Dodaj do ulubionych

Kto najlepiej robi torty weselne ??

03.03.05, 10:27
Chciałbym poznac Waszą opinie na temat kto w Kielcach robi najlepsze ,
najsmaczniesze torty weselne ??
Spory polityczne stawiam na bok i w tym momencie nie sa wazne. Chciałbym
poznac opinie gdzie najszaczniej najpweniej i najlepiej.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: BBB Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:23
      kobylybbb!!!
      • czerwony_borsuk Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? 03.03.05, 11:27
        Gość portalu: BBB napisał(a):

> kobylybbb!!!
        szyj garnitur a nie bzdety mi tu wciskasz
        • Gość: BBB Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:34
          nie denerw sie, jade jutro do krawca chyba
          • czerwony_borsuk Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? 03.03.05, 11:38
            ok ok

a wracając do tematu nie zna nikt kogos kto robił by takie torty ?? dobre i
            smaczne ??
    • Gość: BBB Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:38
      Zadzwon do Darka, on bedzie wiedzial
      • czerwony_borsuk Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? 03.03.05, 11:41
        bobra
    • Gość: fujara Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:18
      a czy weselne to to samo co urodzinowe, bo ja wiem tylko,gdzie robia nalepsze
      urodzinowe.....
    • Gość: smakosz Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:51
      sołtyki - smietanowy , orzechowy .Super
    • Gość: djkrach Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.05, 14:37
      Nie w Kielcach ale w Checinach, przy rynku, cukiernia P.Ramiaczka - nie ma
      lepszej i dluuuugo lepszej nie bedzie.
      • Gość: Agnieszka Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 21:23
        Jest taka cukiernia na Bohaterów Warszawy, braci Jkichśtam (nie pamięta
        nazwiska), tuż przed Pika. Świetne owocowo-śmietankowe. Pycha!! W rozsądnej
        cenie, dostawa o wyznaczonej porze gratis (przynajmniej tak bylo 3 lata temu)
    • Gość: kmlyna Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.03.05, 22:03
      najlep;sze torty weselne robia bracia Janusz,na Bohaterów Warszawy,najlep;sze
      sa smietanowe z owocami,moim zdaniem nie ma w kielcach lep;szych tortow,mam
      telefon,mozna sie umowic telefonicznie,dostawa jest gratis,jesli telefon
      potrzebny,daj znac na forum
    • margo533 Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? 03.03.05, 22:21
      Powtórze moich poprzedników. Jeśli tort to tylko od braci Janusz z Boh.
      Warszawy. Masz gwarancje pysznego tortu. To nie są mocno nasączone ciasta,
      które po jednym kawałku powodują zamulenie. Tort jest śmietanowy, polecam jeden
      z dodatków - banan. Wybierasz kształt, wage i rozmiary. Doradzą ile ma ważyć -
      na ile osób. Cukiernia może nie ma wystroju ekskluzywnego, ale nie będziecie
      zawiedzeni. Ja od momentu ślubu, na każde uroczystości, łącznie z chrzcinami,
      urodzinami wybieram właśnie ich. A przy okazji wszystkiego naj... na przyszłej
      nowej drodze życia:-)))
    • Gość: jurek Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:41
      ja bym sie upieral przy pasternaku :)
      • Gość: nypel Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.pls.com.pl 03.03.05, 22:54
        a dlaczwgo nikt nie wymienił dorotki - przecież takie super pycha że normalnie
        orgazm orgazm orgazm orgazm - bllllleeeeeeeeee
      • Gość: qwerty Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: 213.199.193.* 03.03.05, 23:58
        całkiem niezłe są też w PSS Społem a jak zamówisz bezpośrednio w piekarni na
        Witosa to kupisz w cenie hurtowej.
        • czerwony_borsuk Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? 04.03.05, 09:31
          Dzieki wielkie za opinie.
          Własnie szłyszałem ze na Bohaterów robią bardzo dobre i mozna wybrac sobie
          kształt czys cos takiego , nie wiem dokłądnie co narazie znam tylko z opowiesci.
          raz jeszcze WIELKIE DZIEKI
    • czerwony_borsuk Re: Borsuku drogi! 04.03.05, 13:17
      jasne moaj przyszła rodzina zgniecie Twoja prwaicowa. nadejdzie dzien kiedy te
      twoej zgrabne boruski które uraniasz uduszą Cie.

Ciebie o zdanie pytałem. Zreszta nikt Cie tu nie lubi. Pisz sobie sam ze sobą.A
      i nei opbrtazaj mnie i mojej przyszłej zony i Basi bo pozwiemy Cie do
      prokuratora.
      • Gość: BBB Re: Borsuku drogi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:20
        olej gnoja borsuku
    • Gość: BBB Re: Borsuku drogi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 13:39
      nie ta dziwka podpisuje sie teraz kobylubbb
    • czerwony_borsuk Re: Borsuku drogi! 04.03.05, 14:51
      Panie Prokuratorze proszę o podjęcie działan w celu wyeliminowania osbonika
      małokształtenego który obraża i pomawia a takze neka psychicznie innych
      uczestników forum
    • Gość: dorota Re: Borsuku drogi! IP: *.kielce.net.pl 04.03.05, 15:08
      Won gnoju z tego wątku. Założyłeś sobie swój własny to sobie sam odpowiadaj bo
      pewnie nikt już nie chce z tobą rozmawiać, ale taki prostak jak ty to pewnie
      tego nie rozumie.
    • Gość: dorota Re: Borsuku drogi! IP: *.kielce.net.pl 04.03.05, 15:10
      I przynajmniej kolejna, bo ciebie to nawet obrzygać by nie chciały.
    • czerwony_borsuk Re: kobylybbb smirdzący słuchaj 04.03.05, 15:14
      w tym momencie przesadziłes zgłosze to do prokuratora i do GW. Pójdziesz
      pierdziec a i inni w tej pieknej budowli beda mieli zabawe z Ciebie. Czesto sie
      bedziesz po mydło schylał.
    • czerwony_borsuk Re: Borsuku drogi! 04.03.05, 15:37
      moze i nawet z Kwasnieska a Ciebie to pwoinno interesowac tyle co zeszłoroczny
      snieg. nie gustuje w chłopcach i zwierzetach. widocznie miałes ciezkie
      dziecinstwo i ridzinny pies albo tatus Cie wykorzystywał albo dotykał w pewnych
      miejscach.

Apropo widziałem Twoich rodziców na przystanku. FAJNE CHŁOPAKI
      • Gość: dorota Re: Borsuku drogi! IP: *.kielce.net.pl 04.03.05, 15:42
        Wiesz, on Ci poprostu zazdrości. Żadna go nie chce i w ten sposób odreagowuje.
        • Gość: dorota Re: Borsuku drogi! IP: *.kielce.net.pl 04.03.05, 15:47
          Hej, borsuku, a kiedy się żenisz?
          • czerwony_borsuk Re: Borsuku drogi! 04.03.05, 15:49
            27 marca w katedrze
            • Gość: dorota Re: Borsuku drogi! IP: *.kielce.net.pl 04.03.05, 15:51
              Ooooo! To już niedługo. Moje gratulacje. Przyjde zobaczyć, mogę???
              • czerwony_borsuk Re: Borsuku drogi! 04.03.05, 15:52
                jasne, zapraszam na 18
    • Gość: dorota Re: Borsuku drogi! IP: *.kielce.net.pl 04.03.05, 15:40
      Jestem doprawdy zdumiona. Takiego imbecyla jak ty to jeszcze nie spotkałam.
    • czerwony_borsuk PASKUDO JEDNA POSŁUCHAJ 04.03.05, 15:41
      NIKT CIE O ZDANIE NIE PYTA. JESLI JUZ MUSISZ PISAC PISZ W SWOICH WATKACH I TO
      SAM ZE SOBA. NAPRAWDE NIKT CIE TU NEI LUBI I NIKT NIE MA ZAMIRU CZYTAC TWOICH
      WYPCIN. I ZMIEN PŁYTE STAJE SIE TO POWOLI NUDNE PROSTAKU JEDEN. IFALTYLNY
      JESTES PRZYLEPO PŁEZYDENTA
    • Gość: dorota Re: Borsuku drogi! IP: *.kielce.net.pl 04.03.05, 15:53
      Ale ty jesteś deeeeeeebil!
    • czerwony_borsuk Re: Borsuku drogi! 04.03.05, 15:56
      no mniejmy nadzieje ze nie przyjdziesz z rodzina. A wiesz kiedys krecili serial
      o Tobie i twojej rodzinie z kamera w śród zwierząt taki miał tytuł
      • czerwony_borsuk PRZEPRASZAM WSZYSTKIE ZWIERZETA 04.03.05, 15:59
        PRZEPRASZAM WSZYSTKIE ZWIERZETA oprócz kobylybbb
    • Gość: sylwia Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.range81-158.btcentralplus.com 09.03.05, 10:34
      Na moje wlasne wesele tort upieczono w Soltykach, fantastyczne czekoladowe
      ciasto i kram z szarlotki wiosennej(wiem ze to brzmi dziwnie ale ta ich
      szarlotka jest super). Zwykle po weselach zostaja stosy ciast, po moim zostal
      kawalek dla trzech osob, trzymam kciuki za Twoje przygotowania, czesc
      • Gość: kinga Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:25
        A ja zamawiałam u Banatkiewiczów-bardzo dobry, palce lizać, dekoracja super
        Pozdrawiam
        • Gość: paula Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 22:12
          Borsuku, najlepsze życzenia dla Ciebie i przyszłej małżonki (borsukowej hihihi).
          A swoją drogą nie pomyślałabym, że temat "tort weselny" może wzbudzić takie zainteresowanie i emocje.
          Ja zdecydowanie polecałabym Sołtyki. że względu na estetykę wykonania i walory smakowe.
          Udanej uroczystości weselnej!
          • czerwony_borsuk Re: Kto najlepiej robi torty weselne ?? 11.03.05, 08:03
            Wielkie dzieki za rady raz jeszcze. Bardzo dziekuje.

Pozdrawiam
    • Gość: dorota Re: Borsuku drogi! IP: *.kielce.net.pl 11.03.05, 08:07
      tobie, nie Borsukowi, debilu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka