Dodaj do ulubionych

Wójt Łącznej straci stanowisko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:29
Gratuluję Pani Leokadio. Postawiła pani na swoim. Trzeba usuwać z samorządu
ludzi nieuczciwych. Pozdrawiam

Mariusz St. Goraj
Obserwuj wątek
    • Gość: bruner Re: Wójt Łącznej straci stanowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:02
      I kto wtedy nam w samorządzie zostanie?:-)))). Postawić jednak zawsze można:-
      ))). Zwłaszcza na swoim. Ona, znaczy ta Leokadia, z PiSu jest? A może ma
      dopiero być? Bo nie mogę załapać tych logicznych zasad porządkowania samorządu:-
      ))).
      • Gość: Mariusz St. Goraj Re: Wójt Łącznej straci stanowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:59
        Pani Leokadia Obarska nie jest członkiem PiS
    • Gość: Waldi te jest zakłamanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:29
      Jeśliby wójt pozwał radną o zniesławienie, to gazeta by wrzeszczała, że narusza
      się wolność słowa. Jak pani radna pozwała wójta, to dobrze, bo porządkuje
      samorząd. Moralność Kalego.
      • Gość: lenskymeyer Re: te jest zakłamanie IP: 81.15.157.* 05.05.05, 11:33
        biedny gminny ćwoku z SLD, weź się puknij w czoło, jest przecież wyrok sądu!!!
    • Gość: ZiOm z Kielc Re: Wójt Łącznej straci stanowisko IP: *.pl / 193.24.200.* 05.05.05, 20:24
      Łączna to jest straszna wiocha ;) mam tam babke i wiem co mowie :P tam trzeba
      zaprowadzic porzadek i bym sie z checia tego podjal ale mam tylko 18 lat ;) jak
      mi pozwola to zaprowadze tam porzadek niczym straznik teksasu :D
    • Gość: Emigrantka Re: Wójt Łącznej straci stanowisko IP: *.pl / 193.24.200.* 05.05.05, 20:29
      Wstyd sie przyznac ze pochodze z Lacznej. Radni zachowuja sie jak dzieci w
      piaskownicy, klocac sie o zabawki. Cala inteligencja wyginela w Katyniu.
      Zostalo tylko chamstwo, ktore chce rzadzic wedlug falszywie pojetej demokracji.
      Co niektorym demokracja pomylia sie z samowolka. Rozwiaza gmine i ciekawe gdzie
      znajdziecie piaskownice do zabawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka