Dodaj do ulubionych

TP przeprasza czytelnika za odłączenie Tele 2

03.01.05, 07:38
"... Nie oczekujemy, że każdy świadek przemocy będzie chciał obezwładnić
napastnika. Wystarczy, że powiadomi odpowiednie służby. ..."

Bzdety... pisałem w tej sprawie do Redaktor Drabikowskiej... nie odpisała...
wstydzi się nadal... halo, śpi Pani ? nie wolno spać w pracy !!!
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala IZABELLA SZUM 03.01.05, 07:47
      Pniżza wypowiedż miałabyć doklejona do innego artykułu - tak to jest jak się
      posiada modem...

Pytanie do Izabelli Szum i jej niekompetentnych pracownikow: kiedy się do ku..
      nędzy obudzicie i podłączycie mi Neostradę ??? mam czekać kolejne osiem lat ???

W waszym chrzanionym formularzu www.neostrada.pl który wypełniłem wyskoczyło, że
      jutro tj... wtorek przylezie kurier z modemem... Jak nie przyjdzie to zacznę
      napierać znowu na kieleckie Redakcje - może jakiś dziennikarz cie obudzi kobito !!!!

XXI wiek a ja mam modem... a w Telepunkcie siedzi trzech gości i serfuje na
      jakiś czatach...
      • Gość: Ania Re: IZABELLA SZUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:10
        Wojtku, ja czekalam rok na odpowiedz z TPSA w sprawie stalego lacza. To bylo
        chyba trzy lata temu (do tej pory mi na tamten wniosek nikt nie odpowiedzial).
        Pomoglo dopiero, gdy napisalam do Warszawy. Okazalo sie, ze sa mozliwosci
        zalozenia neostrady. W Kielcach o tym nie wiedzieli, musialam podac nazwisko
        pana z Warszawy, ktory mnie poinformowal, ze juz mozna.... Kupilam wiec sobie
        modem (tym razem neostradowy), zainstalowalam i po kilku dni wpatrywania sie w
        diode myslalam, ze popelnilam jakis blad, bo nic nie dzialalo. Nikt mi nie
        powiedzial przy kupowaniu, ze modem to jedno, a dostosowanie linii to drugie.
        Mialam wtedy wiele emocji zwiazanych z przeprowadzaniem inteligentnych rozmow z
        pracownikami kieleckiej TPSA. Ale po kilku tygodniach mnie podlaczyli (tzn.
        skrosowali linie... czy cos takiego). I od tej pory jestem z dzialania modemu
        zadowolona.Tylko pare razy w ciagu dwoch lat byly jakies
        problemy "przejsciowe". Rozumiem jednak dobrze, co czujesz. Pozdrawiam.
        • kochany.przyjacielu bardzo proszę o wpisy dotyczące TP SA 03.01.05, 18:29
          bardzo proszę o wpisy dotyczące TP SA

gdzie ta izabella debil zum pracuje - pójde i napie.. po ryju bo nie mam siły
          do tego chamstwa
          • Gość: Jakub Re: bardzo proszę o wpisy dotyczące TP SA IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 18:43
            > bardzo proszę o wpisy dotyczące TP SA
            > gdzie ta izabella debil zum pracuje - pójde i napie.. po ryju bo nie mam siły
            > do tego chamstwa

Oni, pracownicy TPSA, nigdzie nie pracują i nie mają miejsca pobytu. Są
            wirtualni tak jak TPSA, tak jak przepisy prawa o telekomunikacji, tak jak
            polski wymiar sprawiedliwości, który ze strachu przed Kwaszniewskim i Millerem
            nie podejmuje czynności prawnych wobec przestępców z "afery TPSA".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka