Dodaj do ulubionych

pilnie potrzebuje sciagi.....!!!!

07.05.05, 16:18
Witam , pilnie potrzebuje sciagi na stara mature z jezyka polskiego
ewentualnie z historii , oczywiscie jesli trzeba to zaplace , zamowilabym z
netu , ale boje sie ze nie dojda na czas....podaje meila malamyszka5@op.pl ,
czekam i z gory dziekuje , zalezy mi zeby to byla osoba z Kielc .....
Obserwuj wątek
    • Gość: yyy Re: pilnie potrzebuje sciagi.....!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:32
      a wiesz, ze to nie legalne?
      • Gość: INGA2 Re: pilnie potrzebuje sciagi.....!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:28
        Nie widze w tym nic nielegalnego jak mswiat swiatem kazdy sciagal, sciaga i
        bedzie sciagal.Nie wiem co Cie tak dziwi.Nie jestes czlowiekiem na czasie.Moze
        byles kujonem.
    • Gość: pele Re: pilnie potrzebuje sciagi.....!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:30
      Też mi się wydaje, ze to jakiś piepszony kujon, co zostawał na lekcjach jak
      cała klasa spylała. Ja też wiele klasówek zdałem na sciągach a wyciągam dziś
      dziesięć tausenków na miesiąc. W związku z tym nie będa mnie uczyć życia tacy
      legaliści. Sio z forum i morda w kubeł.
      • Gość: ewcia Re: pilnie potrzebuje sciagi.....!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:15
        popieram Cie Pele.Takich jak ty co skonczyli edukacje na sciaganiu bylo
        wielu.Masz przynajmniej co wspominac.,a taki kujon moralista nie ma o czym
        swoim swoim dzieciom opowiadac.Znam ludzi ktorzy piastuja wysokie stanowiska i
        nie wstydza sie powiedziec ,ze sciagali na lekcjach.Zaszli mimo wszystko bardzo
        daleko.Pozdrawiam wszyscy co sciagali.Precz z kujonami
      • Gość: megadeth Re: pilnie potrzebuje sciagi.....!!!! IP: *.pu.kielce.pl 09.05.05, 09:02
        do czasu. braki w wykształceniu w końcu wyjdą... skonczą się niedługo kariery
        niedouczonych oszołomów.
    • Gość: maniek Re: pilnie potrzebuje sciagi.....!!!! DAJ SE LUZU IP: *.kielce.msk.pl 08.05.05, 15:30
      Odpusc te egzaminy i tak do niczego ci sie nieprzydadzą.
      Idź od razu do agencji albo daj ogłoszenie z numerem komórki do echa.
      Co sie bedziesz stresowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka