Dodaj do ulubionych

Kielecki psychiatra posiedzi dłużej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:15
Tyle tylko, ze ta wielowatkowość to moje zawiadomienie zlozone jeszcze
w kwietniu tego roku, a wiec na wiele wczesniej niz ta mizerna
prowokacja "redaktorzyn"z TVN.

Do sprawy pewnie posiedza jeszcze panowie z MORAWAWICY
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Kielecki psychiatra posiedzi dłużej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:16
      x
    • Gość: Ania Re: Kielecki psychiatra posiedzi dłużej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:31
      Panie Posle, podziwiam pana wytrwalosc. Wraca mi Pan wiare w politykow.
      • Gość: posel nowak nie bedzie hamowania awaryjnego...! IP: 62.233.163.* 10.12.04, 15:45
        To dopiero poczatek, nie bedzie zadnego hamowania awaryjnego!

Cała nieuczciwa psychiatria sądowa zostanie w rok wyczyszczona z przestepcow.

Dosc!

dorabiania kwitow na wojsko,

utrudniania sledztw i procesow sadowych,

dorabiania lewych rent,

dorabiania niepoczytalnosci spadkodawcom,

dorabiania ubezwlasnowolnienia ludzi starszych lub mężów, którzy nie działaja
        po mysli osob zainteresowanych

pozbawiania swiadkow i pokrzydzonych wiarygodnosci lewymi opiniami,
        wsadzania "niesfornych" pokrzywdzonych do pscyhiatryka

wystawiania lewych opinii pod rozwody koscielne itd

Teraz musi odejść prokurator okręgowa

• Gość: Tess Re: Kielecki psychiatra posiedzi dłużej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:40
      Gratuluję wytrwałości!Zreszta brakuje do kompletu tzw.dobrych kolegow doktora
      S.o których wiedza wszyscy odwiedzający ten szacowny szpital.Zreszta była to
      kiedys perła w psychiatrii polskiej, jeszcze za czasów doc Winida-swietne
      oddziały, lekarze i atmosfera.Teraz skandal goni skandal,poza dr S jest jeszcze
      sprawa"nowa"-nepotyzm, autokratyzm,wewnetrzne awantury i zewnetrzne gierki
      politykow,co to koniecznie chca "rozdawac karty" w szpitalu, tworzyc imperium
      neurologiczne i oddzielne getto dlachrych psychicznie w Morawicy.Nie szkoda
      róz, gdy płona lasy? Szkoda Jest co robic w tej materii!Panie pośle-odwagi,
      i.........do pióra!Zyczę wytrwalości
      • Gość: posel nowak zapraszam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:45
        ... a moze ktoś ma jeszcze jakies ciekawe info na temtat kolegow doktora S.?

Bedzie rażniej!

pozdrawiam

zbigniew.nowak@sejm.pl

lub

602 264 159
    • Gość: Kolczatka Re: Kielecki psychiatra posiedzi dłużej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:10
      poza dr S. jest jeszcze dr P. u ktorego na odzziale dziennym dokonuje sie
      cudów, żeby utworzyć kwity i badania "na organikę"-bo jak mózg słabowity to i
      klient niezdolny do roboty, oj niezdolny.A potem u dr S. jest "przewlekły
      nawracajacy zespół depresyjny', oj.jaki ci on przewlekły ,a jak nawracający?!
      jak Rolling Stones!Z szacuneczkiem dla Rolling Stonsów!
      • Gość: posel nowak Dr P. tez dopadną... IP: *.crowley.pl 13.12.04, 23:08
        Dr P. to pan Plutecki, specjalista od poborowych. Już niedlugo i bedzie zapewne
        siedzial
        • Gość: gość Re: Dr P. tez dopadną... IP: *.lublin.msk.pl 14.12.04, 14:09
          Wartałoby zainteresowac się jeszcze lekarzem na K.
          • Gość: posel nowak Re: Dr P. tez dopadną... IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 14.12.04, 15:28
            czy to ma byc zabawa w zgaduj zgadula? Brak odwagi cywilnej?
            • Gość: gość Re: Dr P. tez dopadną... IP: *.lublin.msk.pl 14.12.04, 18:32
              Daję mu szanse ,by sie opamiętał .Informacje mam na bieżąco z pierwszej
              reki .Leczy kogoś z mojej rodziny.
              • Gość: ania Re: Dr P. tez dopadną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:34
                a jak nie "wyleczy" to co maly donosik do posla ,
                • Gość: posel nowak Re: Dr P. tez dopadną... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:54

Musze powiedziec, ze ostatnio modnym stało się w kieleckiem straszenie posłem
                  Nowakiem
                • Gość: gość Re: Dr P. tez dopadną... IP: *.lublin.msk.pl 15.12.04, 13:20
                  Dobrze wiesz,że te choroby nie są uleczalne. Może nastąpić tylko okresowa
                  poprawa(remisja). Poza tym nie mam zwyczaju wp...ać się w cudze sprawy.Jak
                  daje to jego problem . Ja bym nie dała ,bo mnie na to nie stać . Swoja drogą
                  piętnuję takie osoby i cieszy mnie jak się dobierają im do skóry . Takie osoby
                  nigdy nie powinny spać spokojnie.
    • Gość: posel nowak Jest kolejny przypadek lewej opinii pana P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:47
      do postępowania w Nowej Hucie dolaczono kolejny przypadek lewej opinii
      wystawionej przez pana P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka