Dodaj do ulubionych

DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA?????

IP: 62.244.141.* 22.06.01, 00:00
Od zawsze frapuje mnie jedno pytanie
DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA???
Obserwuj wątek
    • Gość: 27 Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: 212.244.146.* 23.06.01, 00:00
      Nie mam pojęcia. W sumie ja też jestem z Radomia i zastanawiam się komu zależy
      na tym by uzyskac odpowiedź na to pytanie ... zarówno na kielekim jak i na
      radomskim forum.
      • Gość: maam Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: *.acn.waw.pl 23.06.01, 00:00
      • Gość: maam Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: *.acn.waw.pl 23.06.01, 00:00
        To chyba kibice dawnej Korony i Radomiaka sie nie lubili. Poza tym oba miasta
        kiedys konkurowaly w wojewodztwie kieleckim "w widlach Wisly i Pilicy". Ja
        lubie Radomian i Radomianki ;-)
        • Gość: jdk Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: *.bmf.com.pl 24.06.01, 00:00
          Gość portalu: maam napisał(a):

&#62 To chyba kibice dawnej Korony i Radomiaka sie nie lubili. Poza tym oba miasta
          &#62 kiedys konkurowaly w wojewodztwie kieleckim "w widlach Wisly i Pilicy". Ja
          &#62 lubie Radomian i Radomianki ;-)

Pewnie! Wiadomo, ze Radomianki sa niczego sobie! Zapraszam na ul. Zeromskiego -
          powoli odnawiana i zamieniana w deptak z prawdziwego zdarzenia - zwlaszcza w
          cieply letni dzien!!

:)

Radomianin
          • Gość: imie Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 13:29
            JA osobiscie nie lubie radomm . Dlaczego nie wiem . Poprostu KIELCE nie lubia
            radomia i juz . POlacy tacy juz sa ze szukaja sobie wrogow wsrod sasiadow .
            • Gość: nvr Re: DLACZEGO KIELCE NIE LUBIA RADOMIA????? IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 29.06.01, 13:43
              Gość portalu: imie napisał(a):

&#62 POlacy tacy juz sa ze szukaja sobie wrogow wsrod sasiadow .

To ja chyba nie jestem Polakiem...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka