Gość: zazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:50 Która potrafi wyszywać haftem krzyżykowym i cierpi na nadmiar czasu lub nudę to zapraszam na stronkę: www.za-jeden-usmiech.prv.pl Coś fantastycznego! Polecam wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrykacz.imieninowy haft krzyżykowy 15.10.04, 08:13 bardzo fajna twórczość ;) mam jedną reprodukcję samodzielnie wykonaną i wiele razy z przyjemnością oglądam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atka Re: Kto wyszywa krzyżykowym haftem? IP: 212.244.153.* 15.10.04, 09:03 Dzięki za adres takiej strony, ponieważ wyszywam postaram się pomóc dzieciakom. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy do Agory 15.10.04, 09:11 Usunęliście mój wątek o poezji a ja to przemyślałem... ...nie ulegam emocjom... ...mam WAS po prostu w dupie... t...ak głęboko jak WY poezję polską. Będe w tej sprawie pisał do Warszawy, może zainteresuje ich co Wy tutaj porabiacie... Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Chętnie zobaczyłbym - sfotografował Twoje hafty... 15.10.04, 09:14 "...Dzięki za adres takiej strony, ponieważ wyszywam postaram się pomóc dzieciakom...." Chętnie zobaczyłbym - sfotografował Twoje hafty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atka Re: Chętnie zobaczyłbym - sfotografował Twoje haf IP: 212.244.153.* 15.10.04, 09:22 A po co chcesz fotografować nie wierzysz mi że wyszywam to twoja sprawa. Ale ja mam dużo prac tak samo jak moje córki 13 i 11 lat. Dziwne prawda takie małe a już umieją igłe trzymać? Ty oczywiście uważasz to za blef. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy robisz to dla siebie i nikomu nie pokazujesz ? 15.10.04, 11:38 a ile masz lat ? poniżej 18 ? jeśli tak to nie pisz... jeszcze mnie wsadzisz za kratki ze swoim słudziutko-głupiutkim uśmiechem i głupimi tekstami niewiem skąd ta sugestia że ci nie wierze ? a zobaczyc nie moge ? robisz to dla siebie i nikomu nie pokazujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atka Re: robisz to dla siebie i nikomu nie pokazujesz IP: 82.160.33.* 15.10.04, 13:57 jak zwykle jestes złośliwy a ja mam troszkę więcej lat bo raczj 5 latki nie moga mieć dzieci. jak chcesz kontakt ze mna to podaj swój adres e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atka Re: robisz to dla siebie i nikomu nie pokazujesz IP: 82.160.33.* 15.10.04, 14:00 na razie nikt nie chciał oglądać wię nie pokazywałam nikomu bo niby gdzie jak masz pomysł to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy nikomu nie pokazywałaś ? a ja chciałbym zobaczyć;) 15.10.04, 17:33 pstrykacz.imieninowy(małpa)gazeta.pl nikomu nie pokazywałaś ? a ja chciałbym zobaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś