Dodaj do ulubionych

KONIEC RADIA TAK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:44
Pewnie już był ten wątek, ale nie mogłem znaleźć. Słyszeliście o tym, że
Radio Tak nie dostało koncesji, tzn nie dostanie, bo jeszcze nie ogłoszono.
Jednak koniec jest bliski, ponieważ podobno już się pozbywają części sprzętu.
Trochę kicha, powstanie pewnie Maxx albo Złote przeboje
Obserwuj wątek
    • josarian Re: KONIEC RADIA TAK 22.06.05, 09:55
      Zadziwiająco duża liczba kmiotów na tym forum nie uważacie? A jak jesteś taki
      mądry i wszystko wiesz to załóż magiel. Tam takie ploty z pewnością znajdą
      poklask i uznanie.
      Yo_Yo
    • Gość: JanSerce Re: KONIEC RADIA TAK IP: *.wsh / *.wsh-kielce.edu.pl 22.06.05, 09:55
      Trochę szkoda, ale po ostatniej "reformie" chyba im słuchalność spadła, a co za
      tym idzie brak zainteresowania ze strony reklamodawców, brak funduszu na rozwój
      radia itp. A radio wymaga dużych nakładów finansowych. Wszystko jest OK jesli
      radio jest popularne. Moim zdaniem ramówka programowa radia TAK FM może okazać
      się nudna dla przeciętnego słuchacza. Dociera do wąskiej grupy ludzi lubiących
      stare przeboje. Moim zdaniem, w Kielcach nie ma to wzięcia. Potrzeba
      dynamicznego, radosnego i inteligentnego radia, które będzie optymistycznie
      nastrajać, organizować imprezy rozrywkowe, kulturalne itp.
      • pstrykacz.imieninowy Re: KONIEC RADIA TAK 23.06.05, 21:34
        Gość portalu: JanSerce napisał(a):
        > Moim zdaniem ramówka programowa radia TAK FM może okazać
        > się nudna dla przeciętnego słuchacza. Dociera do wąskiej grupy ludzi
        lubiących
        > stare przeboje. Moim zdaniem, w Kielcach nie ma to wzięcia.

masz rację

Radio TAK kieruje swoją propozycję programowa do ludzi, którzy stąd wyjechali
        za chlebem. Zostali tylko emeryci i blockersi.

W zasadzie czytanie smsów na antenie to jest wszystko czego potrzebują kieleccy
        odbiorcy. Jeszcze pozdrowienia antenie to jest to !!!

Sam słucham Radia TAK i nie wiem jak zniknie czego będe słuchał :(((((
        • jankowalski4 Re: KONIEC RADIA TAK 23.06.05, 23:13
          !!!!! LEKARZA !!!!!! jego posłuchaj Domagała to będzie najlepsze.
          • Gość: BIBLIOTEKARKA jankowalski4@gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:12
            kowalski!!!
            wiem, że nie wiesz jak wygląda biblioteka od środka
            ale zapraszam!
            wypożycz sobie duży atlas grzybów w twardej okładce
            i uderz się nim z całych sił w swój głupi łeb
            powtarzam:
            i uderz się nim z całych sił w swój głupi łeb
        • Gość: jurek Re: KONIEC RADIA TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:45
          a moze lepiej robic takie dno jak fama? pusta,plastikowa muzyka, szukanie
          milosci przez radio...ludzie! Troche ambitniej mierzcie!
    • Gość: kolenda Re: KONIEC RADIA TAK IP: 80.48.137.* 22.06.05, 15:26
      Panie Waider, ma Pan nieslychanie ciekawe informacje. Ciekawi mnie skad? Jesli
      ma Pan takich informatowrów to chyba są za pzreproszeniem "gó.. "warci skoro
      pana okłamują. Często tak jest, że jeśli kupuje sie nowy spzręt spzredaje sie
      stary, żeby nie leżał w koncie, a żeby były za to jakies pieniadze.
      Co do wyników słuchalności i do popularności stacji- jeli każde radio ma
      wygladac i brzmiec jak eska czy fama? to ja wole stare hity! dlaczego
      wyznacznikiem popularnosci ma byc disko i hip- hop i techno?
      radio to gust...a o tym sie nie dyskutuje:P
      • Gość: buba Re: KONIEC RADIA TAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:46
        Panie Kolenda - wyznacznikiem popularności jest słuchalność i jej badania, a te
        wskazują że Tak leży na łopatkach. To wszystko na ten temat. Szkoda
        gadać. "Titanic" idzie na dno...
        • Gość: Opol Re: KONIEC RADIA TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:12
          Coś w tym jest - z Takiem zawsze było kiepsko, nie wiem jaka jest przyczyna...
          może brak konkretnego zarządzającego, osoby, która konkretnie zna się na radiu,
          choć w Famie przecież też takich ludzi nie ma a jakoś sobie radzą. To nie jest
          chyba kwestia muzyki, tylko podejścia do pracy a właściwie hobby - bo pracy w
          radiu nie można przecież nazwać typowym zajęciem. Fakt faktem rynek reklamowy w
          Kielcach jest pardzo przeciętny. Większość ludzi nie rozumie jeszcze potęgi
          reklamy radiowej. Co do Taka - napewno wpływ na ostatnią sytuację miała zmiana
          ramówki - ludzie nie lubią nagłych zmian (wyjątkiem jest WaWa, która notuje
          wzrost słuchalności). Tak więc jest to sprawa indywidualna.... szkoda Taka, z
          drugiej strony, może powstanie coś lepszego - dającego większe możliwości - ja
          osobiście stawiam na TOP - może powstać coś ciekawego...
          • Gość: Ginterwejhorgen Re: KONIEC RADIA TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:53
            > choć w Famie przecież też takich ludzi nie ma a jakoś sobie radzą. To nie
            jest
            > chyba kwestia muzyki, tylko podejścia do pracy a właściwie hobby - bo pracy w
            > radiu nie można przecież nazwać typowym zajęciem.

Włos się jeży jak się czyta takie teksty. A skąd Ty wiesz jak tak na prawdę
            jest w Famie??? To po pierwsze, po drugie zauważ, że większość ludzi w radiu
            TAK to ludzie, którzy wcześniej pracowali w Famie, więc bez wątpienia radio
            jest ich pasją. I jeszcze jedno : dlaczego w Famie "jakoś sobie radzą"? bo
            większośc osób pracuje tam charytatywnie, a więc nie jest "tracona" kasa na
            zapłate za tę pracę. I kończąc....właściwie to nie chodzi o to jak sobie radzi
            Fama, Tak czy inne radio liczy się styl i to co sie ludziom proponuje, a
            niestety czytanie sms-owych pozdrowień codziennie, niemal na okragło, to chyba
            nie jest najwyższych lotów oferta dla słuchacza. No ale widocznie ludzie chcą
            tego słuchac, ale to świadczy o nich. Fakt, to od słuchacza zalezy które radio
            ma najlepszą słuchalność...więc jak to dobrze ktos napisał wcześniej, że target
            radia TAK wyjechał za chlebem z tej dziury i zostali sami blokersi i emeryci,
            więc nie ma się co dziwić, że Fama i Radio Kielce wiodą prym na lokalnym
            rynku....

może powstanie coś lepszego - dającego większe możliwości - ja
            > osobiście stawiam na TOP - może powstać coś ciekawego...

oj Opol, żebyś Ty wiedział(a) co to jest tak na prawdę TOP i czyje nazwisko
            kryje się za tym tajemniczym radiem TOP....jeśli nie wiesz to zapewniam Cię nie
            będzie to ani nic lepszego, ani ciekawego, a co do możliwości to co masz na
            mysli? Bo jesli idzie o możliwości dla ewentualnych przyszłych pracowników to
            nic z tego...marzenie ściętej głowy
            • Gość: miś Re: KONIEC RADIA TAK IP: 80.48.137.* 24.06.05, 21:05
              Społka TOP to spłka Jana Jagielskiego czyli prezesa Famy. zastanawiam sie czy
              Pan prezes ma jakies pieniadze na nowe radio czy tylko ambicje? Współczuje tym
              ktorzy pracuja w charytatywnym radiu, ktore zarabia tylko na Pana Prezesa.
              • Gość: Ginterwerhojgen Re: KONIEC RADIA TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:10
                No właśnie Miś, wyręczyłeś mnie w informowaniu kto kryje się pod nazwą
                TOP...Czy to może być lepsze, ciekawsze i dające możlwiości?
                • Gość: ub Re: KONIEC RADIA TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 08:56
                  Patrząc na resztę zainteresowanych koncesją po Taku to jest chyba najlepsze
                  wyjscie. Po co nam Maxxx??? jest już Eska, po co Agora (złote przeboje), po
                  jaką cholerę Gold Fm (ta sama muzyka). Wg. mnie Top zaoferuje cos
                  najciekawszego. Na pewno nie bedzie to stacja w ktorej mozna sluchac muzyki i
                  pustych zapowiedzi piosenek jak w esce itp
                  • Gość: meen Re: KONIEC RADIA TAK IP: 80.48.137.* 29.06.05, 15:38
                    a skad wiesz co to bedzie za radio- skoro to nowy twór - społka ktora została
                    specjalnie załozona na ta okolicznosc! tzn na konkurs koncesyjny! no chyba
                    jestes pracownikiem famy tak mi sie wydaje.
                    Pustka nic wiecej... taki komentarz obiektywny
                  • Gość: komar Re: KONIEC RADIA TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:59
                    Kolejny niezorientowany....TOP i coś interesującego...Dżizes! Przeczytaj
                    powyższe wypowiedzi a dowiesz sie co to jest TOP...
                    • Gość: a Re: KONIEC RADIA TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:53
                      A ty wiesz co to jest TOP ?????????? Nie porównuj tego z famą, bo jedna już
                      jest baranie jeden
                      • josarian Re: KONIEC RADIA TAK 30.06.05, 11:10
                        Tak chyba jest w tym pie..nym grajdole że najwięcej mają do powiedzenia
                        gó..jady. Neobolszewicy i inne ofiary również.
                        Yo_YO
                      • Gość: wiem co mowie Re: KONIEC RADIA TAK IP: 80.48.137.* 30.06.05, 19:46
                        mam pytanie. skoro wiesz jak działa TOP. to powiedz. bo jedyne radio top jakie
                        znam to z katowic. a to jest inna społka, a moze ta sama. w katowicach jagielski
                        tez mial swoje udziały. i tez to bylo radio w stylu fama. to sa fakty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka