Dodaj do ulubionych

Nowe osiedle domków

IP: 213.199.233.* 17.02.05, 09:27
Syska, Syska, kombinatorze...waracaj do rolet chopie
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Nowe osiedle domków IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 17.02.05, 12:01
      Dziki , dziki , wracaj do dżungli chłopie.... Pierwszy post pod artykułem i
      od razu postawa zakompleksionego podkieleckiego buraka tryskającego jadem z
      zazdrości albo nie wiadomo czego... Dziki , może ktoś zbuduje kiedyś osiedle
      szałasów w lesie - odpowiednie dla dziczy czyli dla Ciebie.

Jak każdy normalny kielczanin ja się ciesze , że miasto się rozwija ,
      powodzenia!
      • Gość: Broda Re: Nowe osiedle domków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 12:30
        Drogi Miki !!!

Po przeczytaniu twojego postu , mam wrażenie , że też ocieka jadem .
        Ale , może to tylko wrażenie.

Więcej faktów ,
        mniej zaciekłości.

Pozdrawiam.
      • Gość: dziki Re: Nowe osiedle domków IP: 213.199.233.* 17.02.05, 12:48
        oj miki co bede z toba........... masz zbyt mala wiedze zeby znac fakty

a co do poziomu twojej wypowiedzi (cisza)
        • Gość: miki Re: Nowe osiedle domków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:11
          Co do wiedzy , nie martw się , mam znacznie większa niż Ty.
          Co do postu - Twój jest dnem , więc odpowiedź jest na tym samym poziomie.
          • Gość: dziki Re: Nowe osiedle domków IP: 213.199.233.* 17.02.05, 14:21
            nie watpie ze masz wieksza ale nie na temat ktory jest faktem i ciebie nie
            dotyczy
            masz prawo sadzic wg siebie kimkolwiek jestes, mnie to raczej nie obchodzi
            • Gość: koko Re: Nowe osiedle domków IP: *.crowley.pl 17.02.05, 15:47
              Widzę, że to forum dla budowlańców. Dobrej zabawy, już mnie tu nie ma...
            • Gość: miki Re: Nowe osiedle domków IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 18.02.05, 01:12
              A skąd Ty to dziki wiesz? Uważasz się za największego znawcę tematu? No to się
              mylisz. Tak samo nic nie wiesz co mnie dotyczy a co nie. Ja wiem tylko jedno.
              Zazdrość? Zawiść? Które jest prawdą?
              • Gość: dziki Re: Nowe osiedle domków IP: 213.199.233.* 18.02.05, 07:21
                tu twoja wiedza sie jednak nie wykazala bo chodzi o cos zupelnie innego, a ten
                ktos dobrze wie o co chodzi , czyli o to co napisalem na samym poczatku
    • Gość: misterxy Re: Nowe osiedle domków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:05
      A co z Ostrogórką, Zalesiem i Dąbrową? To tam miały powstawać osiedla domków
      jednorodzinnych, budowanych przez miasto.
    • Gość: kika Re: Nowe osiedle domków IP: 195.117.200.* 19.02.05, 17:27
      Nieźle się bawicie chłopcy, a ta sterta pustaków, która juz wczoraj miała być
      sprzątnięta, to pies? Do roboty!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka