Dodaj do ulubionych

Fotografia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 08:38
Chciałem sie dowiedzieć co sie dzieje Z CKFem - Kielecką fotografią?? Ma ktoś
może jakieś informacje??
Obserwuj wątek
    • pstrykacz.imieninowy INFORMACJE W PLIKU PDF 08.07.05, 10:24
      === ja mam informacje w pliku PDF mogę wysłać na majla ===

pstrykacz.imieninowy(maupka)gazeta.pl
      • Gość: foto Re: INFORMACJE W PLIKU PDF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:50
        Ok, poproszę o szczegóły: polo1117 (małpa) autograf.pl
        • pstrykacz.imieninowy INFORMACJE W PLIKU PDF 12.07.05, 09:07
          wysłałem Ci ale skrzynka odbiła pocztę :(((((
      • Gość: znowutenDomagala! Re: INFORMACJE W PLIKU PDF IP: *.intermedia.com.pl 14.07.05, 16:24
        informacje o CKF w PDF? to bardzo ciekawe Domagala, zwlaszcza ze CKF nigdy
        takich informacji nie przygotowywal ani nie publikowal. Nadal szukasz przyjaciol?
        • Gość: pstryku.serdecznie Re: INFORMACJE W PLIKU PDF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:28
          nie mam czasu, nie interesuje mnie wasze zdanie,

----

odezwę się jak cos zrobię a na razie zapraszam na swoje strony, które
          zaktualizowałem

----

przyda się każda dwustuzłotówka - możemy się założyć :D:D:D
          • Gość: znowutenDomagala! Re: INFORMACJE W PLIKU PDF IP: *.intermedia.com.pl 15.07.05, 10:06
            widzisz Wojtusiu jak szybko wyszlo szydlo z worka?
            Pleciesz glupoty, obiecujesz ludziom jakies nieistniejace informacje i pliki...
            Rozumiem ze chcialbys poznac w ten sposb nowych ludzi ale nie rob tego na
            spojlerze CKFu bo dostaniez klapsa w dziaslo.
            • Gość: pstryku.serdecznie a moja strona internetowa działa :D:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:55
              prawdziwy męzczyzna dźentelmen jak na niego przystało jak zwykle anonimowy na
              forum gazety wyborczej, boi się podpisać nawet swoją ksywką - psychoza strachu,
              i szarga cudze nazwisko :D

----

wydrukowałem sobie piekną fotografię na wystawę! i pier... wszystkich :D

moja stronka internetowa działa OK i nie mam powodów do narzekań ;)

----

!miłego dnia! dla mnie będzie miły ;)
              • Gość: pstryku.serdecznie !!! wyzywam Cię na pojedynek !!! anonimowy członku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:24
                podaj mi swoje nazwisko i zobaczymy w konkursie fotograficznym Geoparku [do
                stycznia 2006] kto zrobi lepsze fotografie i wyżej się uplasuje ;))))

JA mam dobrą koncepcję ;)))) a TY ???

zamiast 'bić pianę' idę jutro na Kadzielnię porobić fotek troszku ;)))

tutaj stolica poniżej ;)

onephoto.net/uploads/globtroter/1121405677_gal_p6190031_3w_raifeisssen_internet.jpg
    • Gość: Ślimak Re: Fotografia IP: 81.6.129.* 13.07.05, 14:57
      CZeśc. Własnie też chętnie bym sie dowiedział o nich mozesz mi tez pdf podesłac
      na priv?
      macx15@o2.pl
      • Gość: W Re: Fotografia IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.07.05, 09:38
        Antywira chcesz przetestowac?
        • pstrykacz.imieninowy قصفت لة إسر 20.07.05, 10:53
          قصفت مقاتلة إسرائيلية سيارة في
          شمال غزة، وذلك بعد وقت قليل
          على قتل فلسطيني أثناء محاولته
          التسلل إلى مستوطنة بغزة ليرتفع
          إلى اثنين شهداء حماس اليوم. وقد
          هدد رئيس الوزراء الإسرائيلي
          أرييل شارون بشن هجوم عسكري
          واسع على غزة إذا لم توقف

السلطة هجمات جماعات المقاومة
          ----
          PSTRYKU
          • maruda_kielce Re: قصفت لة & 20.07.05, 18:42
            ty to sie nudzisz chyba strasznie. a na marginesie odnalazłem Twoja strone www.
            Czy ktoś ci już kiedyś mówił,że fotografia to nie zastosowanie programów
            graficznych typu photoshop??
            • Gość: Gamoń a ty co za jedna Maruda się wymądrza ? z ckfu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:44
    • Gość: bartek be Re: Fotografia IP: *.intermedia.com.pl 15.07.05, 11:33
      Witam,

przebudowujemy obecnie witryne i nie mamy chwilowo "okna na swiat" w postaci
      strony www. Co sie dzieje z CKF-em? A dziekuje, mamy sie dobrze, za nami
      indywidualna wystawa naszego grupowego kolegi - Pawla Zabczyka, ktora mozna bylo
      ogladac w filii KCK - klubie "Ziemowit" a takze konkurs "KIELCE INACZEJ" z
      ktorego wynikow jestemy zadowoleni - wsrod 29 wybranych autorow az 9 nalezy do
      CKF, w tym cala pierwsza trojka.
      Wystawe mozna ogladac do konca wakacji w Palacyku Zielinskiego lub w sieci pod
      adresem:
      www.kielceinaczej.wici.info

Obecnie realizujemy tematy zwiazane z Kielcami, ktore bedziemy chcieli
      przedstawic Wam na duzej wystawie ktora planujemy na koniec 2005 roku. Nadal nie
      mamy miejsca ktorego moglibysmy nieodplatnie uzywac jako ciemni fotograficznej.
      Czesc z nas przygotowuje sie do pleneru "Chmielnik i okolice" oraz "Solec Zdroj"
      organizowanych przez Piotra Kalete w BSCK (wiecej info:
      www.fotoklub.busko.com.pl/plenery.html#chmielnik
      Byc moze uda sie tez powtorzyc happening "Warzywniak", zmienic ekspozycje
      "Galerii Pozytywnej CKF" w szpitalu na Czerwonej Gorze oraz zmontowac kolejne
      Slajdowisko ale terminy sa jeszcze nieustalone.

Chcialem jednoczesnie poinformowac Czytelnikow forum iz NIE MAMY NIC WSPOLNEGO Z
      WOJCIECHEM DOMAGALA aka PSTRYKACZ IMIENINOWY (oraz wiele innych tozsamosci tej
      samej osoby) oraz ze nie istnieje zaden pdf z informacjami o naszej grupie.

pozdrawiam,
      Bartek Be
      • Gość: pstryku.serdecznie sukces osiągnięty - szef odpowiedział ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:39
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka