Dodaj do ulubionych

APR System

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:11
Etaty informatyczne. Warunki pracy, płacy, atmosfera pracy, warto/niewarto
pracowac. Proszę o opinię.
Obserwuj wątek
    • igor_33 Re: APR System 11.04.05, 19:55
      Witam!
      O APR można powiedzieć bardzo dużo, ale na początku: oooo ... znowu APR System
      szuka pracownika. Fluktuacja pracowników w tej firmie jest nadzwyczaj wysoka.
      Szef na okrągło wymienia sobie kadrę, gdy mu coś nie podpasuje. Co za tym idzie
      atmosfera nie jest dzięki niemu zbyt przyjemna. Pracuje się jak wół w polu
      (piątek, świątek i niedziela), a wynagrodzenie ... cóż gó..ane. O warunkach
      pracy nie wiem za wiele, bo firma zmieniła swoją siedzibę, ale w poprzednim
      miejscu było po prostu OKROPNIE. Co tu dużo mówić ... osobiście odradzam pracy
      w tej firmie, jeśli chcecie mieć nie zszargane nerwy.
      • Gość: Looking for job. Re: APR System IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 13:17
        Dzięki Igor na info.

>oooo ... znowu APR System szuka pracownika.
        To mówi samo za siebie, he, he...

Dzisiaj byłem na rozmowie na stanwisko wdrożeniowca. Widziałem że chłopaki ostro
        męczą Delphi i Jave. Rozmowy prowadziło trzech facetów, takze rozmowy z prezesem
        chyba będą potem. Możesz uścislic wynagrodzenie, przynajmniej jakiś przedział.
        Pzdr.
        • Gość: Looking for job Re: APR System IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:24
          up
      • Gość: Pracownik Re: APR System IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:48
        Witam,
        Twoja opinia na temat APR System jest mocno przesadzona i nieaktualna. Dziś tą
        firmę tworzy grono zgranych pracowników, które sprawdza się nie tylko w pracy
        ale także na wspólnych wyjazdach i spotkaniach. Osobiście praca w tej firmie
        wiele mi dała i z każdym dniem coraz więcej się uczę. Co do osoby szefa to jest
        on rzeczywiście bardzo wymagający, ale przy porównaiu z innymi pracodawcami, z
        którymi przyszło mi wcześniej pracować, jest naprawdę w porządku. W dzisiejszych
        czasach każda praca związana jest z mniejszym lub większym stresem. Każdy
        powiniem nauczyć się radzic sobie ze stresem.
        Zachęcam wszystkich do dołączenia do naszego zespołu.
        • Gość: Looking for job. Re: APR System IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:45
          Ktoś jeszcze się wypowie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka