Gość: jurek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 22:05 Czy ktos wie kiedy ma zaczac sie budowa i gdzie mozna znalezc projekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gzyms Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: 146.101.134.* 02.06.02, 15:19 Jurek jestes jak zwykle czujny, ale na h.j ci projekty? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 02.06.02, 16:40 No bo potrzebny mi do strony www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzyms Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: 146.101.134.* 02.06.02, 18:23 Gość portalu: jurek napisał(a): > No bo potrzebny mi do strony www ambitnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtb Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 14:01 a Jak posuwają się prace? kiedy planujesz kończyć ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 18:50 Mysle ze wyrobie sie do konca czerwca,chociaz nie obiecuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 19:04 Gość portalu: jurek napisał(a): > Mysle ze wyrobie sie do konca czerwca,chociaz nie obiecuje. No bo wiesz.... my czekamy ...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 19:09 Ja rozumiem ale mam teraz bardzo duzo spraw i wogole rozne wystepy,a do tego dochodzi koniec roku i musze miec dobre oceny,bo ide do liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzyms Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: 146.101.134.* 03.06.02, 19:38 Gość portalu: jurek napisał(a): > Ja rozumiem ale mam teraz bardzo duzo spraw i wogole rozne wystepy,a do tego > dochodzi koniec roku i musze miec dobre oceny,bo ide do liceum. Sluchaj to koniecznie musisz sie na cos zdecydowac: kariera na forum albo szkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 22:07 A może najpierw szkoła, a potem kariera ;-) Powodzenia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 22:40 U mnie wspolgra jedno z drugim:) Oceny w szkole bardzo dobre,egzaminy poszly mi dobrze,a kariera w roznych kierunkach coraz intensywniej sie rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO 03.06.02, 22:53 No to tylko pochwlić,rośnie nam młode pokolenie,że ech.....Tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: HOTEL PRZY RONDZIE GRUDZINSKIEGO IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:36 No a tu nowy problem z tymi egzaminami,prawdobodnie jutro zaczne w szkole przygotowania do protestu pod redakcja kieleckiego brukowca-Slowa Ludu.Chcialbym sie spotkac z pania Rynkowska,ktora napisala artykul ze w moim gimnazjum dalo sie sciagac(bzdura)i kiedy wczoraj rozmawiala z nia moja mama to powiedziala ze jej siostrzenicy zle poszlo no i.... trzeba cos robic.A tak nawiasem mowiac to Slowo pokazalo jak traktuje opinie czytelnikow-zamieszcza tylko te ktore trzymaja strone gazety,a te ktore ja krytkuja nie sa drukowane w tej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś