bez urazy/ czy jak byłeś mały to przy myciu główki nie miałeś zbyt gorącej wody?. Tobie wszystko kojarzy się z komuną. "Wolny" napisał tak jak to jest w Polsce, chyba że w Kanadzie jest z mediami inaczej w co wątpię. Pisząc o czyjeś twarzy w ten sposób obrażasz sam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Filip z Konopi IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.15, 10:49 Filipie, jeżeli ci nie odpowiada program jednej ze stacji telewizyjnych których twój organizm nie toleruje to proponuję nie oglądać. Ja nie oglądam programu stacji którą ty preferujesz, i nie komentuję wyglądu osób tam występujących. Wybór należy do mnie. Można wyrażać swoje opinie jednak nie można nikogo obrażać jak ma inne poglądy niż ty. To jest w stanie zrozumieć każdy normalny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Filip z Konopi IP: *.dsl.bell.ca 22.02.15, 19:50 Linię programową - politykę ustala dla danej stacji wlaściciel lub inne siły sprawcze, a prezenter jest tylko aktorem lepszym lub gorszym. ...ano , nie owijajmy rzeczy w bawelne tylko dociekajmy kto jest wascicielem stacji....albo jest to jedno osobowa odpowiedzialnosc albo jeden oligarcha albo ich zgraja. Durczok ma jedynie dobry ryj pasujacy do post komuny, jak Monika Olejnik czy tych kilka zblazowanych zyciem pan prowadzacych rozne programy. ....wszyscy tu maja swoje racje wlacznie ze mna.....to prawda jestem pod wrazeniem tego co powiedzial bart polskiej piosenki Jan Pietrzak..." sku....z Platformy"...tych ludzi nazwal po imieniu i to nie ja jakies ich ostatnie wykroczenie, konkretna afere, tylko za caloksztalt...takim dobitnym przykladem jest chamstwo posla Niesiolowskiego...na YOU TUBE niszczacego byla minister Fotyge...takim przykladem caloksztaltu jest 'Prywatyzacja Tuska"...tez ja znajdziecie na YOU TUBE...czy takim przykladem jest film pana Grzegorza Bralna....."Uklad Zamkniety"...czy takim przykladem moze byc tupet do granic mozliwosci Tuska czlowieka nie znajacego j.ang.obejmujacego stanowisko przewodcze w UNII....( to bardzo pasuje do tego co powiedzial do Buska Cameron...."z czego sie cieszycie......?, nie potrafiliscie sie nawet uporac z balaganem w soim kraju ...") po katastrofalnym wyprowadzeniu polskiej gospodarki w niemoc.....pozostale brakujace elementy tego sukcesu platformy i pslu znajdziecie w programie wyborczym Magdaleny Ogorek. Slowem jestem pod wrazeniem naporu chamstwa w polskich mediach.....ja siebie nie wymyslilem ...nie pochodze od pajaka...to wy mnie dozbrajacie...cieszac sie z kolejnych moich detonacji jakie ogladacie na ekranie....przeciez nie kto inny tylko WY szukacie tych ryi na ekran bo sa wam potrzebne codziennie ze tu sie nic nie zmienilo i zmienic nie moze....ja rozumiem ze to jest czesc waszego poczucia bespieczenstwa....oligarchii, pasozytniczej administracji panstwowej i struktury tej samej bespieki, okreslajacej sie resortowe dzieci. Do kazdej roli twarze sie dobiera...inny ich wizualny sklad bedziemy dobierac do filmu o wloskiej mafii...inny do mafii motocyklowej...inny do ruskiej mafii a inny od mafii post PRLu Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Treść i wygląd postów Filipa. 23.02.15, 08:51 Tego się nie daje czytać a szczególnie oglądać.Treść frustrata,forma pisania /kropki,przecinki,pauzy,duże litery itp./ to jakiś obłęd graficzny.Wielokrotnie na to zwracałem uwagę.Myślę,admin winien w to wkroczyć,a nie tylko my piszący.To jest "zachwaszczanie,zaśmiecanie" forum. Brawo dla tych którzy widzą ten problem i piszą o tym. A Filip swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Treść i wygląd postów Filipa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.15, 09:14 Najgorzej jak dziwka rozprawia o dziewictwie,nb.widzisz lumpior,sam błędów się nie ustrzegłeś pajacu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Treść i wygląd postów Filipa. IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.15, 13:42 Wicuś, nie musisz się zgadzać z poglądami wyrażanymi na forum przez lumpiora gdyż każdy forumowicz ma prawo mieć inne zdanie niż ty. Nie jest to jednak powód do używania inwektyw, bo to świadczy jedynie o twoim poziomie. Filip przekroczył granice przyzwoitości, gdyż język którego używa jest nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Treść i wygląd postów Filipa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.15, 15:37 Gość portalu: Gość napisał(a): > Wicuś, nie musisz się zgadzać z poglądami wyrażanymi na forum przez lumpiora gd > yż każdy forumowicz ma prawo mieć inne zdanie niż ty. Odezwał się następny yntelygentny inaczej.Jeśli indywiduum o nicku"lumpior"wytyka komuś błędy pisowni,to samemu powinien dochować należytej staranności,tylko to chciałem wyartykułować i mam wrażenie że każdy średnio rozgarnięty forumowicz jest w stanie to pojąć.Jednocześnie śpieszę poinformować pana mądralińskiego,że poglądy wszelakie owego jegomościa,najzwyczajniej w świecie mi zwisają i dyndają:) Odpowiedz Link Zgłoś
plantin Re: Treść i wygląd postów Filipa. 25.02.15, 09:24 Stanę "w obronie" Filipa - moim zdaniem on ma jakieś problemy emocjonalne (delikatnie mówiąc) a taki anonimowy wicek to zwykły prostak i cham, skoro zaczyna od ubliżania w niewybrednych słowach. I wicku teraz nie pałaj świętym oburzeniem, że ktoś cię nazwał adekwatnie do twojego zachowania i wpisów - zacząłeś - to zbierasz owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Treść i wygląd postów Filipa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.15, 07:46 A jakbym mu ubliżył w sposób wybredny,zmieniłoby to twój ogląd sytuacji?To ważne dla mnie,bo pozbierać się nie mogę po reprymendzie od persony takiego kalibru;) Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: Kamil Durczok 23.02.15, 13:40 Towarzysz redaktor Durczok Kamil jako funkcjonariusz aparatu kształtowania mózgów, wielokrotnie urządzał swoim ofiarom kąpiele w gnojówce mediów. Kiedy tow. red. zamoczono w fekaliach, okazuje się, że sam po kilku dniach gnojenia trafił do szpitala. Wniosek: jest niezdrowe i trzeba mie twarde zakończenie pleców oraz luźny stosunek do pensji w wysokości około 50 000 zł /a może nawet dużo większej/. Jad nienawiści i spiskowe knowania naruszaja nietykalność oficjalnej wierchuszki. Ależ to agresja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Kamil Durczok IP: *.dsl.bell.ca 24.02.15, 03:06 Tego się nie daje czytać a szczególnie oglądać.Treść frustrata,forma pisania /kropki,przecinki,pauzy,duże litery itp./ to jakiś obłęd graficzny.Wielokrotnie na to zwracałem uwagę.Myślę,admin winien w to wkroczyć,a nie tylko my piszący.To jest "zachwaszczanie,zaśmiecanie" forum. Brawo dla tych którzy widzą ten problem i piszą o tym. A Filip swoje. ...widac z formy tego wpisu ze jestes juz osobnikiem emerytowanym pewnej instytucji dobrze calemu spoleczenstwu znaneji nie rzadko wywolujacej dreszc na plecach - Lumpiorze.....to sformuowanie bylo typowe dla komuny;...."Wielokrotnie na to zwracałem uwagę."...no masz ! jak ulal pasuje do raportow ...w walce z wichrzycielami i w trosce o bespieczenstwo tegoz spoleczenstwa. ...a oto kolejne:....".Myślę,admin winien w to wkroczyć,a nie tylko my piszący..."...alez oczywiscie admin powinien w to wkroczyc...to jest wlasnie ten czas ...kiedy powiniem wkroczyc z kilku po zeby uzbrojonymi zomowcami....nim bedzie za pozno , nim my jako wpelni odpowiedzialna i swiadoma zla kielkujacego w postach "Filipa" - grupa ochotnicza z sikawkami,mlotkami rurami kastetami kijami bejzbolowymi...zwana falaga skutecznie i raz na zawsze rozprawimy sie z owym "F"....tak aby raz na zawsze zamieszkal na Rakowieckiej ofiarujac swoje genitalja pieknej Lunie do zabawy. >>To jest "zachwaszczanie,zaśmiecanie" forum. Brawo dla tych którzy widzą ten problem i piszą o tym. A Filip swoje. ...alez oczywiscie - w trosce o jakosc tego jezyka...o jego ortografie....o u- otwarte i o - zamkniete...o - z...a nie rz....w trosce o wielka i mala litere.....o ten najnormalniejszy z normalnych - przecinek !...o to koszmarne, powiedzial bym wulgarne...naduzycie wielokropkow...odpowiesz kiedys - Filipie....cofniemy ci wszelkie dyplomy, i spalimy wszelkie legitymacje twojej przynaleznosci - lacznosci z normalnym spoleczenstwem...wypalimy te chwasty naszych z toba emocionalnych zwiazkow tak ze sam staniesz sie tylko wyschla w ogniu skorupa...nic nie znaczacym odwlokiem....wszak wiesz ze my jestesmy zdolni tego dokonac...wiesz ze to my ksztaltujemy swiadomosc narodow i ze to my zamieniamy je w popol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: sprawa Zbigniewa Kekusia IP: *.dsl.bell.ca 24.02.15, 04:04 ...a oto kolejny przyklad represionowania ludzi... "Chcą mnie teraz zamordować" - Zbigniew Kękuś o tymczasowym aresztowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: sprawa Zbigniewa Kekusia 24.02.15, 12:37 Gość portalu: Filip napisał(a): > ...a oto kolejny przyklad represionowania ludzi... > > "Chcą mnie teraz zamordować" - Zbigniew Kękuś o tymczasowym aresztowaniu A kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: sprawa Zbigniewa Kekusia 24.02.15, 12:44 lumpior napisał: > Gość portalu: Filip napisał(a): > > > ...a oto kolejny przyklad represionowania ludzi... > > > > "Chcą mnie teraz zamordować" - Zbigniew Kękuś o tymczasowym aresztowaniu > A kto to jest? No i co ma wspólnego z tematem wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Kamil Durczok 24.02.15, 12:36 Totalny bulgot,bełkot Filipa,frustracja,zwidy,omamy,depresja.Wszystko wie i o wszystkich.Samoistny geniusz i wizjoner.Pisze o własnych dyplomach i legitymacjach? Ty nawet "wykształciuchem" nie jesteś.Jedynie kazania kleru są ci bliskie,to twoja wiedza i wizja świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ....God blesst America.... IP: *.dsl.bell.ca 24.02.15, 19:52 ....Nie dziekuj !...wyznam ci szczerze, wpierwy byl palke strzaskal na twej glowie , gdyby nie dziatwy pacierze....takie moje nawiazanie do kampanni wyborczej....kocham tego chlopa bo jest pieknym Polakiem ale w jego zwyciestwo nie wierze.....kampania "na wzor amerykanski" w Polsce.......czy nie na sile amerykanizujecie ta Polske....?....uwierzcie mi - jest to nieudolna polska kampania z gruntu kulturowo obyczajowego jak najbardziej polska i choc byscie sie odziali we flagi amerykanskie i cylindrami nakryli swe czerepy rubaszne....wygladali byscie jak Polacy udajacy Amerykanow... Pani Magdalena jak dotad byla najbardziej szczera....ale niestety taki Miller wieczny pasozyt SLD wisi jej u szyji niczym kamiem, topielczy....i pewnie ja wciagnie w otchlanie nicosci ludzkiej. PiS - bedzie mialo bardzo powazny problem , to nie jest twarz prezydenta...Jarybas jest piekny ale nadaje sie na komentatora jakiejs wytrawnej stacji telewizyjnej....zwiazki - pana Piechocinskiego jak zawsze "koalicyjnie" prawidlowe ale nic z tego nie wyjdzie....Panie Piechocinski gdzie pan byl dwa lata temu....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kamil Durczok ma to na co zasługuje? IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.15, 21:08 "Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie"!!!!!!! Autorem ilu kłamstw był Kamilek? Nawet śmiertelna choroba nie wywołała w nim żadnej autorefleksji nad swoim postępowaniem jako funkcjonariusza ministerstwa propagandy i ogłupiania Polaków, niszczenia opozycji i Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Kamil Durczok ma to na co zasługuje? IP: *.dsl.bell.ca 25.02.15, 03:42 ...tak - to jest napewno jakis zdziczaly narkoman...pamietam ten wzrok w obledzie...ta nienawisc bychajaca od niego...przypominal ubeckiego sledczego czytajacego oskarzenie.... ...ale - przeciez Filipie czego ty sie spodziewasz po spoleczenstwie molestowanym przez PZPR komunistyczna mafie przez ostatnie 60 przeszlo lat...jaki z tego mogl wyjsc CZLOWIEK....czlowiek ze zlamana psychika, skaza genetyczna...maly niedozywiony zastarszony....masochista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Filip z Konopi IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.15, 09:09 Filipie piszesze, " ale - przeciez Filipie czego ty sie spodziewasz po spoleczenstwie molestowan ym przez PZPR komunistyczna mafie przez ostatnie 60 przeszlo lat...jaki z tego mogl wyjsc CZLOWIEK....czlowiek ze zlamana psychika, skaza genetyczna...maly ni edozywiony zastarszony....masochista. Kim ty jesteś skoro również byłeś poddany temu molestowaniu zanim udało ci się czmychnąć do Kanady. Powinieneś częściej sypać głowę popiołem ( co radzisz innym ) i przemyśleć swoje wredne postępowanie. Widać również twoją złamaną psychikę i skazę genetyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Filip z Konopi IP: *.dsl.bell.ca 25.02.15, 19:59 Widać również twoją złamaną psychikę i skazę genetyczną.....masz racje...bo wszyscy Polacy to chora rodzina...starszy czy mlodszychlopak czy dziewczyna..." ...niewiele wiemy na temat dziecinstwa Hitlera czy Stalina...byc moze w mlodosci ich psychika dojzewala w obliczy strasznej przemocy....w biednej Polsce nigdy nie bylo srodkow na tego rodzaju spoleczne badania...kosciol jak mogl poprawial tego czlowieka naprowadzal na wlasciwa droge...."gdy bylem chory ty pomagales mi przetrwac chorobe ...gdy bylem w wiezieniu ty przyszedles do mnie..."....ale wojny wycisnely tu swoje pietno....takie narody jak ruski czy ukrainski...to spoleczenstwa psychicznie chore, nic wiec dziwnego ze ich psyche -kolo musi domykac sie alkoholem.....Ruskie elity sa biale i niepijace...tylko okazionalnie, i dlatego sa elitami. Odpowiedz Link Zgłoś
sygitoyo Re: Kamil Durczok 25.02.15, 14:16 "Pan Durczok jak na razie nie został skazany prawomocnym wyrokiem przez Sąd. W sprawie nie występuje również jako podejrzany." Więc dlaczego nie prowadzi Faktów? A chory? We Włoszech Ornella Muti dostała wyrok za chorobowe, jej lekarz też. A u nas to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Kamil Durczok a rzetelność dziennikarska IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.15, 18:28 "Tak lądują debeściaki" !!!!!!!!! Czy ktoś, kto przez prawie całe zawodowe życie w chamski i bezczelny sposób pluł i szczuł na opozycję może liczyć na współczucie ludzi uczciwych, nawet jesli jest tylko pomówiony o molestowanie seksualne? Czy sytuacja ta wpłynie na regeneracje jego komórek w mózgu? Czy dotychczasowe postępowanie K. Durczoka nosi znamiona rzetelnego dziennikarstwa, czy też pospolitej prostytucji medialnej? Czy jest takim prymitywnym człowiekiem, że nie potrafi odróżnić ku...twa od rzetelości dziennikarskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: Kamil Durczok a rzetelność dziennikarska 25.02.15, 20:03 Dziennikarze/propagandziści zielonowyspiarscy przypominaja wiejskie kundle uwiązane na łańcuchu długości 1,5m /słownie-półtora metra/. Mają ujadać na wskazanych aż do przekrwienia oczu i ślinotoku burzliwego. Kundel taki uderzony kijem skowycze i kuli sie ze strachu, służba nie drużba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.dsl.bell.ca 26.02.15, 00:34 Komisja rozpoczęła prace 16 lutego 13 lutego 2015 roku Zarząd TVN S.A. podjął decyzję o powołaniu specjalnej niezależnej komisji w celu zbadania zarzutów dotyczących mobbingu i molestowania w TVN („Niezależna Komisja”). Komisja rozpoczęła prace 16 lutego - informuje spółka w komunikacie prasowym. Dnia 13 lutego 2015 roku Zarząd TVN S.A. podjął decyzję o powołaniu specjalnej niezależnej komisji w celu zbadania zarzutów dotyczących mobbingu i molestowania w TVN („Niezależna Komisja”). Niezależna Komisja rozpoczęła prace 16 lutego 2015 roku. W skład komisji wchodzą: - adwokat Bartłomiej Raczkowski, kancelaria Raczkowski Paruch, ekspert ds. prawa pracy, Przewodniczący - Agnieszka Trysła, Dyrektor Działu HR w TVN (zatrudniona w TVN od 2007 roku) - Marek Szydłowski, Dyrektor Departamentu Prawnego TVN (zatrudniony w TVN od 2013 roku). Niezależna Komisja z własnej inicjatywy rozpoczęła serię rozmów z obecnymi oraz byłymi pracownikami i współpracownikami TVN. Dotychczas przeprowadzono dwanaście rozmów, a szesnaście kolejnych ma mieć miejsce w ciągu dziesięciu nadchodzących dni. Zakres prac komisji nie ogranicza się wyłącznie do publicznie rozpowszechnianych zarzutów. Po wyczerpującej analizie i zakończeniu prac Niezależna Komisja przekaże wnioski Prezesowi Zarządu TVN. Markus Tellenbach, Prezes Zarządu i Dyrektor Generalny TVN S.A ...nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dofilip Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.dynamic-ra-1.vectranet.pl 26.02.15, 21:29 A ja to kupiłem piwo i film "Ida" obejrzałem za darmo na kompie ..syn tylko wklepał numerek pod kapslem od piwa..nie musze isc juz do kina..piwo to jest to..nie będe zdradzał marki, ale w Kanadzie i US na pewno takie jest, bo to jest najlepsze piwo polskie Ps a 'niezalezna ' komisja tvn niech działa, podobnie jak nasz Adam J..też niezależny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.dsl.bell.ca 27.02.15, 00:35 ...to piwo to napewno Lezajsk...a film mysle ze bardzo dobry....podobnie filmy ogladam na komputerze...duzy ekran swietny odbior. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.15, 22:14 Czy K. Durczok był kiedykolwiek rzetelnym, uczciwym dziennikarzem, czy też płatnym funkcjonariuszem ministerstwa kłamstw, nienawiści i propagandy Peło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.dsl.bell.ca 27.02.15, 23:28 ...tyl tak uczciwym wzgledem Polakow jak jego chlebodawca......Markus Tellenbach, Prezes Zarządu i Dyrektor Generalny TVN S.A ...byl tak uczciwy jak powolana przez Platforme Rada Etyki Mediow....byl tak uczciwy jak sama Platforma ktorej interesy TVN s.a reprezentuje...banda lobuzow manipulujaca Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.15, 11:36 Jak jesteś Filipie tak dobrze zorientowany to napisz kto sprzedawał cegiełki na wykup stoczni bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć. Pewnie wiesz co stało się z kasą. Rozumiem, że zbliżają się wybory, ale przekroczyłeś pewne granice. Nie pisz o uczciwości jak sam jesteś nieuczciwy w swoich ocenach. Odpowiedz Link Zgłoś
sygitoyo Re: ...media nie polskie...ale pj. 28.02.15, 11:46 Faktycznie to wszystko to robota Filipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.dsl.bell.ca 01.03.15, 02:31 ...no - cegielki to ja sprzedawalem... Ale po co ja tu wszedlem/weszlem ...zobaczcie co znalazlem na WP....takich tekstow dotad tam nie bylo ...mialo sie wrazenie ze sa zakazane....a tu masz !...co one zwiastuja - deficyt patriotyzmu...nie bedzie mial kto bronic walesowskiej oligarchi. >>Przykład męstwa i odwagi - Pamięć o Żołnierzach Wyklętych jest naszym obowiązkiem. To Oni są dla młodych ludzi przykładem męstwa i odwagi - tłumaczy szkicownik. Swoim życiem potwierdzili, że najważniejszą w życiu każdego patrioty jest maksyma "Bóg Honor i Ojczyzna". Swoim talentem oddaję hołd Bohaterom, którzy na Ołtarzu Ojczyzny złożyli to co mieli najwartościowsze, własne życie - mówi Grzegorz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.dsl.bell.ca 01.03.15, 02:41 ...jak powiedzialem - nie bedzie mial kto bronic tych multi milionerow post PRLowskich...mlodziez pakuje walizki ratujac sie ucieczka z zielonej wyspy komoroskich, tuskow, sikorskich,niesiolowskich, walesow, jaruzelskich, michnikow holendow, pawlikoskich, olbryskich, lisow, olejnikow, lowsiokow, urbanowhartmanow..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.dsl.bell.ca 01.03.15, 02:49 ....nie mmartwcie sie PRLowscy oligarchowie....Ukraince beda was bronic widlami i naostrzonymi lopatami....widly maja w herbie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ...media nie polskie...ale pj. IP: *.dsl.bell.ca 01.03.15, 04:17 ...co warto obejzec... lubie taka Polske - mowiaca wprost co mysli. Stanisław Michalkiewicz vs Jerzy Owsiak i WOŚP Odpowiedz Link Zgłoś