Gość: megadeth IP: 195.136.17.* 13.01.05, 12:43 co za idiota ustawił tramwaj pod KCK ? za kilka dni nic z niego nie zostanie - banda wyrostków już w nim rozrabia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: demolka tramwaju IP: 69.156.224.* 13.01.05, 20:02 To odwet Owsiaka za niezbyt przychylne przyjecie go w Kielcach....a i rezultat wysilku wychowawczego mlodziezy jaki oferuje ten syn policjanta. Jednak historia kultury polskiej nie zna przypadku tak ambitnego i zasluzonego dla "kultury" - syna policjanta. Oto ten KUNST ! To taka pozyteczna dla policji umowa spoleczna - "JA BEDZE WAM KREOWAL PRZESTEPCZY MARGINES SPOLECZENSTWA DAJAC WAM TYMSAMYM ZATRUDNIENIE" A jak rodzinna sheda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I sekretarz Towarzysz Owsiak jest synem milicjanta. IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 13.01.05, 20:24 Dlatego mic nie możeta mu zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
drska Re: demolka tramwaju 14.01.05, 00:25 Co za debilizm w tych Kielcach. Tramwaj zdemolowali choc go jeszcze nie zbudowali,syn policjanta zbiera pieniadze a nie syn ksiedza. Biedny ten Owsiak, ze przyszlo mu zbierac pieniadze wsrod kompletnych idiotow, ktorych jedynym celem jest obszczekiwanie, obszczywanie, osaczanie gejow stojacych za barem. Ten debilizm jest widoczny w Kielcach na kazdym kroku i w kazdym rozkroku.No to wio kundle, obszczekiwac nastepna ofiare, kazdego geja, obszczywac kazde drzewko wzdluz sciezki rowerowej, tego wam zyczy drska Ps:Tramwaje w Slupsku i Elblagu jezdzily od 1910 roku i w Elblagu jezdza dalej, w Kielcach maja dalej tramwajarskie ciagoty.hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
posterman Re: demolka tramwaju 14.01.05, 01:53 Pojechałaś do innego miasta i wstydu narobiłaś, wracaj do domu już cię tata nie będzie wykorzystywał seksualnie znów umeblujemy ci ten twój składzik na węgiel będzie jak dawniej ,pochodzisz po śmietnikach zawsze coś znajdziesz do jedzenia wracaj to ja cię proszę twoja matka. Jezu jak się cieszę że tu weszłam i cię znalazłam. Wracaj a nie wypisuj bzdur. Przepraszam za córkę ale to te przeżycia z dzieciństwa pisze o kundlach bo pamięta jak sama biegała za samochodami po wsi i szczekała za jednym pobiegła do Elbląga i się zgubiła. Przeproś wszystkich miłych mieszkańców tego miasta i wracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
drska Re: demolka tramwaju 14.01.05, 15:21 Gowno prawda. Nie ma milych mieszkancow w Kielcach, jest prymitywna wiocha ale za to z 15 wyzszymi uczelniami produkujaca zastepy nie nadajacych sie do niczego absolwentow i docentow czesto wyhabilitowanych.Bylam w grudniu, splunelam i wyjechalam. Kundlami sa ci co szczekaja na tym forum o tzw. problemach kieleckich przepisanych z wczorajszego wydania GW, przepisanych bo nikt wlasnych sformulowac nie potrafi. Kundla poznaje sie glownie po ogonie, jako piekna kielczanka, wywizazowana kolorkami na bazie buraka pastewnego i cukrowego oraz zwyklego czerwonego, ogona nie mam, mialam za to dwa jaja , ktore odpadly i to same, po prostu uschly z zalu za zmarnowanym dziecinstwem w tej potwornej dziurze z pretensjami do wielkiego miasta. Ty mamuska, spie..j, ku.., do swojego synka, ktory obecnie poszedl w dyrektory zakladu utylizacji przedwczesnie zuzytych talentow kieleckich. Wynagrodzenie to on ma , nie powiem, dyrektorskie, na dacze letko wystarcza i na obrzynanie pazurow jego przedwczesnie zuzytej zony po 65 zl i to co tydzien.Przeprosic to mozecie mnie ale nie ja.Prawda w oczodoly kole ale w koncu ktos ja musi na lawe wylozyc. Padlo na mnie jak sadze z kieleckiego komina w grudniowy dzien i obowiazek ten dumnie wypelniam, postermanie kielecki odpadly z kieleckiego slupa ogloszen.drska. Odpowiedz Link Zgłoś