Dodaj do ulubionych

Prośba do admina.

IP: *.devs.futuro.pl 05.01.05, 16:36
O stworzenie osobnego forum tematycznego pt.Żydzi i inne ksenofobie.I tam
niech Jakubek z SSandomierza,byłyBBB i inni tego pokroju niech sami do siebie
smarują długie epistuły bo naprawdę czytac juz sie tego nie chce.Zaznaczam,że
nie jestem ani Żydem,ani murzynem,ani eskimosem,chodzę tez do kościoła tego
właściwego i nie jestem komunistą,ani nawet postkomunistą.Pozdrawiam
zdroworozsądkowych ,tych co leczą się w psychiatryku.
Obserwuj wątek
    • Gość: drs Re: Prośba do admina. IP: *.devs.futuro.pl 05.01.05, 16:40
      Sorry,literówka.Miało być:tych co nie leczą się w psychiatryku.
    • kobylybbb Brawo Panie Doktorze! :))) 05.01.05, 16:44
      Jak zwykle zadziwia Pan przenikliwością :)
      Proszę „mnie” nie czytać. Poczuje się Pan lepiej :)

P.S.
      Czy to w Lublinie Biskup się oburzył, kiedy z KIK wywalono dwóch wielce
      zasłużonych SB-ków? :)
      • Gość: drs Re: Brawo Panie Doktorze! :))) IP: *.devs.futuro.pl 05.01.05, 16:51
        Wie Pan były BBB po prostu te tematy mnie nie interesują,mam czym innym się
        zajmować.
        • Gość: Jakub A to zajmuj się tym czym innym, tępoto pożydowska IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 17:11
          Gość portalu: drs napisał(a):

> Wie Pan były BBB po prostu te tematy mnie nie interesują,mam czym innym się
          > zajmować.

To czemu czytasz maje posty i wątki oznaczone tematem żydowskim? Nie interesuje
          cię, to won stąd - bydlaku prymitywny - do tematów, które cię interesują. Tak
          trudno wpaść na taką myśl, bezmyślny sku..synie?
          Tobie, łajzo zbydlęciała, nawet nie mozna napisać: "lekarzu lecz się sam", bo z
          twoimi umiejetnościami i zdolnościa logicznego myslenia, natychmiast byś umarł.
          • Gość: drs Re: A to zajmuj się tym czym innym, tępoto pożydo IP: *.devs.futuro.pl 05.01.05, 17:15
            Właśnie tego poziomu Jakubku się po tobie spodziewałem.Nadstawiam więc po
            chrześcijańsku drugi policzek.
            • Gość: Jakub Re: A to zajmuj się tym czym innym, tępoto pożydo IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 17:21
              Ty prymitywny, tępy antypolski sku..synie, ziejący nienawiścią do Polski i do
              narodu polskiego. Ty żydowski bękarcie.
        • kobylybbb Re: Brawo Panie Doktorze! :))) 05.01.05, 17:16
          Tytuł był znany, autorzy znani. Można nie czytać :)
          Ja nie mogę nie zareagować, jeżeli ktoś na podstawie kłamliwych plotek, czy
          jednostkowych przypadków dokonuje uogólnień będących obrazą dla Polaków i
          Kielczan.
    • Gość: Jakub Wariat w białym fartuchu IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 17:16
      Gość portalu: drs napisał(a):
      > Pozdrawiam zdroworozsądkowych ,tych co leczą się w psychiatryku.

No właśnie.

PS. Przynajmniej już wiemy skąd piszesz.
      • Gość: drs Re: Wariat w białym fartuchu IP: *.devs.futuro.pl 05.01.05, 17:22
        Ulżyło Wam obu.No to gratulacje.A wariat to Ty Jakubku i Ty się lecz boś głupi.
        Możesz mnie wyzywać jak ostatni cham i tak nie robi to na mnie wrażenia,sam
        sobie wystawiasz świadectwo swej kultury i inteligencji.Jesteś po prostu chory
        z nienawiści,lecz się Jakubku,lecz.
        • Gość: Jakub Re: Wariat w białym fartuchu IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 17:30
          Wymownie dałeś swiadectwo swojej kultury i inteligencji inicjując ten wątek, w
          którym nas zaatakowałeś. I tylko to było twoim celem. Tylko po to otworzyłeś
          nowy wątek, po nic innego. Zaatakować ich. Naubliżać im. Jak wytresowany
          żydowski pies izraelskich potomków gestapowskich szmalcowników.

Chcesz rozmawiać, chcesz dyskutować, to od szeregu lat masz taką możliwość.
          Dlaczego z niej nie korzystasz? Brak ci wiedzy i nie potrafisz jej uzupełnić,
          brak ci poczucia polskości, dlatego starasz się wyżyć ubliżając nam, Polakom.
          Na co dzień wyżywasz się w Abramowicach na chorych?
      • kobylybbb Re: Wariat w białym fartuchu 05.01.05, 17:23
        Pan Doktor sprostował w drugim poście i napisał:
        „Sorry,literówka.Miało być:tych co nie leczą się w psychiatryku”.

Stąd wynika, że Pan Doktor nie jest tolerancyjny.
        Chorymi gardzi i ich nie pozdrawia. Czy to możliwe, aby Pan Doktor był ukrytym
        faszystą? :)
        • Gość: drs Re: Wariat w białym fartuchu IP: *.devs.futuro.pl 05.01.05, 17:26
          Do faszyzmu to chyba Wam bliżej niż komukolwiek z tego forum.A za słówka mnie
          nie łapcie.Na tym kończę na dziś i idę leczyć takich jak Wy.
          • kobylybbb Re: Wariat w białym fartuchu 05.01.05, 17:30
            A gdzieżbym tam Pana za cokolwiek łapał!!! Fuj!!!
            Niech Pan uważa – pono kto z kim przestaje... :)
    • kobylybbb Panie Doktorze! 05.01.05, 17:25
      W związku z Pańskimi pozdrowieniami mam pytanie – czy bliskie są panu idee
      faszyzmu, segregacji itp. ?
      • Gość: Jakub Re: Panie Doktorze! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 18:05
        Z jaką wielką łatwością - zupełnie bez zahamowań - ten lubelski lekarzyna rzuca
        brzydkimi epitetami. Własciwie to on nawet nie wie, co znaczą te słowa, bo
        przecież nie posługiwałby się nimi w takich okolicznościach.

Zastanawiam się, czy on z takim brakiem wiedzy, z nierozróżnianiem podstawowych
        pojęć społecznych, z takim podejściem do chorych, z tak wypaczonym charakterem
        i z tak bardzo zaburzoną osobowością powinien pracować tam, gdzie pracuje.
        Arcybiskup lubelski, Życiński, ma zwyczaj nawoływać pracodawców to wywalania z
        pracy niewygodnych mu patriotów polskich. To taki przejaw tolerancji i braku
        ksenofobii. A co z takim antypolskim przypadkiem? Może jaki rabin nawoła?
    • Gość: Jakub Re: Prośba do admina. IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 18:07
      drs, oglądałeś skoki narciarskie? Przegapiłes? A ja oglądnąłem :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka