Gość: Keraj IP: 82.160.68.* 15.11.04, 19:06 a jeszcze dwa lata temu było kiepska z bazą noclegowa w Kielcach a tu prosze co rok to nowy hotel, a w kolejce kolejne, i kolejne miejsca pracy (lepsze niz w marketach) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Nowy hotel w Kielcach IP: *.klc.vectranet.pl 15.11.04, 22:19 Hotel ładny i potrzebny!!! Ale Jezu drogi kto wymyśał te nazwy??? Najpierw wyśmiany POLTANK a teraz LA MAR!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Nowy hotel w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:37 No lepsze juz to LA MAR niz poltank. Chwala mu za to ze zmienil ta nazwe na inna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Nowy hotel w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 07:35 Poltank (w wydaniu hotelowym, a nie benzynowym) moglby przyciagnac pijakow... a La Mar... hmmm... nie mam jakos koncepcji. Ale nazwa jest faktycznie jakas taka pretensjonalna. Czy wlasciciel ma cos wspolnego ze stacjami benzynowymi? Tak tylko pytam, bo Poltank mnie obezwladnil. Odpowiedz Link Zgłoś
kosz.marny Re: Nowy hotel w Kielcach 16.11.04, 08:19 > > La Mar... hmmm... nie mam jakos koncepcji. Ale nazwa jest faktycznie jakas > taka pretensjonalna. Hehe nawet bardzo :-) To chyba jednak kompleks prowincji... Ale na pewno lepsze to niż POLTANK :-)))) > Czy wlasciciel ma cos wspolnego ze stacjami benzynowymi? Tak tylko pytam, bo > Poltank mnie obezwladnil. Owszem - po drugiej stronie ul. Sikorskiego stoi stacja benzynowa "Poltank" (tu nazwa jest nieco bardziej adekwatna, chociaż zabawna), oraz kompleks garaży pod nazwą "Poltank II". Brakowało jeszcze hotelu "Poltank III" ;-) Ciekawe, czym byłby "Poltank IV"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Nowy hotel w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:54 Bryła i wykończenia elewacyjne tego hotelu pozostawiają wiele do życzenia. Nie wiem jak jest w środku, ale niebawem się dowiem. Interesuje mnie basen. Na Krakowskiej kosztuje 6 zł, a tu 7 zł i co lepsza mam bliżej. Poza tym na Sikorskiego jest pełna godzina (jak pisze wyborcza), a na Krakowskiej 45 min., nie wspominając już o warunkach panujących na pływalni. (...)Jedna godzina gry w kręgle, w zależności od dnia i godziny, kosztuje od 30 zł do 50 zł.(...) Nie wiem czy znajdą się na ten „sport” chętni. Za te pieniądze miałbym kilka godzin pływania. (...)Planujemy organizowanie bankietów i przyjęć(...) Wie ktoś czy będzie można tam organizować przyjęcia weselne? PS: Dobrze, że Pan Zenon Człeczyński podjął decyzję o zmianie nazwy hotelu z „Pol-Tank” na „La Mar”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc brawo!!! Nareszcie w tym Klerykowie cos się zaczyn IP: *.zsi.kielce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:54 Nareszcie w tym Klerykowie cos się zaczyna. Gdyby tak jeszcze odkorkować miasto i zadbać o naprawdę dobre, PRZEJEZDNE drogi i szlaki komunikacyjne!!! Potem już tylko wystarczy trochę zainwestować w ATRAKCJE TURYSTYCZNE I ICH PROMOCJĘ i zgarniemy turystów weekendowych i wszystkie wycieczki szkolne z całej centralnej Polski- wreszcie zaczniemy zarabiać kasę na niewątpliwych atutach naszego regionu - dobre położenie, atrakcje krajobrazowe i przyrodnicze trochę historii itd.- atrakcyjnie opakowane i podane na ładnej tacy z czyściutką serwetką. A gdyby jeszcze biura podróży opracowały jakieś propozycje tras zwiedzania okloic i zamieściły je np. na stronie Urzędu miasta-to już tylko marzenia. Miasto nie jest chyba zainteresowane - niestety!!! Odpowiedz Link Zgłoś