Dodaj do ulubionych

Nie udało się rozstrzygnąć konkursu na projekt ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:18
a jak wypadł faworyt Pana Prezydenta?
Obserwuj wątek
    • Gość: scyzor Re: Nie udało się rozstrzygnąć konkursu na projek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:00
      A ja bym tam postawił posąg WEL-a w skali 10:1 i dał podpis "Ludzie ludziom
      zgotowali taki los" !!!
    • Gość: ktos pomnik baby jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 07:51
      moze prezydent dalby pare dukatow na dokonczenie budowy pomnika promujacego
      kielce czyli postaci baby jagi lecącej na miotle??? juz chyba malo kto pamieta
      o czyms takim. a turysci walacy do kielc drzwiami i oknami mieliby sie gdzie
      sfotografowac z symbolem gor swietokrzyskich.
      • Gość: alien Re: pomnik baby jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:52
        Racja, ale nasz kochany Pan Prezydent jest przeciw babie jadze bo uważa ją za
        brzydki symbol naszego regionu. Może lepszym symbolem będzie jakiś
        jazzman...he,he...A co do konkursu dlaczego jeszcze nikt nie opitolił tej całej
        rady artystycznej, przeciez to oni wybrali te pięć finałowych projektów. Nie
        wieżę,że wśród 13 odrzuconych nie było godnych uwagi, ale szanowna rada
        artystyczna oczrowana komputerowymi wizualizacjami nie zauważyła prac
        wykonanych w bardziej tradycyjnej technice.
        • Gość: Baba Jaga Re: pomnik baby jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:18
          Mnie tez sie Lubawski nie podoba:))).
          • miskorabol Re: pomnik baby jagi 19.08.05, 10:29
            bedzie pomnik WELa z gestem Kozakiewicza w strone Kielczan
    • Gość: Rybka i szczescie cale, IP: 62.225.152.* 19.08.05, 10:44
      by cala te histeryczno-perwersyjna ksenofobie dupolizkow amerykanskich z twarza
      zakonczyc. Baba-Jaga jest sercom naszym blizsza niz jakies drapiezne i
      zatluszczone Amisy.
      Tzw. pomnik na skarpie Starego Cmentarza bylby po prostu obraza dla zmarlych
      pochowanych na Starym i Nowym Cmentarzu.
      • Gość: Jedrek O. Re: i szczescie cale, IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 19.08.05, 22:58
        Ty Rybka faktycznie nie powinienes miec glosu.Pomnik Baby Jagi[nie mam na mysli
        Adama Wolskiego]moglby stanac gdzies w Gorach Swietokrzyskich a nie w
        Kielcach.Naprawde Kielce bez pomnika-symbolu niewiele traca....
    • Gość: misterxy Re: Nie udało się rozstrzygnąć konkursu na projek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:22
      Nie wiem jak wam, ale mnie osobiście żaden projekt się nie podobał. Ten
      pierwszy (ten, który "Gazeta" zamieściła w artykule kilka miesięcy temu, jak
      pierwszy raz usłyszeliśmy o planach budowy pomnika WCT- przyp.) był całkiem,
      całkiem.
      • grodek1 Re: Nie udało się rozstrzygnąć konkursu na projek 29.08.05, 09:02
        Cos Nam tu Smierdzi Polityka, na tym sie nie znamy, to Nas nie Interesuje,
        chyba wylaczymy Komputer i zalaczymy Internet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka