Gość: Antoni IP: 213.77.1.* 26.11.04, 13:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwony_borsuk Re: Lubawski - dosyć KRĘTACTW i PRYWATY 26.11.04, 13:36 Antoni nic Ci to nie da WEL ma klapki na oczach i widzi tylko czubek nosa , swoich kolesiów i kupe kasy jka moze zarobic a Kielce ma w dupie czego dał wyraz bedac przeciw utworzeniu woj . Świętokrzyskiego Odpowiedz Link Zgłoś
lubawski Re: Lubawski - dosyć KRĘTACTW i PRYWATY 26.11.04, 13:58 O przepraszam to nie ja , ja byłem na chorobowym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recep7 Re: [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:02 Nareszcie GW zaczęła kasować wypowiedzi tego faceta. Metody ojca Rydzyka jak widzicie państwo redaktorzy wcale nie są takie złe, niektórych po prostu trzeba wyłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Halo wóz ?! Halo wóz ?! Jak mnie słyszysz ??? 26.11.04, 18:48 Halo wóz ?! Halo wóz ?! Jak mnie słyszysz ??? Odpowiedz Link Zgłoś