Gość: nube IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:36 Jaki będzie rezultat jutrzejszego meczu Polska - Korea? Ja (pełna nadziei i optymizmu) stawiam na 2:0 dla nas. A jakie są wasze typy? Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczusia_ Re: Wasze typy? 03.06.02, 15:12 Przykro mi to powiedzieć ale wydaje mi się, że przegramy z jakieś 1:0 dla Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Wasze typy? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 16:25 Dlaczego tak pesymistycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Wasze typy? 03.06.02, 16:30 Gość portalu: nube napisał(a): > Jaki będzie rezultat jutrzejszego meczu Polska - Korea? Ja (pełna nadziei i > optymizmu) stawiam na 2:0 dla nas. A jakie są wasze typy? > Pozdrowienia > nube Boje sie...... Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: Wasze typy? 03.06.02, 21:14 Chm, naszym życzę jak najlepiej, ale po tym, jak grają Koreańczycy można wnioskować, że przegramy,... oby nie za dużo. Typuję 1:3 dla Korei, ale CHCIAŁBYM 3:1 dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_tymczasowy Re: Wasze typy? 04.06.02, 13:16 maam napisał(a): > Chm, naszym życzę jak najlepiej, ale po tym, jak grają Koreańczycy można > wnioskować, że przegramy,... oby nie za dużo. Typuję 1:3 dla Korei, ale > CHCIAŁBYM 3:1 dla nas. jak szalec to szalec 5:1 dla nas :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcti Re: Wasze typy? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:34 Zgłoś się do Centrum Leczenia Bólu,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Wasze typy? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 16:06 Solennie obiecuję, że więcej nic nie będę przewidywać. :-( nube Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Wasze typy? 04.06.02, 17:38 maam napisał(a): > chyba byłem blisko ,... :-( :)) maam mozesz przewidziec jakos wynik nastepnego meczu? tak jakos korzystniej go przewiduj:) Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: Wasze typy? 04.06.02, 18:02 dm_ napisał(a): > maam napisał(a): > > > chyba byłem blisko ,... :-( > > :)) maam mozesz przewidziec jakos wynik nastepnego meczu? tak jakos korzystniej > go przewiduj:) chyba pójdę do domu przed nocą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś