Dodaj do ulubionych

Wypadek karetki na skrzyżowaniu ulic Jagiellońs...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:10
Dostawczy lublin jechał prawidłowo, ale nie przepuścił - czyli NIE JECHAL
PRAWIDLOWO ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Wypadek karetki na skrzyżowaniu ulic Jagiello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 08:26
      miał zielone - jechał prawidłowo , karetka wyjechała na czerwonym. Zauwaz ze
      karetka jest uprzywilejowana ale wiezdzajac na swiatło czerwone kierowca jej
      robi to na wlasna ospowiedzialnosc i w razie wypadku on odpowiada za wjechanie
      na czerwonym i spowodowanie wypadku.
    • Gość: summers Re: Wypadek karetki na skrzyżowaniu ulic Jagiello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:05
      Najważniejsze, że nikt poważnie nie ucierpiał w wypadku i że nie bylo żadnego
      przechodnia na przejściu dla pieszych!!!
      • Gość: unwanted Re: Wypadek karetki na skrzyżowaniu ulic Jagiello IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:36
        Teraz kierowca lublina będzie mądrzejszy - przerzuci sie na karetke i będzie
        sobie cały czas jeździł na sygnale (i na czerwonych przez skrzyżowania). mnie
        tylko ciekawi co z wezwaniem karetki skoro jechała na sygnale....
        • Gość: Ahmed Re: Wypadek karetki na skrzyżowaniu ulic Jagiello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 07:04
          gdyby to było w Łodzi to być może kierowca lublina, kasując karetkę, uratowałby
          komuś życie !!
    • Gość: MANGOO Re: Wypadek karetki na skrzyżowaniu ulic Jagiello IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.05, 21:51
      Ciekawi mnie fakt dlaczego nie napisano,że pędząca na sygnale karetka była
      karetką transportową z prywatnej firmy świadczącej usługi przewozowe
      (np.trnsport osób niepełnosprawnych itp.)Karetki te nie mają defakto
      prawa"pędzić"na sygnale,nie są wzywane do stanów zagrożenia życia...No ale
      zawsze moża wszystko zwalić na Pogotowie Ratunkowe.Zastanówmy się zanim
      zaczniemy kogoś posądzać!!!
    • Gość: znajomy... Re: Wypadek karetki na skrzyżowaniu ulic Jagiello IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:56
      jesteście niepoważni... mówicie ze nikt nie ucierpiał a kierowca lublina przeszedł juz dwie poważne operacje mózgu.. walczy o życie... Z tego co wiem ksiądz był u niego z ostatnim namaszczeniem!!!!!! pomyślcie co piszecie!!!!
    • Gość: buba Re: Wypadek karetki na skrzyżowaniu ulic Jagiello IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 01:52
      Miałem kiedyś wątpliwą przyjemność rozmowy z kierowcą tej karetki (wiem że to
      ta, bo widziałem numery rejestracyjne na zdjęciu w gazecie). Gość zastawił
      ulicę i nosił jakieś paczki z karetki do przychodni, na moją grzeczną uwagę,
      żeby odjechał i odblokował przejazd po chamsku odpowiedział, że mam stać i
      czekać, aż skończy nosić.
      • Gość: psycho 'hop' Wypadek karetki IP: 213.199.193.* 27.06.05, 04:30
        a na zdjeciu był tez pan kierowca ? 'wiem ,ze to ten..po numerkach'
        ale numerek ..ale czy 'wiem co chcem' ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka