Dodaj do ulubionych

Co z podziałem administracyjnym kraju?

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.05, 09:13
Kompletny bałagan. Nic z niczym się nie pokrywa. Numery kierunkowe. Sądy
orkęgowe i apelacyjne, diecezje itp. Kto to wymiślił, szczególnie jeśli
chodzi o kieleckie
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Re: Co z podziałem administracyjnym kraju? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.01.05, 14:46
      ... antypolscy Żydzi i inni socjaliści i eurokomuniści na żądanie Żydów,
      Eurożydów, innych socjalistów i innych eurokomunistów, w celu przystosowania
      kraju i narodu do wyzysku kolonialnego i dla uniemożliwienia podźgnięcia się
      Polski i zrzucenia okowów żydo-niemiecko-eurokomunistyczn ych.
      • know1 Re: Co z podziałem administracyjnym kraju? 21.01.05, 15:29
        Żydzi, Żydzi, Żydzi, Żydzi, Żydzi, Żydzi, Żydzi!!!!! Uwaga, znowu Żydzi
        prześladują Jakuba. Uważaj, Jakub, oni mogą cię nawet wsadzić do obozu
        koncentracyjnego i zagazować! Chroń się przed Nimi. Ten podział administracyjny
        kraju był po to, żeby włączyć Sandomierz znowu pod Kielce, żeby Jakub podlegał
        pod kieleckich ukrytych Żydów! I Oni go teraz będą jeszcze bardziej
        dręęęęęęczyć. Jakub, tak trzymaj, walcz z żydostwem do upadałego - ciebie lub
        Żyda jednego.
        Baranowska Idiocka Skretniała
        PS. Pejsy, pejsy, pejsy, czy widzisz już wszędzie pejsy???
        • kobylybbb Podziwiam Panie Know1 21.01.05, 15:33
          To nie lada odwaga stwierdzić, że Żydzi są lub mogą być ludobójcami :)
        • kobylybbb Panie Know1 21.01.05, 15:37
          A czy mógłby mi Pan wyjaśnić, dlaczego Gazeta już chyba dwukrotnie usunęła taki
          mój tekst z forum:

„Krzyżówki są rzeczywiście dość skomplikowane. Np. Kielecki Wieszcz był w
          jednym ugrupowaniu i nawet w jednym Senacie z wielkim Autorytetem, który jest
          już na tamtym świecie. Tenże wielki Autorytet był w czołówce aszych „Ulubionych
          Dobroczyńców” i był eksponowany w TV i wszelkich innych mediach. Wielki
          Autorytet, podobnie jak Kielecki Wieszcz” protestował z całych sił przeciwko
          lustracji.
          Wielki Autorytet był bardzo światowy, tolerancyjny i pozbawiony wszelkich
          uprzedzeń. Bardzo często wytykał Polakom antysemityzm. Wielki Autorytet miał
          męża, Wielkiego Humanistę, od którego wiele się nauczył. Mąż wielkiego
          Autorytetu był Wielkim Patriotą swojego Narodu. Do tego stopnia, że w czasie
          okupacji był w Judenpolizei w getcie.

Takie to krzyżówki różne na tym padole istnieją”.
          • kobylybbb Re: Panie Know1 21.01.05, 15:48
            Bo widzi Pan, Panie Know1, mąż wielkiego autorytetu był Żydem, który
            współpracował z Niemcami w dziele ludobójstwa na Żydach.
            Natomiast Wielki Autorytet (i mąż zresztą też) zarzucał Polakom antysemityzm i
            to nie raz. I wielu Polaków zdaje się w to uwierzyło. W tym Pan, Panie Know1.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka