kikark 30.08.07, 12:25 cześć znacie dobrą hurtownie na śląsku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiola1114 Re: odzież używana 05.05.13, 07:47 Witam. Jeśli prowadzą Państwo sklep z odzieżą używaną i handlują Cremem i I gatunkiem to jest to oferta dla Państwa. Jesteśmy firmą angielską, która zajęła się sprzedażą odzieży nowej i używanej w gatunku pierwszym i cremie.prosto z Anglii do Polski. Mamy 10 letnie doświadczenie w sprzedaży detalicznej i doskonale wiemy jakie są u nas w Polsce realia związane z towarem tz z jego jakością,cenami i czego klienci oczekują i jak jest ciężko tej branży o dobry towar i później z jego sprzedażą. Po przykrych doświadczeniach z pracownikami, którzy okazali się nieuczciwi zamknęliśmy sklep i zajęliśmy się sprzedżą odzieży używanej prosto z Anglii do Polski, tak aby zminimalizować wszelkiego rodzaju ryzyko związane z oszustwami występującymi w naszych rodzimych hurtowniach,oczywiście nie we wszystkich ale dużo się widzi i słyszy w tym temacie. Jak Państwo wiecie towar sprzedawany w Polsce, jest różnej jakości ta sama nazwa, różne ceny a jakość w ogóle zostawa wiele do życzenia. Swoje kontakty w Anglii wyrobiliśmy przez 5 lat sortowania odzieży na miejscu w Anglii i doskonale orientujemy się w jakości towaru oferowanego w Anglii i w Polsce. Przez ten cały czas pobytu w Anglii zwiedziliśmy wiele sortowni w poszukiwaniu dobrego i uczciwego dostawcy.Znaleźliśmy sortownie z którą współpracowaliśmy jak mieliśmy swój sklep, a teraz oferujemy ten towar naszym klientom. Jest to sortownia sprawdzona , odzież bdb jakości i osoby które sortują znają się dobrze na swojej pracy sortują odzież modną i w bdb stanie. Sprawa zamówienia wygląda następująco: Zamawiają Państwo towar przez maila angielskieciuchy.onet.eu lub telefonicznie na Polski nr 888679705. Czas realizacji to 1 tydzień , płatność na miejscu w Polsce przy odbiorze towaru. Nie martwicie się państwo o transport cena przesyłki wliczona w cenę towaru wiec nic państwo nie dopłacacie dodatkowo.. Po każdorazowej dostawie kontaktujemy się z każdym klientem indywidualnie, aby poznać opinię o danej dostawie, czy wszystko jest dobrze i monitujemy czy towar podoba się klientom czy towar się sprzedaje,zależy nam żeby każdy klient był zadowolony i wrócił z powrotem. \Jeśli potrzebujecie towaru którego nie mamy w ofercie proszę pisać jesteśmy w stanie wyszukać towaru pod klienta. Odpowiedz Link
db_shopping Re: odzież używana 25.05.13, 18:36 WITAM,CZY MACIE PAŃSTWO MOŻLIWOŚĆ ZAŁATWIENIA UŻYWANEGO MARKOWEGO OBUWIA SPORTOWEGO? INTERESUJĄ MNIE JEDYNIE BUTY W HURTOWYCH ILOŚCIACH I DOBRYM STANIE.POSZUKUJE OSÓB Z KTÓRYMI NAWIĄŻĘ STAŁĄ WSPÓŁPRACĘ.CZEKAM NA ODPOWIEDŹ JEŚLI MOŻNA I EWENTUALNIE PODAJĘ NR. DO SIEBIE 886787662 POZDRAWIAM. RAFAŁ Odpowiedz Link
bien2 Re: odzież używana 28.10.13, 18:08 Witam serdecznie. Zacząłem prowadzić własny sklep z odzieżą używaną, szukam odpowiedzialnego i rzetelnego dostawcy. Zalezłem maila z maja tego roku na forum i chętnie sprawdziłbym jakiej jakości towar państwo przysyłacie. Chciałem również skontaktować się telefonicznie z Wami, pod numer podany w mailu. Jeżeli sprawa jest nadal aktualna to bardzo proszę o kontakt. Interesuje mnie również cena za kilogram+ koszt dostawy. I jaką mogę zamówić minimalną ilość na próbę. ( fajnie byłoby gdyby była to odzież jesień zima.) Pozdrawiam Sławomir Bieś bien2@vp.pl Odpowiedz Link
smerfeta8585 Re: odzież używana 17.02.14, 00:09 witam interesuja mnie ubranka dzieciece na komis czyli bez dziu plam i modne wiec nie potrzebuje masowych ilosci tylko bym chciala wiedziec co kupuje a nie na oko ,chetnie zaopatrze sie rowniez w zabawki ,buciki itd jakie macie ceny?jak to wyglada?jestem zainteresowana stala wspolpraca.pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
salonik.odziezowy Re: odzież używana 02.10.14, 18:31 witam czy ogłoszenie jest aktualne? jestem jak najbardziej zainteresowana. pozdrawiam :) Odpowiedz Link
tkmi Re: odzież używana 29.01.15, 15:43 Witam, Zajmuję się importem odzieży używanej dziecięcej z terenu Anglii. Jeśli jest Pa/ Pani zainteresowana to proszę o kontakt: tomkra78@googlemail.com 00447925949008 Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link