Gość: mroofko IP: 62.244.141.* 22.06.01, 00:00 Od zawsze frapuje mnie jedno pytanie DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 27 Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: 212.244.146.* 23.06.01, 00:00 Nie mam pojęcia. W sumie ja też jestem z Radomia i zastanawiam się komu zależy na tym by uzyskac odpowiedź na to pytanie ... zarówno na kielekim jak i na radomskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: *.acn.waw.pl 23.06.01, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: *.acn.waw.pl 23.06.01, 00:00 To chyba kibice dawnej Korony i Radomiaka sie nie lubili. Poza tym oba miasta kiedys konkurowaly w wojewodztwie kieleckim "w widlach Wisly i Pilicy". Ja lubie Radomian i Radomianki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: *.bmf.com.pl 24.06.01, 00:00 Gość portalu: maam napisał(a): > To chyba kibice dawnej Korony i Radomiaka sie nie lubili. Poza tym oba miasta > kiedys konkurowaly w wojewodztwie kieleckim "w widlach Wisly i Pilicy". Ja > lubie Radomian i Radomianki ;-) Pewnie! Wiadomo, ze Radomianki sa niczego sobie! Zapraszam na ul. Zeromskiego - powoli odnawiana i zamieniana w deptak z prawdziwego zdarzenia - zwlaszcza w cieply letni dzien!! :) Radomianin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imie Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 13:29 JA osobiscie nie lubie radomm . Dlaczego nie wiem . Poprostu KIELCE nie lubia radomia i juz . POlacy tacy juz sa ze szukaja sobie wrogow wsrod sasiadow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 29.06.01, 13:43 Gość portalu: imie napisał(a): > POlacy tacy juz sa ze szukaja sobie wrogow wsrod sasiadow . To ja chyba nie jestem Polakiem...? Odpowiedz Link Zgłoś