Dodaj do ulubionych

Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina

24.06.05, 17:56
>>Zdaniem fachowców od praw autorskich straty producentów filmowych, jakie
>>spowodował kielczanin, wynoszą około 220 tys. zł.

a ile wynosza straty powstałe na wskutek rządów po roku 1989 ?
Obserwuj wątek
    • pstrykacz.imieninowy Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina 24.06.05, 17:59
      >>Zdaniem fachowców od praw autorskich straty producentów filmowych, jakie
      >>spowodował kielczanin, wynoszą około 220 tys. zł.

fachowiec od praw autorskich jest jednym idiotą a dziennikarz gazety wyborczej
      drugim

ile może sobie kupić płyt młody Niemiec za swoją pierwsza pensję a ile płyt
      może kupić młody Polak za swoją pierwsza pensję ???

na to pytanie prosze mi odpowiedzieć bo to jest powod nie piractwa

piractwo jest spowodowane złodziejstwem i chciwością producentów video
      muzycznych
    • pstrykacz.imieninowy Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina 24.06.05, 18:21
      220000 dzielone 1825 płyt = 120 łotych płyta

fachowcy od praw autorskich wycenili jedną płytę z filmem u "pirata" na 120
      złotych
      • Gość: Robi Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: 213.199.193.* 25.06.05, 07:18
        120 zł? No to raczej tego nie opylał, bo kto by kupił.... Za 15-20, no
        powiedzmy 30 zł to tak, ale nie 120....A skoro to miał na własny użytek, to jak
        z narkotykami - problemu nie ma...
    • Gość: psycho analityk Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: 213.199.193.* 25.06.05, 00:23
      > gw napisała: Piracki kinoman.<
      ..nagrywał filmy w kinie ? na czym ? kto to 'kupi' ?
      ... a teraz do sklepów trafi sony 1920x1080piksli hdtv 5 godzin nagrywania
      w 'podwodnym' dźwiękoszczelnym 'futerku' ..jak sie czyta napisy to połowy filmu
      się nie widzi....to jest 'mus' za co sie płaci ? trzeba kilka razy obejrzeć...
      a jak ktoś jest krótkowidzem ? musi wodzić nosem po ekranie ?
      > gw napisała:Dokładnie 1825 płyt < a przyznał sie ile już obejrzał ? jak wiecej
      to straty większe ,a jak mniej ? a miałby na bilety ? miałby czas na
      oglądanie ?...najlepiej zrobić test na inteligencje i określić po stopniu
      tępactwa od holy'łodzkiego ile obejrzał...
      a to ile 'zarobił' ? ..to jest dopiero zagadka...
    • Gość: Robi Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: 213.199.193.* 25.06.05, 07:15
      "Karol.Człowiek, który został papieżem"?? Ciekawe czy ściągnął z netu (wolno
      idzie), czy poszedł z kamerą do kina...
    • Gość: fann Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 07:45
      a ile płyt w sklepie mozna kupic za te 600 lub 700 zl??to cena jest winna
      piractwu
      • pstrykacz.imieninowy NAJWAŻNIEJSZA INFORMACJA W REGIONIE 25.06.05, 09:21
        słucham od rana RADIA TAK, wczoraj oglądałem TVP3 i z tego co widzę jest to
        najwazniejsza informacja w regionie !!!

najważniejsza informacja w regionie podawana na pierwszych miejscach w
        serwisach !!!

powiem więcej - jest to największa afera gospodarcza w regionie !!! w końcu
        ćwierćmiliona wchodzi w grę !!!

!!! AFERA NIESAMOWITA !!!

dzwoniłem rano do Radia TAK 3620960, 3622200 ale nikt nie odbierał, chciałem
        tylko zapytac czy to naprawdę najważniejsza informacja w województwie
        świętokrzyskim ????

INFORMACJA DLA KIELECKICH DZIENNIKARZY

w związku z tym, że według WAS KIELECKICH DZIENNIKARZY fakt, że 19 latek kupił
        sobie nagrywarkę i 1800 płyt po 50 groszy jest dla WAS DZIENNIKARZY
        najwazniejszą informacją w regionie chciałem poinformować o innej równie
        ogromnej sprawie, mianowicie: mam legalnego Windowsa !! może podacie dzisiaj
        wieczorem tę informację o posiadanym przeze mnie legalnym Windowsie na
        pierwszym miejscu w serwisach ??? powiem więcej - mam kilkadziesiąt legalnych
        płyt z muzyką - NIESAMOWITE !!!!! no i co doktorku ???

• pstrykacz.imieninowy NAJWAŻNIEJSZA INFORMACJA W REGIONIE 25.06.05, 09:30
          wczoraj w okolicy Politechniki Świętokrzyskiej trudno było nie zauważyć pokazu
          sztucznych ogni

niestety nie wiem co się tam działo ????

takich informacje jak imprezy kulturalne, artystyczne, występy są podawane na
          ostatnim miejscu w serwisach informacyjnych jeśli wogóle sa podawane

ważniejszy jest 19 latek z nagrywarką czy jak jakiś chuligan ukradnie batonik
          ze sklepu

podobno w kielcach dwie noce temu były ??? otwarte galerie i muzea ??? ze Słowa
          Ludu nie dowiedziałem się NIC i z radia też NIC

natomiast trzech policjanów zaaresztowało kilkunastoletniego chuligana; gdy
          wychodzili z klatki schodowej zostali zaatakowani i oddali dwa strzały
          ostrzegawcze; to tez była najwazniejsza informacja w regionie

pokazy rycerskie w Oblęgorku - z kieleckich mediów nic a nic sie nie
          dowiedziałem; w internecie też na próżno było szukać.......

denne są kieleckie media; denne

jeszcze kilka lat a przez internet 2000 kbps będe słuchał radia... Krynica FM

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

może jakiś dziennikarz się wypowie ? jakie są priorytety przy opracowywaniu
          serwisu informacyjnego ?
          • pstrykacz.imieninowy ===> AutoCAD 2005 === cena === 25 000 złotych !!! 25.06.05, 09:46
            gdybym kupił 100 płyt po 50 groszy i nagrał 100 AutoCADów 2005 w cenie !25 000
            zł! każdy to głupawe kieleckie media miałyby aferę :D

100 x 25000 zł = !! 2 500 000 zł !!

dwa i pół miliona złotych

afera Rywina to przy tym pikuś :D

--------------------------------------

kiedyś tak zrobię jak będe miał zbędnę 50 złotych :D - nagram 100 płyt z
            programem w takiej cenie i potem spełnię marzenia każdego kieleckiego
            dziennikarza po studiach, który marzy o !!! WIELKICH AFERACH !!!

--------------------------------------

z inne beczki: 19 latek po średniej szkole jakie ma mozliwości zatrudnienia w
            Kiecach ? ile pensji dostanie ? a ile kasy za "pierwszą pracę" dostanie jego
            rówieśnik 19 latek w Niemczech, Austrii, Anglii ???
            • Gość: paranoik praca dla 19-latka np..... IP: *.dbln.cable.ntl.com 26.06.05, 03:10
              ...to tak zeby Twoje pytanie nie pozostalo retorycznym...
              a moze sie komus przyda ...:)
              zeby bylo jasniej to: 39 to liczba godzin pracy w tygodniu, a 20k p/a to placa roczna brutto wyrazona w 'jurkach' (EUR) ;)

21. Receptionist (Junior Position) 39 Ballsbridge 20k p/a JB218363
              Receptionist/ Admin required for small busy office in Dublin 4. Must have 1-2 years experience with good PC skills and excellent telephone manner. Fluent English is essential. The job itself: Answering telephones; meeting/greeting clients; Setting up meeting room, organising coffee/tea; Scanning and emailing media coverage to clients; Filing all media coverage, newspapers, magazines; Photocopying/binding presentations; Back-up administration to all of the HPR team in whatever way is required; Reports mainly to Office Manager and two Directors. Type of person we are looking for: Willing to work on own initiative; Willing to work as part of a team (e.g if quiet then asking around to help others); Friendly, outgoing; Must have Microsoft Office experience especially in Word, Excel and Powerpoint and preferably be familiar with Adobe Acrobat.
        • Gość: paranoik Re: NAJWAŻNIEJSZA INFORMACJA W REGIONIE IP: *.dbln.cable.ntl.com 26.06.05, 02:44
          ...no wlasnie a ja to nawet sciagam z Ameryki filmy i place clo...i mam na to papier, ...
          ...tez chce byc na pierwszych stronach...

pozdrawiam...jedyny uczciwy milosnik kina...
          .........................
          ...nie mysle wiec bede...

PS. ...pstrykacz!...podeslij no mi kopie windowa przy okazji ;)
          thx in advance
    • Gość: Brian Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:18
      A ja używam legalnego Linuksa Mandrivę 2005. Ale nie działa mi na tym Płatnik
      ZUS-owski chu....wski. Niech to dadzą jako najważniejsza sprawa. Tylko skąd oni
      mają wiedzieć co to jest?
      • pstrykacz.imieninowy Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina 27.06.05, 07:34
        Gość portalu: Brian napisał(a):
        > A ja używam legalnego Linuksa Mandrivę 2005. Ale nie działa mi na tym Płatnik
        > ZUS-owski chu....wski. Niech to dadzą jako najważniejsza sprawa. Tylko skąd
        oni
        >
        > mają wiedzieć co to jest?

Kiedy byłem we Włoszech to do napojów jadłem duży, złocistobrązowy owoc z
        rozetą kolczastych liści - LIMON - pochodzenie: południowo-wschodnia
        Azja Główne rejony uprawy: kraje śródziemnomorskie (Citrus LIMON Burm. syn. C.
        LIMONUM). LINUXA natomiast jeszcze nie jadłem [?] jak smakuje LINUX i czy się
        go przed jedzeniem gotuje czy smaży ???

znany kielecki dziennikarz
        ----
        PSTRYKACZ IMIENINOWY
        • Gość: Ciekawski Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 09:21
          sprzedawanie filmow jest straszne. jak sciagnal z sieci za darmo powinien za
          darmo udostepniac. ew odstepowac za cene nosnika.

to co jestw sieci jest udostepniane za darmo - internet to wolna wymiana
          informacji. zarabianie na tym jest bardzo smutne...

widocznie nie dorosli jeszcze niektorzy to wolnosci.
    • josarian Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina 28.06.05, 12:18
      A ile po 45 latach komunizmu?
      Pozdrawiam towarzysza chociaż nie lubię pisać nie na temat. Towarzysze z tego
      forum bardzo lubią.
      Yo_Yo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka