Dodaj do ulubionych

Radomiak - Kolporter Korona 2:2

IP: 213.199.193.* 08.06.05, 22:37
to ja już nie będę uczestniczył w sobotniej fecie. PFUUU frajerzy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: robik a może tak miało być? IP: 213.199.193.* 08.06.05, 22:45
      To przykre tym bardziej...
      • Gość: rotek Re: a może na mecz by sie jeden z drugim wybrał??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:59
        i wówczas dopiero zabierał sie za komentowanie. Cieszę się, że nie bedziesz
        uczestniczył w fecie. Takich "kibiców" nikt tam nie bedzie cfhciał widzieć. Ja
        własnie wróciłem. Radomiak strzelił bamke w 7!!! minucie doliczonego czasu gry
        (nie ważne że doliczonych minut było 5) - po 4 wolnym z kapelusza, które
        dyktowane były za kazdym razem bliżej linni pola karnego.

Maurek - pamietaj ten mecz był dla nas o pietruszkę, ale wolę cie nie widzieć w
        kielcach. Skończ tak jak jeden z naszym medialnych ostatnio sędziów. Tego Ci
        życzę - arbitrzyno parszywa.
    • Gość: robik niech rada miejska nie da im nagrody! IP: 213.199.193.* 08.06.05, 22:58
      Wstrzymać te 200 tyś. izałatać dziury na ulicach żądam tego!
      • Gość: hks Krakowowi gratulujemy Maurka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:06
        Brawo dla dziennikarza -dzięki takim szmatławym artykułom -PZPN jeszcze sie nie
        rozleciał w drzazgi...

"Na desperacki atak zdecydował się wprowadzony po przerwie Jacek Kacprzak, ale
        został nieprzepisowo zatrzymany przed polem karnym. Po strzale z rzutu wolnego
        piłka trafiła w rękę jednego z gości i arbiter znów nakazał wykonanie stałego
        fragmentu gry"

Jak po tym pierwszym wolnym piłka mogła trafić w rekę naszego obrońcy - jak
        poszybowała wysoko nad naszym murem i wysoko nad bramką? Nawet róg by sie nie
        należał... ale arbiter widział to inaczej, bo tak miał widzieć - a że była już
        8 z 5 doliczonych minut (rotfl) to dał jeszcze jednego wolnego. Gorzej jakby
        zagwizdał cos takiego dla korony - wtedy Maurek byłby zły, be. I tak o to
        funkcjonuje całe środowisko piłkarskie w Polsce. Kali ukraść krowę to dobrze,
        ale kalemu ukraść..to juz be.rotfl
        • Gość: lolo a Radomiowi kultury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:10
          jakos w Kielcach na meczu nie polecał w ich strone ani jeden bluzg - u siebuie
          pokazali całe oblicze, paląc szalik korony i bluzgając ile sie da. Pełna
          kultura - gratulacje. Nie oszczędzili nawet swego byłego piłkarza - Bonina -
          dzięki któremu po pierwsze - wywalczyli na wiosne troche punktów, a po drugie -
          kasa za jego transfer pozwoliła na to, aby ten żałosny klub z radomskiej
          mieściny nie rozleciał się w pi..zdu. Ot i tyle w tym temacie.
          • Gość: BobSajgon Re: a Radomiowi kultury IP: 80.249.4.* 09.06.05, 07:54
            Wy za to pokazaliście "kulturę" demolując autobusy które was przywiozły spod
            dworca na stadion.
        • Gość: kielecki_fan Re: Krakowowi gratulujemy Maurka. IP: 81.219.215.* 08.06.05, 23:28
          hks to samo miałem napisać o tym głupawym komentarzu dotyczącym wolnego
          napisanego przez Grzegorza Stępienia, mvp, Radom - co to jest żeby jakiś warchoł
          pisał komentarz na kieleckiej stronie Gazety.pl??????????????

Wystarczy zacytować słowa trenera kieleckiej Korony Ryszarda Wieczorka: "Nie
          wiem co mam powiedzieć, kiedy w doliczonym czasie wygrany mecz "ucieka" nam w
          takich okolicznościach....Jestem załamany. Przyjechałem do Radomia aby wygrać.
          Oczywiście, mieliśmy okazje by strzelić, trzy, cztery bramki. Byłoby po sprawie.
          Wszyscy wiemy jak to w Polsce teraz wygląda... Mieliśmy tu grać do skutku.
          Uważam, że faulu przed polem karnym nie było. Potem drugi. Jakaś urojona ręka.
          Gramy 97 minut, do bramki... Miałem włączony stoper. Mogliśmy grać jeszcze
          dłużej. Ja się na tym nie znam. Chyba"

I LIGA I LIGA KORONA!!!
    • Gość: ja Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 23:10
      robik spie..j do ostrowca!!!
    • Gość: kielecki_fan do byłego kibica Korony - pajaca robika!!! IP: 81.219.215.* 08.06.05, 23:35
      za to że nazwałeś naszych piłkarzy frajerami jesteś dla mnie większym zerem niż
      łostrowiaki!!! i bardzo dobrze że nie będziesz na fecie NETOWY NAPINACZU!!!
      wyjazd prawie był za darmo a takie PAJACE jak ty wolały siedzieć w domku i
      patrzeć relacje on-line a potem pisać takie bzdury o KORONCE!!!

-DRUGA STRONA ODPOWIADA
      -robik
      -CO???
      -ty wiesz co:)))))))))))

I LIGA I LIGA KORONA!!!
      • Gość: Carolus Radomiak-Korona IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 23:48
        Zabawne rzeczy wypisujecie!!!
        Niedlugo wszyscy sie dowiemy ,ze uplywala wlasnie 10-ta, lub 15-ta minuta
        doliczonego czasu ,kiedy Radomiak strzelil gola na 2:2. Taks sie
        sklada ,Panowie, ze byla 94 minuta ( my tez mamy zegarki i stopery ), wiec nie
        wygadujcie bzdur. To po pierwsze. Po drugie zas, chyba nie widzieliscie co
        robil sedzia przez caly mecz, gwizdzac Wam wszystkie potkniecia i ostrzejsze
        starcia jako faule, podczas gdy takich samych zagran na korzysc Radomiaka nie
        widzial. Nie podyktowal ewidentnego karnego ( Wam dajac jednego po baaaardzo
        naciaganym zagraniu reka). Komu wiec pomagal Pan w czerni??? Na pewno nie
        Radomiakowi. Szkoda troche Bonina, ale z drugiej strony sam sobie zasluzyl
        swoimi wywiadami w roznych gazetach tuz przed meczem. Moze i racja, ze dzieki
        niemu klub dostal zastrzyk gotowki, ale on sam powinien okazac troche szacunku
        dla klubu ,ktory wygrzebal go gdzies z jakiejs wioski i dal mu szanse zaistniec
        w profesjonalnej pilce ( spojrzcie na Konrada Golosia, ktory przebyl ta sama
        droge przez Radomiaka, a teraz podpisal kontrakt z Wisla Krakow; w kazdym
        wywiadzie podkresla, ile zawdziecza Radomiakowi; a Bonin.... no coz... szykuje
        sie kolejna primabalerina w polskiej pilce)

• Gość: Duff Mckagan Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.udn.pl 08.06.05, 23:57
      Myślę że Radomiak to bardzo dobra drużyna. Życzę im wygrania baraży z Tłokami
      Gorzyce.
    • Gość: Duff Mckagan Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.udn.pl 08.06.05, 23:58
      Radomiak musi się utrzymać!!!
      • Gość: bok Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.poczta.lublin.pl 09.06.05, 07:58
        radomiak musi się utrzymać ale w trzeciej lidze dla zwiedzających ZOO.
    • Gość: Kop Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: 212.160.138.* 09.06.05, 07:58
      Trener Wieczorek zamiast się obrażać powinien bardziej uświadomić sobie, że ta
      druzyna to jednak nie galaktyczny Real. Szczególnie gdy przyjdzie walczyć jej z
      równie zdeterminowanym rywalem.
      • marcmal Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 09.06.05, 08:13
        Ciężko się gra z drużyną zdeterminowaną tak jak Radomiak, ciężko się gra majac
        awans w kieszeni, a obrażać się i pluć można jakby to decydowało o awansie,
        ktoś gdzieś dobrze powiedział, że po wystawieniu ocen w szkole nie nosi się już
        tornistra i ksiązek, tak samo jest z grą po awansie. Wstydu nie przynieśli. A
        tak na marginesie czegoż ten mecz tyle trwał :)
        Niestety łaska kibicowska na pstrym koniu jeździ i nie zawsze wszystkim sie
        dogodzi :)
    • Gość: Gapa Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.udn.pl 09.06.05, 08:12
      Wystarczy spojrzeć na statystykę by się dowiedzieć kto był lepszy w tym meczu.
      Radomiak miał przewagę i tyle. Trener Kolportera tego nie widział? Nie dobrze
      to wróży pierwszoligowej przygodzie tej drużyny. A gol padł w 94 min. Hiszpanie
      strzelili wczoraj Bośniakóm w 97 i wszystko w porządku, a tu jakieś głupie
      podejrzenia.
    • Gość: fit Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.udn.pl 09.06.05, 08:15
      Jeśli chodzi o statystykę to w faulach Korona była lepsza
      • Gość: Rado Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:04
        A Wasze zachowanie w Radomiu ???!!!!!!! Zniszczone autobusy i radiowozy,
        zdewastowany cały sektor!!!! Tak się bawi KORONA????? już nie będę wspominał
        jak dostaliści się na stadion!! CHAMSTWO i SŁOMA Z BUTÓW!!! Zdziwiło was 10000
        ludzi na 2 lidze?? Ciekawe czy kolporter podoła utrzymaniu drużyny w 1 lidze bo
        chyba jeszcze nie zdają sobie sprawy jakie to koszty.
        SCYZORY!!!!!!
        • Gość: kielecki_fan Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: 81.219.215.* 09.06.05, 11:40
          ty a może was było 100 tysięcy hahaha i o jakim ty piszesz zdewastowanym
          sektorze?????????
          niech cie głowa nie boli o Korone w I lidze, martw sie lepiej o baraże z Tłokami
          czy Motorem
    • Gość: sztefan Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: 80.249.0.* 09.06.05, 09:56
      Tak się sklada, że oglądłąem wczoraj mecz jeszcze raz z kamery. I przy tym
      drugim rzucie wolnym wolnym po ktorym padla bramka, ewidentnie zawodnicy którzy
      stali w murze wyskakiwali z rękami do góry. Ręka ewidentna bez dwóch zdań. A
      trener Wieczorek powinien trochę zimnej wody na swoją gorącą głowę wylać. Juz
      chyba nie pamieta kto punkty załatwiał jak pracowal w Odrze Opole. Panie
      trenerze, troche opamietania, niech kasa panu nie przesłania realnego
      spojrzenia.
      • Gość: Edzio Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:18
        a bramka padła w 94 minucie ten stoper to pan trener miał chyba specjalnie
        wyskalowany :):)
        • Gość: wieczerzak Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.crowley.pl 09.06.05, 11:15
          swoja droga klase pokazali zawodnicy Korony w tuneli po meczu jak kopali sciany
          i bluchali...ja mam inna teorie na ten temat...Prezes obiecal moze premie
          uznaniowe za mecz uciekla kasa i tyle:) Panie Wieczorek kiedy ma Pan urodziny
          to kupie Panu stoper i abc dobrego wychowania bo na konferencji prasowej
          pokazal Pan, ze sloma Panu z butow wystaje.
          • Gość: kielecki_fan Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: 81.219.215.* 09.06.05, 11:43
            dobra wyluzujcie chłopaki każdy wiedział że potrzebny był wam ten punkt a
            najbardziej o tym wiedział sędzia Maurek z Krakowa:)))))))))) ciekawe ile wziął
            za każdą minute doliczonego czasu:))))))
            • Gość: wieczerzak Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.crowley.pl 09.06.05, 11:46
              Tyle co za mecz z Sandecja rok temu :))))
              • marcmal Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 09.06.05, 12:16
                A ja żałuję teraz, że Korona nie wygrała z Radomiakiem i nie zwalajmy na
                śedziego, bo jakbyśmy byli lepsi to byśmy wygrali, a tak niektórzy bedą mieli
                orgazm jeszcze przez pare lat na samo wspomnienie. Żałuję z jednej strony, że
                nie wygrali bo zamknęli by się wszyscy ujadacze, a tak to dyskusja jest na
                poziomie parkietu, albo nizej.
                A z drugiej strony jeżeli Radomiakowi remis pomógł to...
              • marcmal Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 09.06.05, 13:28
                Wszystkim kibicom, a zwłaszcza ytym co krzyczą o chamskich scozorach :)

www.radomiak.superhost.pl/niusy//comments.php?id=334
    • Gość: Chrs Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:08
      Bardzo dobrze ze dodał 5 minut bo wasi co chwile symulowali.
    • Gość: kibic Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.wss.com.pl 09.06.05, 13:45
      W waszych opiniach przeważa tendencyjność, głównie co się tyczy sędziego, a
      myślę że oprócz Bonina i Kacprzaka był najlepszym na boisku. Karny dla Korony
      był ewidentny. Gdyby sędzia gwizdał po gospodarsku mógł wskazać na wapno pod
      koniec meczu przy 1:2 na Kacprzaku, ale myślę żę mimo wszystko będąc
      obiektywnym nie był to faul ewidentny. Niestety nie po raz pierwszy obrońcy
      Radomiaka "strzelili sobie swojaka". To miało wpływ na dalszy przebieg meczu.
      Korona chyba nie do końca była skoncentrowana i przy 2:0 się rozluźniła.
      Dlatego uważam że sędzia nie skrzywdził żadnej z drużyn a na pewno nie wypaczył
      wyniku.Jestem kibicem Radomiaka i cieszę się że udało się moim pupilom złapać
      do baraży. Niestety bardzo przykro mi było słuchać wyzwisk pod adresem Bonina
      jak również i Korony. Każdy powinien kibicować swojej drużynie ale też szanować
      przeciwnika . Dziś Korona jest na fali ma niezły zespół i na pewno jest to klub
      lepiej zorganizowany jak Radomiak. Myślę że powalczy skutecznie o utrzymanie w
      I lidze, czego jej życzę. Natomiast doceńmy to że na wiosnę stał się cud w
      Radomiu pierwszy cel baraże został osiągnięty. Oby udało się po nich utrzymać w
      II lidze, może to będzie początek lepszych czasów dla zielonych. Chciałbym
      abyśmy za 2 - 3 lata mogli znów emocjonować się pojedynkami Radomiaka z Koroną
      ale w I lidze. Tak to jest nasze kluby mają w tym roku inne cele i oby każdy z
      nich je w pełni zrealizował. Wczorajszy pojedynek myślę że miał swoją
      dramaturgię i będzie się go długo wspominać, dla Radomiaka zakończył się
      szczęśliwie tak jak dla Korony mecz prawdy w Bełchatowie. Także cieszmy się
      wszyscy.
      • marcmal Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 09.06.05, 13:54
        Popieram jeden z niewielu mądrych głosów, ktore można przeczytać i usłyszeć :)
        • Gość: Fox Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.udn.pl 09.06.05, 17:33
          Gratulacje dla Korony za pierwszy w historii miasta i klubu awanns do
          ekstraklasy,Radomiak swój pierwszy raz miał 20 lat temu,myślę że następny
          pojedynek Radomiak-Korona będzie miał miejsce na pierwszoligowych boiskach,oby
          więcej takich meczów jak wczoraj.
          • Gość: butamor Re: Radomiak - Kolporter Korona 2:2 IP: *.wavenet.pl 09.06.05, 21:22
            Ten mecz był super dramatyczny, oby więcej takich meczów można było oglądać.
            Dziwię sie co ci wszyscy szukający sensacji (tzw. spiskowa teoria dziejów)
            wypisują? Ten mecz był uczciwy i gdyby nie głUpi karny w 13 min dla Korony,
            który ustawił większość meczu to Korona by wyjechała z pierwszą porażką, bo w
            przekroju całego meczu był lepszy RADOMIAK. Pisze to, będąc niezależnym
            kibicem,który jak niewielu docenia zarówno Koronę jak i Radomiaka, bo jestem z
            Radomia ale pracuję teraz w Kielcach, więc jestem za jednymi i drugimi. Dajcie
            sobie spokój z animozjami i bandą 200 debili w żółto=czerweonych szalikach
            mieniących się kibicami.
      • Gość: Adiboss Nikt nie został skrzywdzony IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.06.05, 15:14
        Jako kibic Korony ciesz sie z tego ze Radomiak ktorego nie lubie dostał sie do
        tych barazy i ma szanse utrzymac sie w 2lidze!Czemu?
        po 1 na mecze w Radomiu przychodzi ok 5 tys ludzi,misto i kibice jest
        spragnione gry.Kiedy patrze na frekwencje w Mławie (500 kibicow),Radomsko
        (300), Nowy Dwór (300) to mi sie słabo robi!po co im 2 liga jak to nikogo tam
        nie obchodzi? ludzie futbol to kibice!
        po 2 futbol w Polsce przeniosł sie na wies!
        Grodzisk,Wronki,Łeczna,Lubin,Bełchatów...itd a miasta typu
        Wrocław,Olsztyn,Czestochowa,Gdańsk,Rzeszow nie maja dobrych druzyn!Rok temu
        Korona grała z Heko Czermno (wicha zakuta dechami)druzyna ktora teraz
        wywalczyła 2 lige!takie spotkania nie wywołuja emocji takich jak Radomiak-
        Korona...
        piłka schodzi na psy...wiejskie psy wiec niech w conajmniej 2 lidze graja
        zespoły z wiekszych miast i niech czesto zdarzaja sie mecze typu Widzew-ŁKS czy
        Radomiak-Korona a nie Radomsko-Mława
        ps a co do meczu Radomiak -Korona potrzebowali punktu i go otrzymali niewazne
        czy na biosku czy poza nim...bardziej kumaci wiedza czemu padł tam remis...
        pozdrawiam wszystkich kibicow
    • Gość: ja KAŻDY WIE ZE KORONA TEN AWANS KUPILA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:16
      nie oszukujmy sie z takim skladem korona mogla walczyc tylko o utrzymanie. a
      majac kase i sponsora mogla sobie pozwolic na kupowanie meczow -
      proste. "fryzjer" wszystko ulozyl z gory. a gadajac ze radomiak strzelil bramke
      w 8 czy tam 20 tej minucie doliczonego czasu to sie osmieszacie. awansowaliscie
      to sie cieszta. nastepnym razem jak spadniecie za rok to bedzieta szli przez
      radom a nie jechali autobusami , ciekawy jestem jak dojdziecie.... hehehehe
      pozdro dla kibicow radomiaka
      • Gość: prezio Re: KAŻDY WIE ZE KORONA TEN AWANS KUPILA IP: 195.117.63.* 09.06.05, 17:56
        A radomiak kupił remis od KORONKI bo normalnie to byście solidne lanie dostali
        nie martwcie się zazdrosne warchoły o postawę kieleckiego zespołu w
        ekstraklasie bardziej na waszym miejscu martwił bym się żeby ten wasz radomiak
        z hukiem nie spadł do 3 a potem do 4 ligi tak jak to w przeszłości bywało
        Ps. zaprzaszam Radomianie do Kielc na mecz Korony w ekstraklasie na super
        stadionie
        • Gość: Bziko Re: KAŻDY WIE ZE KORONA TEN AWANS KUPILA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:30
          A co się tak podniecacie tym swoim nowym stadionem? Cóż że będzie na chwilę
          obecną najlepszy ale tylko na chwilę. Nie ukrywam że w kielcach władze miasta
          inaczej patrzą na sport. U nas to tylko "kasa, misiu, kasa". Przed wyborami
          każdy obiecuje, a później .... gó... Ale i tak wole ESTADIO DE STRUGA niż wasz
          nowy stadion!!!!!
          • Gość: sfg koronke to sie wszywa do majtek IP: 157.158.160.* 09.06.05, 23:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka