jarek58 09.11.04, 11:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martynka34 Re: KTO NISZCZY BILARD W KIELCACH 09.11.04, 12:11 Hej widze, że ktoś się zna na bilardzie i nie tylko. o co chodzi z tym Trawiałkiem. Widziałam go kiedyś w jednym z klubów w Kielcach i chwalił się, że jest najlepszym bilardzistą i najwi ększym biznesmenem. Mówił , że zna wszystkich i jest prezesem polskiego klubu bilardowego dla biznesu czy coś takiego. Grał srednio ale nie wiem co znaczy grac najlepiej. Widziałm tylko sztuczki na Euro sporecie i znam jedno nazwisko Wolkowksi. O co tu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kicia27 Re: KTO NISZCZY BILARD W KIELCACH 09.11.04, 12:19 Powiem wam coś. Widziałem kiedyś Trafiałka, jak był w klubie bilardowym i mówił, że jest w pierwszej dziesiątce w Europie i że wygrał z Bustamante i ma najlepszego i najdroższego kija na świecie Zam osobiście jednego z bilardzistów z Kielc. On jest w pierwszej ósemce w kraju. Wygrał kilka turniejów był na mistrzostwach świata i Europy. Naprawdę fajny gość. I mówił mi że ten Trafiuałek to jakiś walnienty gościu. Odpowiedz Link Zgłoś