monia_13 12.08.05, 14:31 GDZIE NAJLEPIEJ NA KURS PRAWA JAZDY? ŻEBY BYŁO TANIO I SOLIDNIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: KURS PRAWA JAZDY 12.08.05, 14:40 Nie wiem jak jest z cenami. ja zaczynałam w małej szkółce, nie bede podawac nazyw bo po co, ale przez wykłady i 13 godzin nauczyłam sie naprawde niewiele. potem wykupiłam sobie godziny dodatkwoe w szkole "ZAŁAWA". Byłam zadowlona, pan instruktor był uprzejmy i umiał kobiecie "łopatologicznie" włozyć do głowy niektóre zasady. Jesli chodzi o intruktora, moge podac namiary na priva. GG 6766219 PS. egzamin zdałam. :))Za 2 podejsciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: KURS PRAWA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:33 Ja zdecydowanie polecam Załawę, robiła tam moja rodzinka, ja,znajomi i wiekszosc zdawala za 1 razem,a do tego nie bylo osoby,ktora bylaby niezadwolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek capslock ci sie zacial :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:40 u zalawy mozna zrobic kurs A i B (przynajmniej z tego co pamietam, bo www, zeby sprawdzic dokladnie, nie maja /chyba?/) a moze ktos poleci szkole (ew. odradzi) ktora organizuje kurs C? Odpowiedz Link Zgłoś