Dodaj do ulubionych

HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 22:05
Czy ktos wie kiedy ma zaczac sie budowa i gdzie mozna znalezc projekt?
Obserwuj wątek
    • Gość: gzyms Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: 146.101.134.* 02.06.02, 15:19
      Jurek jestes jak zwykle czujny, ale na h.j ci projekty? :-)
      • Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 16:40
        No bo potrzebny mi do strony www
        • Gość: gzyms Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: 146.101.134.* 02.06.02, 18:23
          Gość portalu: jurek napisał(a):

> No bo potrzebny mi do strony www

ambitnie
        • Gość: mtb Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 14:01
          a Jak posuwają się prace? kiedy planujesz kończyć ...?
          • Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 18:50
            Mysle ze wyrobie sie do konca czerwca,chociaz nie obiecuje.
            • Gość: Yahagi Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 19:04

> Mysle ze wyrobie sie do konca czerwca,chociaz nie obiecuje.

No bo wiesz.... my czekamy ...:))
              • Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 19:09
                Ja rozumiem ale mam teraz bardzo duzo spraw i wogole rozne wystepy,a do tego
                dochodzi koniec roku i musze miec dobre oceny,bo ide do liceum.
                • Gość: gzyms Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: 146.101.134.* 03.06.02, 19:38

> Ja rozumiem ale mam teraz bardzo duzo spraw i wogole rozne wystepy,a do tego
                  > dochodzi koniec roku i musze miec dobre oceny,bo ide do liceum.

Sluchaj to koniecznie musisz sie na cos zdecydowac: kariera na forum albo szkola
                  • Gość: nube Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 22:07
                    A może najpierw szkoła, a potem kariera ;-)
                    Powodzenia
                    nube
                    • Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 22:40
                      U mnie wspolgra jedno z drugim:)
                      Oceny w szkole bardzo dobre,egzaminy poszly mi dobrze,a kariera w roznych
                      kierunkach coraz intensywniej sie rozwija.
                      • drs Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO 03.06.02, 22:53
                        No to tylko pochwlić,rośnie nam młode pokolenie,że ech.....Tylko pozazdrościć.
                        • Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:36
                          No a tu nowy problem z tymi egzaminami,prawdobodnie jutro zaczne w szkole
                          przygotowania do protestu pod redakcja kieleckiego brukowca-Slowa
                          Ludu.Chcialbym sie spotkac z pania Rynkowska,ktora napisala artykul ze w moim
                          gimnazjum dalo sie sciagac(bzdura)i kiedy wczoraj rozmawiala z nia moja mama to
                          powiedziala ze jej siostrzenicy zle poszlo no i.... trzeba cos robic.A tak
                          nawiasem mowiac to Slowo pokazalo jak traktuje opinie czytelnikow-zamieszcza
                          tylko te ktore trzymaja strone gazety,a te ktore ja krytkuja nie sa drukowane w
                          tej gazecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka