Gość: yob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:18 a jak wypadł faworyt Pana Prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scyzor Re: Nie udało się rozstrzygnąć konkursu na projek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:00 A ja bym tam postawił posąg WEL-a w skali 10:1 i dał podpis "Ludzie ludziom zgotowali taki los" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos pomnik baby jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 07:51 moze prezydent dalby pare dukatow na dokonczenie budowy pomnika promujacego kielce czyli postaci baby jagi lecącej na miotle??? juz chyba malo kto pamieta o czyms takim. a turysci walacy do kielc drzwiami i oknami mieliby sie gdzie sfotografowac z symbolem gor swietokrzyskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: pomnik baby jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:52 Racja, ale nasz kochany Pan Prezydent jest przeciw babie jadze bo uważa ją za brzydki symbol naszego regionu. Może lepszym symbolem będzie jakiś jazzman...he,he...A co do konkursu dlaczego jeszcze nikt nie opitolił tej całej rady artystycznej, przeciez to oni wybrali te pięć finałowych projektów. Nie wieżę,że wśród 13 odrzuconych nie było godnych uwagi, ale szanowna rada artystyczna oczrowana komputerowymi wizualizacjami nie zauważyła prac wykonanych w bardziej tradycyjnej technice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Jaga Re: pomnik baby jagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:18 Mnie tez sie Lubawski nie podoba:))). Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: pomnik baby jagi 19.08.05, 10:29 bedzie pomnik WELa z gestem Kozakiewicza w strone Kielczan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka i szczescie cale, IP: 62.225.152.* 19.08.05, 10:44 by cala te histeryczno-perwersyjna ksenofobie dupolizkow amerykanskich z twarza zakonczyc. Baba-Jaga jest sercom naszym blizsza niz jakies drapiezne i zatluszczone Amisy. Tzw. pomnik na skarpie Starego Cmentarza bylby po prostu obraza dla zmarlych pochowanych na Starym i Nowym Cmentarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek O. Re: i szczescie cale, IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 19.08.05, 22:58 Ty Rybka faktycznie nie powinienes miec glosu.Pomnik Baby Jagi[nie mam na mysli Adama Wolskiego]moglby stanac gdzies w Gorach Swietokrzyskich a nie w Kielcach.Naprawde Kielce bez pomnika-symbolu niewiele traca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Nie udało się rozstrzygnąć konkursu na projek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:22 Nie wiem jak wam, ale mnie osobiście żaden projekt się nie podobał. Ten pierwszy (ten, który "Gazeta" zamieściła w artykule kilka miesięcy temu, jak pierwszy raz usłyszeliśmy o planach budowy pomnika WCT- przyp.) był całkiem, całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Nie udało się rozstrzygnąć konkursu na projek 29.08.05, 09:02 Cos Nam tu Smierdzi Polityka, na tym sie nie znamy, to Nas nie Interesuje, chyba wylaczymy Komputer i zalaczymy Internet. Odpowiedz Link Zgłoś