Dodaj do ulubionych

Forum się wypaliło........

04.05.02, 22:44
Sądząc po ilości postów i tematyce poruszanej na forum od pewnego czasu chyba
zaczyna brakować pomysłów na tematy.A poziom dyskusji tak sie obniżył,że wielu
do tej pory aktywnych forumowiczów zaszyło sie do podziemia.
Czy jesteście tego samego lub odmiennego zdania.Czy jest jakis sposób na
ożywienie forum?
Obserwuj wątek
    • Gość: kalita Re: Forum się wypaliło........ IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 00:38
      To prawda coć trzeba z tym zrobić! Jestem za tym aby zroganizaować jakiś fajny
      konkurs na najciekawszy wątek itp. ,wszelkie prawa zastrzeżone. ;)
      CZE
      • Gość: Kaboom Re: Forum się wypaliło........ IP: *.pilickanet.pl 05.05.02, 09:10
        Gość portalu: kalita napisał(a):

> To prawda coć trzeba z tym zrobić! Jestem za tym aby zroganizaować jakiś fajny
        > konkurs na najciekawszy wątek itp. ,wszelkie prawa zastrzeżone. ;)
        > CZE

A co znaczy : 'najciekawszy watek' ?
        Jak mam to rozumiec? Watek w ktorym bedzie najwiecej wpisow? Chyba 'szumu_morza'
        i jego 'tesknoty' nie da sie przebic..

• _rafi Re: Forum się wypaliło........ 06.05.02, 08:00
          ...oj, wypaliło się. Ale trochę dobrej woli i znowu wskrzesimy ogień!
          • Gość: Yahagi Re: Forum się wypaliło........ IP: *.kielce.tpsa.pl 06.05.02, 10:42
            _rafi napisał(a):

> ...oj, wypaliło się. Ale trochę dobrej woli i znowu wskrzesimy ogień!

.. ja proponuję wskrzesić trochę starych wątków....
          • kex Re: Forum się wypaliło........ 06.05.02, 15:32
            _rafi napisał(a):

> ...oj, wypaliło się. Ale trochę dobrej woli i znowu wskrzesimy ogień!

Ech, jej :))))

Bo we mnie jest taki ogień...
            (szczególnie jak sie przejdę Sienkiewicza... ech.... Kielczanki są ...
            mmmmm mmmm - ech!!!)

Bo we mnei jest taki ogień...
            :)))

pozdrawiam
            kex
    • Gość: jdk Re: Forum się wypaliło........ IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 08.05.02, 15:19
      Mam pomysl: sprowadzcie sobie na forum paru politycznych kretynow - co najmniej
      po jednym z lewej i z prawej strony, a juz oni skutecznie rozruszaja forum.
      Zobaczycie np. jak fajnie bedzie, jak sie ludzie zaczna obrzucac blotem i
      pospolitymi wyzwiskami, podszywac pod cudze nicki, np. Yahagiego lub innych :).
      Inna sprawa, ze w miedzyczasie normalnym ludzim moze sie odechciec w ogole
      zagladac na forum, ale politycznym kretynom nie powinno to przeszkadzac, a
      forum bedzie "kwitlo".

Rozwiazanie sprawdzone w Radomiu :(

Pozdrawiam tych co z Kielc
      • drs Re: Forum się wypaliło........ 08.05.02, 15:55
        To juz też przerabialiśmy,tu nie chodzi o nabijanie postów,ale o ciekawe wątki
        i merytoryczną dyskusję,nikt chyba tu nie ma ambicji robić forum tak jak w
        Gorzowie czy Toruniu i ścigać się,to obniża poziom dyskusji.
        Wielu moderatorów ciekawych tematów przestało pisać i chyba troszke z tego
        powodu posucha.Ja nie mieszkam w Kielcach więc mi jest trudno rzucać nowe
        wątki,a myślę,że ciekawych tematów nie brakuje<mimo wszystko.Pozdrawiam.
        • _rafi Re: Forum się wypaliło........ 09.05.02, 07:44
          Ciekawym, inteligentnym i potrzebnym wątkiem może być "Miss kieleckiego forum" :)))

Już widzę te tysiące wpisów za i przeciw! Ale będzie ubaw!
          • Gość: Wredny Re: Forum się wypaliło........ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 07:48
            Możemy się pośmiac z Twojej twarzy pajacu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka