Dodaj do ulubionych

Nowy hotel w Kielcach

IP: 82.160.68.* 15.11.04, 19:06
a jeszcze dwa lata temu było kiepska z bazą noclegowa w Kielcach a tu prosze
co rok to nowy hotel, a w kolejce kolejne, i kolejne miejsca pracy (lepsze
niz w marketach)
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Nowy hotel w Kielcach IP: *.klc.vectranet.pl 15.11.04, 22:19
      Hotel ładny i potrzebny!!!
      Ale Jezu drogi kto wymyśał te nazwy???
      Najpierw wyśmiany POLTANK a teraz LA MAR!!!!!!
      • Gość: jurek Re: Nowy hotel w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:37
        No lepsze juz to LA MAR niz poltank. Chwala mu za to ze zmienil ta nazwe na
        inna.
      • Gość: Ania Re: Nowy hotel w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 07:35
        Poltank (w wydaniu hotelowym, a nie benzynowym) moglby przyciagnac pijakow... a
        La Mar... hmmm... nie mam jakos koncepcji. Ale nazwa jest faktycznie jakas taka
        pretensjonalna.
        Czy wlasciciel ma cos wspolnego ze stacjami benzynowymi? Tak tylko pytam, bo
        Poltank mnie obezwladnil.
        • kosz.marny Re: Nowy hotel w Kielcach 16.11.04, 08:19
          >
          > La Mar... hmmm... nie mam jakos koncepcji. Ale nazwa jest faktycznie jakas
          > taka pretensjonalna.

Hehe nawet bardzo :-) To chyba jednak kompleks prowincji... Ale na pewno lepsze
          to niż POLTANK :-))))

> Czy wlasciciel ma cos wspolnego ze stacjami benzynowymi? Tak tylko pytam, bo
          > Poltank mnie obezwladnil.

Owszem - po drugiej stronie ul. Sikorskiego stoi stacja benzynowa "Poltank" (tu
          nazwa jest nieco bardziej adekwatna, chociaż zabawna), oraz kompleks garaży pod
          nazwą "Poltank II". Brakowało jeszcze hotelu "Poltank III" ;-) Ciekawe, czym
          byłby "Poltank IV"?
    • Gość: misterxy Re: Nowy hotel w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:54
      Bryła i wykończenia elewacyjne tego hotelu pozostawiają wiele do życzenia. Nie
      wiem jak jest w środku, ale niebawem się dowiem. Interesuje mnie basen. Na
      Krakowskiej kosztuje 6 zł, a tu 7 zł i co lepsza mam bliżej. Poza tym na
      Sikorskiego jest pełna godzina (jak pisze wyborcza), a na Krakowskiej 45 min.,
      nie wspominając już o warunkach panujących na pływalni.

(...)Jedna godzina gry w kręgle, w zależności od dnia i godziny, kosztuje od 30
      zł do 50 zł.(...)
      Nie wiem czy znajdą się na ten „sport” chętni. Za te pieniądze miałbym kilka
      godzin pływania.

(...)Planujemy organizowanie bankietów i przyjęć(...) Wie ktoś czy będzie można
      tam organizować przyjęcia weselne?

PS: Dobrze, że Pan Zenon Człeczyński podjął decyzję o zmianie nazwy hotelu
      z „Pol-Tank” na „La Mar”.
    • Gość: gosc brawo!!! Nareszcie w tym Klerykowie cos się zaczyn IP: *.zsi.kielce.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:54
      Nareszcie w tym Klerykowie cos się zaczyna. Gdyby tak jeszcze odkorkować miasto
      i zadbać o naprawdę dobre, PRZEJEZDNE drogi i szlaki komunikacyjne!!! Potem już
      tylko wystarczy trochę zainwestować w ATRAKCJE TURYSTYCZNE I ICH PROMOCJĘ i
      zgarniemy turystów weekendowych i wszystkie wycieczki szkolne z całej
      centralnej Polski- wreszcie zaczniemy zarabiać kasę na niewątpliwych atutach
      naszego regionu - dobre położenie, atrakcje krajobrazowe i przyrodnicze trochę
      historii itd.- atrakcyjnie opakowane i podane na ładnej tacy z czyściutką
      serwetką. A gdyby jeszcze biura podróży opracowały jakieś propozycje tras
      zwiedzania okloic i zamieściły je np. na stronie Urzędu miasta-to już tylko
      marzenia. Miasto nie jest chyba zainteresowane - niestety!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka