Dodaj do ulubionych

Radio "Fama" a Wolna Ukraina

IP: 213.77.1.* 26.11.04, 13:26
Kilka minut temu zakończyła się w Radiu "Fama" dyskusja panalowa nt. Ukrainy
z udziałem min. Towarzysza Zdzisława Skowrona - obecnego Prezesa KTBS -
wcześniejszego długoletniego I-szego Sekretarza Komitetu Miejskiego PZPR w
Kielcach. Człowiek za którego kadencji pododdziały zwarte ZOMO rozbijały
manifestacje pod Bazyliką Katedralną wypowiada się teraz nt. "walki o
demokrację na Ukrainie". Gratulujemy Redakcji Radia "Fama".
Obserwuj wątek
    • lubawski Re: Radio "Fama" a Wolna Ukraina 26.11.04, 14:02
      Wszak to najlepszy fachowieć w mojej ekipie.
      • pstrykacz.imieninowy Re: Radio "Fama" a Wolna Ukraina 26.11.04, 18:54
        lubawski napisał:
        > Wszak to najlepszy fachowieć w mojej ekipie.

Miło mi Panie Prezydencie, że Pan bierze udział w dyskusjach na forum. Chciałem
        tylko powiedzieć, że jestem młodym człowiekiem zafascynowanym tym, że otoczył
        się Pan wieloma specjalistami znanymi z takich oganów i instytucji władzy PRLu
        jak ORMO, ZOMO i SB. Dziękuję też za to, że dba Pan perfekcyjnie o
        bezpieczeństwo wszystkich kielczan.
    • Gość: były kolega Re: Radio "Fama" a Wolna Ukraina IP: *.kielce.net.pl 26.11.04, 14:06
      Audycji słuchałem - zaskoczyło mnie jedno.
      To, że Skowron nie zamierza wziąść udziału w manifestacji poparcia dla Ukrainy
      organizowanej min. przez Pana Prezydenta Wojciecha Lubawskiego. Co za odwaga -
      skoro Prezydent jest jego pracodawcą. Aby tylko nie stracił roboty bo w
      Kielcach na Prawicy jest podobno nadal wielu bezrobotnych. Ale jak widać odzywa
      się u Niego prawdziwy "zew polityczny" - oceniać, komentować, przewidywać,
      inicjować, inspirować, nadzorować, kontrolować itd. itd. - wszystko przy każdej
      okazji.
      • Gość: janek kos Re: Radio "Fama" a Wolna Ukraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:47
        Miał rację Jarosław Kaczyński gdy mówił na spotkaniu w Kielcach o tym, że
        wszystkich tych Czerwonych którzy robili w Komitetach trzeba zlustrować,
        pozbawić roboty i wysłać do Kazachstanu. Skowron to jeden z pierwszych na tę
        podróż. Na Pochybel Komuchom którzy jak menda do jaj kleją się do Lubawskiego.
        • lubawski Re: Radio "Fama" a Wolna Ukraina 01.12.04, 20:59
          Gość portalu: janek kos napisał(a):
          Na Pochybel Komuchom którzy jak menda do jaj kleją się do Lubawskiego.

O przepraszam miałem mendy ,ale żadna nie była podobna do kol.Skowrona.
        • Gość: obserwator Re: Radio "Fama" a Wolna Ukraina IP: *.kielce.net.pl 03.12.04, 09:10
          Panie Janie - to KACZOROM przydałyby się wczasy w zimniejszej części byłego
          Zwiazku Radzieckiego. Może chłodne powietrze zrobiłoby dobrze ich gorącym
          główkom.
    • Gość: zbigniew Re: Radio "Fama" a Wolna Ukraina IP: 80.48.137.* 01.12.04, 20:53
      doobry program o ukrainie w radiu tak
      • pstrykacz.imieninowy ile dziewczyn pracuje w radiu FAMA ??? 02.12.04, 18:29
        ile dziewczyn pracuje w radiu FAMA ???
        • Gość: fama:) kilka nas jest IP: *.globit / 217.98.57.* 02.12.04, 18:43
          ...i kilku
          z radiowym pozdrowieniem
          fama
          • pstrykacz.imieninowy "kilka nas jest" ... 29.03.05, 20:51
            ...niezwykle sympatycznych ;)
            • pstrykacz.imieninowy !!! moje kochane GLOBITKI !!! 20.04.05, 13:20
              !!! moje kochane GLOBITKI !!!

"kilka nas jest IP: *.globit / 217.98.57.* "
    • Gość: marianna w. Re: Radio "Fama" a Wolna Ukraina IP: *.kielce.net.pl 29.03.05, 14:10
      Boże - tutaj znowu Towarzysz Zdzisław Skowron.
      Szanowny Panie Cenzorze - do roboty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka