pstrykacz.imieninowy 24.06.05, 17:56 >>Zdaniem fachowców od praw autorskich straty producentów filmowych, jakie >>spowodował kielczanin, wynoszą około 220 tys. zł. a ile wynosza straty powstałe na wskutek rządów po roku 1989 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrykacz.imieninowy Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina 24.06.05, 17:59 >>Zdaniem fachowców od praw autorskich straty producentów filmowych, jakie >>spowodował kielczanin, wynoszą około 220 tys. zł. fachowiec od praw autorskich jest jednym idiotą a dziennikarz gazety wyborczej drugim ile może sobie kupić płyt młody Niemiec za swoją pierwsza pensję a ile płyt może kupić młody Polak za swoją pierwsza pensję ??? na to pytanie prosze mi odpowiedzieć bo to jest powod nie piractwa piractwo jest spowodowane złodziejstwem i chciwością producentów video muzycznych Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina 24.06.05, 18:21 220000 dzielone 1825 płyt = 120 łotych płyta fachowcy od praw autorskich wycenili jedną płytę z filmem u "pirata" na 120 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: 213.199.193.* 25.06.05, 07:18 120 zł? No to raczej tego nie opylał, bo kto by kupił.... Za 15-20, no powiedzmy 30 zł to tak, ale nie 120....A skoro to miał na własny użytek, to jak z narkotykami - problemu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho analityk Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: 213.199.193.* 25.06.05, 00:23 > gw napisała: Piracki kinoman.< ..nagrywał filmy w kinie ? na czym ? kto to 'kupi' ? ... a teraz do sklepów trafi sony 1920x1080piksli hdtv 5 godzin nagrywania w 'podwodnym' dźwiękoszczelnym 'futerku' ..jak sie czyta napisy to połowy filmu się nie widzi....to jest 'mus' za co sie płaci ? trzeba kilka razy obejrzeć... a jak ktoś jest krótkowidzem ? musi wodzić nosem po ekranie ? > gw napisała:Dokładnie 1825 płyt < a przyznał sie ile już obejrzał ? jak wiecej to straty większe ,a jak mniej ? a miałby na bilety ? miałby czas na oglądanie ?...najlepiej zrobić test na inteligencje i określić po stopniu tępactwa od holy'łodzkiego ile obejrzał... a to ile 'zarobił' ? ..to jest dopiero zagadka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: 213.199.193.* 25.06.05, 07:15 "Karol.Człowiek, który został papieżem"?? Ciekawe czy ściągnął z netu (wolno idzie), czy poszedł z kamerą do kina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 07:45 a ile płyt w sklepie mozna kupic za te 600 lub 700 zl??to cena jest winna piractwu Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy NAJWAŻNIEJSZA INFORMACJA W REGIONIE 25.06.05, 09:21 słucham od rana RADIA TAK, wczoraj oglądałem TVP3 i z tego co widzę jest to najwazniejsza informacja w regionie !!! najważniejsza informacja w regionie podawana na pierwszych miejscach w serwisach !!! powiem więcej - jest to największa afera gospodarcza w regionie !!! w końcu ćwierćmiliona wchodzi w grę !!! !!! AFERA NIESAMOWITA !!! dzwoniłem rano do Radia TAK 3620960, 3622200 ale nikt nie odbierał, chciałem tylko zapytac czy to naprawdę najważniejsza informacja w województwie świętokrzyskim ???? INFORMACJA DLA KIELECKICH DZIENNIKARZY w związku z tym, że według WAS KIELECKICH DZIENNIKARZY fakt, że 19 latek kupił sobie nagrywarkę i 1800 płyt po 50 groszy jest dla WAS DZIENNIKARZY najwazniejszą informacją w regionie chciałem poinformować o innej równie ogromnej sprawie, mianowicie: mam legalnego Windowsa !! może podacie dzisiaj wieczorem tę informację o posiadanym przeze mnie legalnym Windowsie na pierwszym miejscu w serwisach ??? powiem więcej - mam kilkadziesiąt legalnych płyt z muzyką - NIESAMOWITE !!!!! no i co doktorku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy NAJWAŻNIEJSZA INFORMACJA W REGIONIE 25.06.05, 09:30 wczoraj w okolicy Politechniki Świętokrzyskiej trudno było nie zauważyć pokazu sztucznych ogni niestety nie wiem co się tam działo ???? takich informacje jak imprezy kulturalne, artystyczne, występy są podawane na ostatnim miejscu w serwisach informacyjnych jeśli wogóle sa podawane ważniejszy jest 19 latek z nagrywarką czy jak jakiś chuligan ukradnie batonik ze sklepu podobno w kielcach dwie noce temu były ??? otwarte galerie i muzea ??? ze Słowa Ludu nie dowiedziałem się NIC i z radia też NIC natomiast trzech policjanów zaaresztowało kilkunastoletniego chuligana; gdy wychodzili z klatki schodowej zostali zaatakowani i oddali dwa strzały ostrzegawcze; to tez była najwazniejsza informacja w regionie pokazy rycerskie w Oblęgorku - z kieleckich mediów nic a nic sie nie dowiedziałem; w internecie też na próżno było szukać....... denne są kieleckie media; denne jeszcze kilka lat a przez internet 2000 kbps będe słuchał radia... Krynica FM +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ może jakiś dziennikarz się wypowie ? jakie są priorytety przy opracowywaniu serwisu informacyjnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy ===> AutoCAD 2005 === cena === 25 000 złotych !!! 25.06.05, 09:46 gdybym kupił 100 płyt po 50 groszy i nagrał 100 AutoCADów 2005 w cenie !25 000 zł! każdy to głupawe kieleckie media miałyby aferę :D 100 x 25000 zł = !! 2 500 000 zł !! dwa i pół miliona złotych afera Rywina to przy tym pikuś :D -------------------------------------- kiedyś tak zrobię jak będe miał zbędnę 50 złotych :D - nagram 100 płyt z programem w takiej cenie i potem spełnię marzenia każdego kieleckiego dziennikarza po studiach, który marzy o !!! WIELKICH AFERACH !!! -------------------------------------- z inne beczki: 19 latek po średniej szkole jakie ma mozliwości zatrudnienia w Kiecach ? ile pensji dostanie ? a ile kasy za "pierwszą pracę" dostanie jego rówieśnik 19 latek w Niemczech, Austrii, Anglii ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik praca dla 19-latka np..... IP: *.dbln.cable.ntl.com 26.06.05, 03:10 ...to tak zeby Twoje pytanie nie pozostalo retorycznym... a moze sie komus przyda ...:) zeby bylo jasniej to: 39 to liczba godzin pracy w tygodniu, a 20k p/a to placa roczna brutto wyrazona w 'jurkach' (EUR) ;) 21. Receptionist (Junior Position) 39 Ballsbridge 20k p/a JB218363 Receptionist/ Admin required for small busy office in Dublin 4. Must have 1-2 years experience with good PC skills and excellent telephone manner. Fluent English is essential. The job itself: Answering telephones; meeting/greeting clients; Setting up meeting room, organising coffee/tea; Scanning and emailing media coverage to clients; Filing all media coverage, newspapers, magazines; Photocopying/binding presentations; Back-up administration to all of the HPR team in whatever way is required; Reports mainly to Office Manager and two Directors. Type of person we are looking for: Willing to work on own initiative; Willing to work as part of a team (e.g if quiet then asking around to help others); Friendly, outgoing; Must have Microsoft Office experience especially in Word, Excel and Powerpoint and preferably be familiar with Adobe Acrobat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: NAJWAŻNIEJSZA INFORMACJA W REGIONIE IP: *.dbln.cable.ntl.com 26.06.05, 02:44 ...no wlasnie a ja to nawet sciagam z Ameryki filmy i place clo...i mam na to papier, ... ...tez chce byc na pierwszych stronach... pozdrawiam...jedyny uczciwy milosnik kina... ......................... ...nie mysle wiec bede... PS. ...pstrykacz!...podeslij no mi kopie windowa przy okazji ;) thx in advance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brian Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:18 A ja używam legalnego Linuksa Mandrivę 2005. Ale nie działa mi na tym Płatnik ZUS-owski chu....wski. Niech to dadzą jako najważniejsza sprawa. Tylko skąd oni mają wiedzieć co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina 27.06.05, 07:34 Gość portalu: Brian napisał(a): > A ja używam legalnego Linuksa Mandrivę 2005. Ale nie działa mi na tym Płatnik > ZUS-owski chu....wski. Niech to dadzą jako najważniejsza sprawa. Tylko skąd oni > > mają wiedzieć co to jest? Kiedy byłem we Włoszech to do napojów jadłem duży, złocistobrązowy owoc z rozetą kolczastych liści - LIMON - pochodzenie: południowo-wschodnia Azja Główne rejony uprawy: kraje śródziemnomorskie (Citrus LIMON Burm. syn. C. LIMONUM). LINUXA natomiast jeszcze nie jadłem [?] jak smakuje LINUX i czy się go przed jedzeniem gotuje czy smaży ??? znany kielecki dziennikarz ---- PSTRYKACZ IMIENINOWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 09:21 sprzedawanie filmow jest straszne. jak sciagnal z sieci za darmo powinien za darmo udostepniac. ew odstepowac za cene nosnika. to co jestw sieci jest udostepniane za darmo - internet to wolna wymiana informacji. zarabianie na tym jest bardzo smutne... widocznie nie dorosli jeszcze niektorzy to wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
josarian Re: Piracka kolekcja płyt u młodego kielczanina 28.06.05, 12:18 A ile po 45 latach komunizmu? Pozdrawiam towarzysza chociaż nie lubię pisać nie na temat. Towarzysze z tego forum bardzo lubią. Yo_Yo Odpowiedz Link Zgłoś