Gość: Mariusz St. Goraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:29 Gratuluję Pani Leokadio. Postawiła pani na swoim. Trzeba usuwać z samorządu ludzi nieuczciwych. Pozdrawiam Mariusz St. Goraj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bruner Re: Wójt Łącznej straci stanowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:02 I kto wtedy nam w samorządzie zostanie?:-)))). Postawić jednak zawsze można:- ))). Zwłaszcza na swoim. Ona, znaczy ta Leokadia, z PiSu jest? A może ma dopiero być? Bo nie mogę załapać tych logicznych zasad porządkowania samorządu:- ))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz St. Goraj Re: Wójt Łącznej straci stanowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:59 Pani Leokadia Obarska nie jest członkiem PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi te jest zakłamanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:29 Jeśliby wójt pozwał radną o zniesławienie, to gazeta by wrzeszczała, że narusza się wolność słowa. Jak pani radna pozwała wójta, to dobrze, bo porządkuje samorząd. Moralność Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenskymeyer Re: te jest zakłamanie IP: 81.15.157.* 05.05.05, 11:33 biedny gminny ćwoku z SLD, weź się puknij w czoło, jest przecież wyrok sądu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiOm z Kielc Re: Wójt Łącznej straci stanowisko IP: *.pl / 193.24.200.* 05.05.05, 20:24 Łączna to jest straszna wiocha ;) mam tam babke i wiem co mowie :P tam trzeba zaprowadzic porzadek i bym sie z checia tego podjal ale mam tylko 18 lat ;) jak mi pozwola to zaprowadze tam porzadek niczym straznik teksasu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrantka Re: Wójt Łącznej straci stanowisko IP: *.pl / 193.24.200.* 05.05.05, 20:29 Wstyd sie przyznac ze pochodze z Lacznej. Radni zachowuja sie jak dzieci w piaskownicy, klocac sie o zabawki. Cala inteligencja wyginela w Katyniu. Zostalo tylko chamstwo, ktore chce rzadzic wedlug falszywie pojetej demokracji. Co niektorym demokracja pomylia sie z samowolka. Rozwiaza gmine i ciekawe gdzie znajdziecie piaskownice do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś